1982 написа:Ми в България има такъв случай, 2001-а Локомотив Пловдив се вля във Велбъжд Кюстендил.
И после и двата отбора играят в А група, нали

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
1982 написа:Ми в България има такъв случай, 2001-а Локомотив Пловдив се вля във Велбъжд Кюстендил.
sin4ec написа:Кви орли бе, деева и лешоядите с развалени кренвирши...
Кашчей написа:1982 написа:Ми в България има такъв случай, 2001-а Локомотив Пловдив се вля във Велбъжд Кюстендил.
И после и двата отбора играят в А група, нали
Кашчей написа:sin4ec написа:Кви орли бе, деева и лешоядите с развалени кренвирши...
Колкото те са орли, толкова и вие сте Отбор на народа..дори, въз основа на резултатите им в Европа през последните 2 години.. те са повече орли, отколкото вие...и тъ нъ.
sin4ec написа:Кашчей написа:sin4ec написа:Кви орли бе, деева и лешоядите с развалени кренвирши...
Колкото те са орли, толкова и вие сте Отбор на народа..дори, въз основа на резултатите им в Европа през последните 2 години.. те са повече орли, отколкото вие...и тъ нъ.
Ние сме Левски. А тия са шушлеци и ще ги ощавим насред Разград.
sin4ec написа:Кашчей написа:sin4ec написа:Кви орли бе, деева и лешоядите с развалени кренвирши...
Ние сме Левски. А тия са шушлеци и ще ги ощавим насред Разград.
Кашчей написа:За щавене се готвите и над ЦСКА, ама.....казанът с врялата вода само за вас стига![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта