CSKA69 написа:Тренер, като си такъв специалист, не ти ли прави впечатление кога тръгва играта на отбора през тези три сезона, откакто Роджърс е начело - на мен, като на лаик, ми прави впечатлние, че това е при два случая - когато вече си загубил шансове за реална борба за титла или топ 4 (първия и сегашния сезон) или когато не участваш в евротурнирите - миналия сезон и сега, когато до мача с Бешикташ играеш само в Англия и вече си отпаднал от Шампионската лига.. Очевадно северноирландецът НЕ МОЖЕ да работи под напрежението на големите очаквания в гранд като Ливърпул, затова всички, които не го харесват го определят като средняк

Ок ,може и да си прав ,всеки си има мнение .Но в случая ,аз отдавам израстването в играта ,най вече на новата схема на игра и намирането на правилните 11 от Роджърс !
След трагичното представяне на Ливърпул,Роджърс явно е решил да промени нещо . Тази промяна ,той я направи в мача с манафите .От тогава играем с тая схема и играта тръгна . Върна се остротата от миналата година ,върна се креативноста ,върнаха се многото положения и красивите комбинации !
Преди това бяхме инертни ,бавни,безидейни и трудно стигахме до голови положения .
Взе да пуска и правилните играчи !!
Разкара бавния Ламбърт ,който бавеше атаката .Понякога ,докато я подаде тая топка ,те магазините затварят .Трагичен футболист. Този футболист трябваше да влиза само в определени мачове и то накрая ,но дългата контузия на Стъридж ,принуди Роджърс да го пуска .Тук аз го обвинявах ,че не пускаше Борини .Нещата щяха да са по добре ,сигурен съм .Или Стърлинг ..и ето ,че с него тръгнаха нещата .
Взе да пуска Туре и Лукас ,които аз исках от самото начало .Преди това ,не ги броеше за живи .От както те влязоха ,нещата тръгнаха ,особено Лукас внесе голяма стабилност пред защитата .Освен това ,много бързо и точно изнася топката в предни позиции .
Махна Ловрен .Аз исках това още ,след мача от 2ия кръг срещу Сити ,когато сърбина допусна елементарни грешки .Но Роджърс продължаваше да го пуска и изгуби още много точки ,след негови грешки .
Махна Манкийо .Изключително безполезен и неефективен в атакуващ план а и отзад не беше толкова стабилен . Плах футболист ,неуверен .
Взе да пуска Коутиньо и Лалана заедно на терена ! Нещо ,което аз исках от самото начало !! А той постояно ги разминаваше .
Намери точното място в новата схема на Маркович и момчето показа наченки на израстване .Преди това беше трагичен .
Започна да налага Сако .Другото нещо ,което аз исках ! А преди това предпочиташе Ловрен ,пред него.
Вече си позволява да вади Джерард от титулярния състав и да му дава нужната почивка .Даде урок и на Миньоле ,въпреки ,че за мен ,тия уроци няма да му помогнат и ще трябва нов вратар .
Ето на тия на тия закъсняли неща ,аз отдавам израстването на играта ! И за това ,не съм съгласен с теб .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.