gogovcite написа:suareshampion написа:Аз нещо обаче не съм доволен от състава . Морено за Маркович ок ,тъй като сърбина показа слаба игра в предния мач и е логично Роджърс да потърси промяна на тоя пост. Тук съм съгласен ,но не съм съгласен за Манкийо .Аз му нямам доверие . Още повече ,че испанеца ще играе на непривичния за него пост ,като централен защитник .Поне аз така си мисля.А Джан ще влезе на мястото на Джерард .
Другия вариант е ,Джан да си играе като 3ти централен защитник ,защото се включи там перфектно предния мач ...Манкийо да играе десен бек -халф -крило а Хендерсън да влезе на мястото на Джерард ,като вътрешен халф.
И двата варианта не ми харесват ,защото не харесвам Манкийо и даже искам още през януари да се върне на Атлетико и да се вземе нов десен защитник на негово място ,по възможност Монтоя от Барса.
Морено също трябва да покаже днес защо е взет в Ливърпул .Трябва да е много деен по целия фланг и да помага в атака ,иначе трудно ще бием ,при положение че отдясно нямам никакви очаквания ,нито от Хендерсън ,нито от Манкийо .
Според мен ще смени схемата и ще играем с 4 защитници, Лукас и Джан вътрешни, Коу пред тях, Лалана и Хендо по крилата и малкия на върха.
Възможно е ,но и така нещо не ми харесва работата.Новата схема за сега е добре и не виждам смисъл да я сменя ,поне докато не се върне Джонсън .При нея се върна остротата и започнахме да създаваме много положения .