Прозвище "орлите"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Прозвище "орлите"

Мнениеот GOLEADOR » 29 дек 2014 16:31

damyanov1963 написа:
GOLEADOR написа:Давал съм линкове по въпроса за кражбата на лиценза,както съм давал и линкове от хвалбата на Батков за това как е прецакал ЦСКА.За какъв театър говорим тогава?Както и всички мълчат защо ЦСКА изведнъж задлъжня с близо 1 000 000 към НАП,а другите отбори не. Ако Томов бе направил същия номер като Батко или Микре,то лиценза щеше да бъде спасен.А сега за това,че не укри данъци като другите,на Томов викат какво ли не и ме питат дали си спомням какво е причинил на ЦСКА през 2008!Та пак питам за какъв театър говорим ?

Млъкни чорбар нещастен! Ти знаеш ли какво трябва да връщате заради Милко Балев и Добри Джуров?!

Млъкни,че и чорбар,пък и нещастен?Така ще говориш само на баща си!Марш в дупката плъх безподобен!Само може да църкаш против ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 29 дек 2014 16:38

damyanov1963 написа:
GOLEADOR написа:Давал съм линкове по въпроса за кражбата на лиценза,както съм давал и линкове от хвалбата на Батков за това как е прецакал ЦСКА.За какъв театър говорим тогава?Както и всички мълчат защо ЦСКА изведнъж задлъжня с близо 1 000 000 към НАП,а другите отбори не. Ако Томов бе направил същия номер като Батко или Микре,то лиценза щеше да бъде спасен.А сега за това,че не укри данъци като другите,на Томов викат какво ли не и ме питат дали си спомням какво е причинил на ЦСКА през 2008!Та пак питам за какъв театър говорим ?

Млъкни чорбар нещастен! Ти знаеш ли какво трябва да връщате заради Милко Балев и Добри Джуров?!

Ами вие заради Цола и Солаков ..мм Говедо щастливо!!!???
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 дек 2014 16:39

GOLEADOR написа:...Случаят от миналата година няма нищо общо с този от 2008!Та през 2008 се касаеш да се даде необходимия документ в понеделник (2 юни) защото крайния срок се падаше в неработен ден (събота-31 юни)!За това бе и този натиск от Батков който използва всичките си връзки това да не се случи!Успя и така открадна лиценза!

1. Не знаех, че месец юни има 31 дни. А бе момче, ти наистина ли си толкова невежо!?... :lol:
2. Мисля, че е излишно да обяснявам, че когато крайният срок се пада в почивен ден, се признава първият следващ работен ден. Няма да го разбереш... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2014 16:39

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Кое не разбра за кражбата на лиценза?Или викаш със задкулисна дейност и лобизъм , умишлено укриване на информация и интриги не може да се отнеме лиценза на даден клуб?Или като не се има предвид,че ако последната дата за подаване на документа от НАП съвпада с почивен ден,то за такъв се счита първия работен след това?Кажи кое точно не разбра?

За последно те питам, като и ти обяснявам....Как се краде лиценз (не отнема или недава) и какво се прави с откраднат лиценз? Ти дори не знаеш какво е лиценз във футбола, след като толкова упорито повтаряш една мантра, създадена за ваше удобство. Лицензът е откраднат и толкова-така се обина няма нияснява всичко. Ама как е откраднат и кой го е ползвал след кражбата-пълно мълчание...защото няма и какво да се каже на такъв резонен въпрос.

Лицензът ви бе отнет миналата година и то пак във ваш интерес, защото ако не го бе сторил това БФС, щяхте да духате таратора поне три години за ЕКТ, след отказа ви да участвате.

Случаят от миналата година няма нищо общо с този от 2008!Та през 2008 се касаеш да се даде необходимия документ в понеделник (2 юни) защото крайния срок се падаше в неработен ден (събота-31 юни)!За това бе и този натиск от Батков който използва всичките си връзки това да не се случи!Успя и така открадна лиценза!

Пич, препоръчах ти да прочетеш Лицензионният правилник, но ти упорито не го правиш и повтаряш измислиците на ГА и Полковника. Какъв втори юни, какви педесет лева, след като тапията се издава до края на май, а дотогава вие трябва да сте изрядни още по средата на април.. хайде нека да е средата на май, защото сте ЦСКА. Виж докога се подават документите и какъв период обхваща. Виж и изискването ЛК да бъде своевременно информирана за настъпили промени след подаването на документите. Стига си вярвал на пристрастни журналисти, за които това е най-удобното-Откраднаха лиценза, ама ако питаш ГА в колко часа и откъде са го откраднали.. в сейф ли е бил, или на бюрото-нищо няма да ти отговори. Всъщност, и ти нищо не отговаряш, а повтаряш една и съща мантра!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2014 16:40

nikita 333 написа:
damyanov1963 написа:

Я кажи тогава защо Солаков беше свален от поста МВР през 72-а!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 29 дек 2014 16:42

damyanov1963 написа:
nikita 333 написа:
damyanov1963 написа:

Я кажи тогава защо Солаков беше свален от поста МВР през 72-а!

На всеки му идва времето,както дойде това и Бай Тошо...
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 дек 2014 16:46

Captain Stottlemeyer написа:
GOLEADOR написа:...Случаят от миналата година няма нищо общо с този от 2008!Та през 2008 се касаеш да се даде необходимия документ в понеделник (2 юни) защото крайния срок се падаше в неработен ден (събота-31 юни)!За това бе и този натиск от Батков който използва всичките си връзки това да не се случи!Успя и така открадна лиценза!

1. Не знаех, че месец юни има 31 дни. А бе момче, ти наистина ли си толкова невежо!?... :lol:
2. Мисля, че е излишно да обяснявам, че когато крайният срок се пада в почивен ден, се признава първият следващ работен ден. Няма да го разбереш... :lol:

Разбира се,че става въпрос за месец май!Можеше просто да го отметнеш и да се замислиш защо Батков бучеше по медиите за краен срок да не се признава първият следващ работен ден,а да си остане събота 31 май.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 дек 2014 16:50

Може би защото:
Солаков си отиде защото е изкарвал насила хора да ходят на едно погребение на спортисти.Също така е давал големи заплати на спортисти от един столичен клуб.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 29 дек 2014 17:02

GOLEADOR написа:Може би защото:
Солаков си отиде защото е изкарвал насила хора да ходят на едно погребение на спортисти.Също така е давал големи заплати на спортисти от един столичен клуб.

Стига си писал глупости! Ето ти официалната причина за махането му:
http://archives.bg/politburo/bg/2013-04 ... 13--1971--
По-официална от това няма да намериш, освен ако не се осланяш на писанията на гурото си ГА и производните им.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2014 17:03

GOLEADOR написа:Може би защото:

Пропусна да кажеш, че ги е карал насила и да плачат. Ако не ми вярваш питай Христо Бонев, Динко Дерменджиев, Димитър Пенев, Димитър Якимов... да изброявам ли още?
п.п. Да ти цитирам ли телеграмите от Боби Чарлтън, Еузебио, Флориан Алберт, Джани Ривера???
А за това, че се подиграваш с паметта на умрелите - Господ да те съди!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Лудогорец”