Teo написа:damyanov1963 написа:Чорбарите са прави, че Левски е отбора на всички власти, защото е играл напролет в евротурнирите и при комунистите и при демократите. А те чорбарчетата са си само отборче на комунистите, защото след тях не са виждали какво е то Европа през пролетта. За това Левски е отбора на народа, защото всички власти поизлизат от него![]()
![]()
Дамянов... кажи кой плака пред кабинета на БКП след оня мач 1985 година да сменят името на ЦСКА със Средец..![]()
![]()
![]()
Давам жокер... бил е Доносник ..
Никога не съм бил пред кабинета на БКП за да знам кой какво е правил. Явно на теб там ти е била професията, да слухтиш кой какво прави, за това ти може да кажеш. Аз само ще ти кажа какви бяха последствията за двата отбора. За Левски - наказани да не играят футбол до живот - Сираков, Николов, Спасов, Михайлов, Велев(основните играчи на Левски и националния отбор), провален трансфер на Емо Спасов в Порто, отнемане на шампионската титла и участието в КЕШ, и това след като Левски е станал 2 пъти подред шампион, отстранил е два пъти подред Щутгарт(втория път, като шампион на Германия), бил е 7 пъти подред ЦСКА и е спечелил първия требъл в България.
За ЦСКА - наказан до живот - 19 годишният, никому неизвестен тогава Христо Стоичков(след години той горкия така плюваше Милко Балев, че не е знаел кой наказва