Реал Мадрид 2:4 Милан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: REAL MADRID VS. MILAN
Започват... При мен го дават на едната от АлДжазирите BEIN HD
- 7 е добро число
2:2
Роналдо - 2 , Бонавентура - 1 и Менез - 1
Роналдо - 2 , Бонавентура - 1 и Менез - 1
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

- trokadero_
- Контакти:
- shotgun blues
- Контакти:
Толкова безмислен мач.....жалкото е ,че играчи като Ияра,Кедира,Арбелоа и Чичарито са толкова посредственни,че и в контрола не могат да се изявят..особенно Чичарито никакви качества с топка в крака
0-2 ...за какво да играят при мачове с Валенсия и Атлетико след няколко дена ...идиотска контрола
0-2 ...за какво да играят при мачове с Валенсия и Атлетико след няколко дена ...идиотска контрола
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Реално и аз не разбирам защо въобще се играе този мач при положение, че на 4-ти ни предстои доста трудно гостуване.
Иначе е забавно да гледаш как феновете на другите отбори и най-вече тези на Барселона се кефят на макс, че Реал пада в контрола.

Иначе е забавно да гледаш как феновете на другите отбори и най-вече тези на Барселона се кефят на макс, че Реал пада в контрола.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- shotgun blues
- Контакти:
Чичарито ми припомня защо бях отвратен от трансфера му ...боже той не може да спира топката
Ияра нищо и половина,просто няма визия,Кедира бавен и само прави фаулове,Арбелоа си е Арбелоа.Останалите няма за какво да се напрягат,за тях мачовете са други и просто трябва да отбият номера
Дано Кроос въобще не играе

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
sapio0o написа:Реално и аз не разбирам защо въобще се играе този мач при положение, че на 4-ти ни предстои доста трудно гостуване.
Иначе е забавно да гледаш как феновете на другите отбори и най-вече тези на Барселона се кефят на макс, че Реал пада в контрола.![]()
Как не разбирате защо се играе? Всичко е до пари и шейха си плаща, за да гледа тези отбори и се съмнявам някой да откаже на такава тлъста сума. Нали го видяхте като пристигна, че дори забравиха да снимат мача и всички камери се обърнаха срещу него, че дори си викам няма да се изненадам ако прекъснат и мача

Реално ние играем с резервите поне за сега без Роналдо и Иско, а относно тези които се радват то това им остана да се кефят като падаме по контроли

Ние лятото нямахме победа в предсезонната подготовка и всичко беше загуби с изключение на един мач, който завърши 1:1 срещу Интер.
Щом се радват за контролите значи смятайте колко надълбоко съм им бръкнали на всички

paceto написа:sapio0o написа:Реално и аз не разбирам защо въобще се играе този мач при положение, че на 4-ти ни предстои доста трудно гостуване.
Иначе е забавно да гледаш как феновете на другите отбори и най-вече тези на Барселона се кефят на макс, че Реал пада в контрола.![]()
Как не разбирате защо се играе? Всичко е до пари и шейха си плаща, за да гледа тези отбори и се съмнявам някой да откаже на такава тлъста сума. Нали го видяхте като пристигна, че дори забравиха да снимат мача и всички камери се обърнаха срещу него, че дори си викам няма да се изненадам ако прекъснат и мача
Реално ние играем с резервите поне за сега без Роналдо и Иско, а относно тези които се радват то това им остана да се кефят като падаме по контроли![]()
![]()
Ние лятото нямахме победа в предсезонната подготовка и всичко беше загуби с изключение на един мач, който завърши 1:1 срещу Интер.
pace,евентуална загуба или равен ще спре серията ни или не-има ли нещо официално по-тази контрола.
LEVSKI_FOREVER
- shotgun blues
- Контакти:
Джокович говори на полувремето....арабите наистина завладяват света с парите си...никой не може да им откаже.Перез обаче трябваше да го направи...играчите заслужаваха тази почивка в края на годината след всичко което направиха..а не да играят в Дубай