Левски на 100 – Спортно събитие на 2014-а година

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 01 яну 2015 15:23

Стогодишният юбилей на Левски бе определен за Спортно събитие на България за отминалата 2014-а година от читателите на Gong.bg.

След проведена анкета 51.76% от гласувалите посочиха настъпването на вековната възраст на тима от „Георги Аспарухов” за най-запомнящото се от света на българския спорт за изминалите 365 дни.

На второ място в подреждането остана тебълът, който сътвори баскетболният тим на „сините” (12.68%). Предвождани от Костантин Папазов баскетболистите на Левски прекъснаха хегемонията на Лукойл в последните години.

Световната титла на ансамбъла ни по художествена гимнастика пък остана на почетното трето място с 10.16% от гласовете.

Когато фактите говорят...

Напълно нормално е Спортно събитие на годината е 100 годишнината на най-популярния футболен и спортен клуб в България. Честито Левскари и дано през следващите 100 години да имаме още по-хубави моменти.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Левски на 100 – Спортно събитие на 2014-а година

Мнениеот Долно уйно » 01 яну 2015 15:30

Честито и успех през новата година.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 яну 2015 15:32

Честито и всяка година все така да сте юбиляри! :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 01 яну 2015 15:45

По-манипулирана анкета едва ли е имало. Поредните смешни опити на една определена група фенове да се представят като "народа". Само дето аз освен мачлето с Лацио, което влезе дори в УЕФА за черно тото, друго от този юбилей не знам, а всички знаят какво постигнаха Григор Димитров или златните момичета. Шестият в А група имал юбилей и това е по-важно от първата титла на баскетболния Левски от едно десетилетие...смешна картинка!?

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 01 яну 2015 15:49

Хубаво ви беше събитието, спор няма. Но не разбирам, защо толкова левскарите са се хванали за това "вековен" Не знам друг отбор, които е станал на 100, да го натяква толкова. Или просто няма за какво друго да се радвате, но се оливате с това "вековен"... :)
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 01 яну 2015 15:52

Libera написа:По-манипулирана анкета едва ли е имало. Поредните смешни опити на една определена група фенове да се представят като "народа". Само дето аз освен мачлето с Лацио, което влезе дори в УЕФА за черно тото, друго от този юбилей не знам, а всички знаят какво постигнаха Григор Димитров или златните момичета. Шестият в А група имал юбилей и това е по-важно от първата титла на баскетболния Левски от едно десетилетие...смешна картинка!?

За черно тото са разследвани настоящи играчи на ЦСКА, Черно Море и Локомотив Пд.
100 години история са нещо неразбираемо за изпълненото ти с омлаза мозъче.
Да разбирам ли, че обвиняваш екипа на гонг.бг в манипулиране на анкетата?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 01 яну 2015 15:53

RedSkin написа:Хубаво ви беше събитието, спор няма. Но не разбирам, защо толкова левскарите са се хванали за това "вековен" Не знам друг отбор, които е станал на 100, да го натяква толкова. Или просто няма за какво друго да се радвате, но се оливате с това "вековен"... :)

Ми колкото и да ми е криво, освен юбилея, който е два пъти по ценен заради организирането от страна на нас, феновете, друго хубаво във футболен аспект през тази година за Левски нямаше. И нека не подминаваме факта, че на второ място в тази класация е требълът на баскетболния отбор на Левски!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 яну 2015 15:53

Жалкото е , че точно когато наистина отбора трябваше да покаже защо съществува 100г не го показа.
Поне феновете ги отсрамиха тези които се наричат ръководство на Левски.Жалкото , че някои фенове си признаха че са гласували от всички у-ва които са докопали за да спечелят тази анкета.
Жалко !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 01 яну 2015 15:57

Libera написа:По-манипулирана анкета едва ли е имало. Поредните смешни опити на една определена група фенове да се представят като "народа". Само дето аз освен мачлето с Лацио, което влезе дори в УЕФА за черно тото, друго от този юбилей не знам, а всички знаят какво постигнаха Григор Димитров или златните момичета. Шестият в А група имал юбилей и това е по-важно от първата титла на баскетболния Левски от едно десетилетие...смешна картинка!?

Още от първия ден ли почнахте със злостните коментари и злобата?Браво бе, герой!
п.с. сигурно ще се потретя, но както казах вече: левскарите сме най-голямата спортна общност в България и можем да си позволим да срутим всякакви класации, анкети, вотове и прочие допитвания. И какво лошо има в това: нима ние не сме спортни фенове и нима някой е наложил вето от страна на организаторите на анкетата, за кое не може да се гласува?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 01 яну 2015 15:57

RedSkin написа:Хубаво ви беше събитието, спор няма. Но не разбирам, защо толкова левскарите са се хванали за това "вековен" Не знам друг отбор, които е станал на 100, да го натяква толкова. Или просто няма за какво друго да се радвате, но се оливате с това "вековен"... :)

Ами защото сами си го организирахме. Защото Батков беше напълно отебал и без натиск от страна на феновете, и ангажираност на много от тях, това наистина заслужаващо да се отбележи събитие щеше да мине някак си между другото. Защото беше хубаво и запомнящо се и показа, че все още има много хора за които Левски е нещо специално.

Върни се в “Футбол - България”