milka написа:daniel875 написа:Същото може да се каже и за предишната контрола между двата отбора, когато Моуриньо победи с 5:1. Тогава "Милан" нямаше желание да се напъва, а някои се опитваха да си показват комплексите.
Хубавото е, че има отново уважение между двата отбора, а тези "някои" са на Острова, далеч от цивилизована Европа.
Контролите нямат значение, но е хубаво този резултат да даде стимул на "россонерите". Кога ще се изправят на крака? Никой не може да каже.
Анчелоти е способен да вдигне отново купата, но мисля, че ще е малко по - трудно поне през този сезон. Нищо чудно, както всички подценяват "Байерн", именно немският колос да го направи.
Други претенденти няма.
Малко се експонира тоя Анчелоти , навсякъде където е бил са му взимани най-добрите играчи в света ебаси , то и на мен да ми осигуряват едното лято Бейл за 100 млн ,а на следващото Хамес за 70 + Тони Кросс и аз ще съм велик треньор .
Това, което си написал, не е вярно. В "Милан" Анчелоти нямаше най - добрите играчи. Бяха събрани добри футболисти, но почти без пари. Единствено пари се дадоха за Неста, Руи Коща, Пирло, Индзаги и Томасон. Дори сякаш Пирло дойде, без да се плати нищо, защото "Интер" тогава постъпваха много "умно" - подаряваха хубави играчи на "Милан", а в същото време обираха слабаци.
Постигнатите успехи бяха логични, но още по - логични биха били, ако се дадат толкова много пари, както е "Реал" Мадрид, "Барселона", "Челси", "Манчестър Сити", "Манчестър Юнайтед", "Пари Сен Жермен"("Байерн" спечели купата най - вече заради изградените си таланти и изключително прецизна финансова политика).
И все пак Анчелоти беше непрекъснато под стрес в Милано. Неговите постижения в "Милан" са много сериозни, защото почти нямаше ден, в който да не му искат оставката.