Спортно събитие на 2014-та година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Спортно събитие на 2014-та година

Мнениеот soccerav » 29 дек 2014 15:21

metodito написа:В година на Световно, вие говорите за Кубрат и Лудогорец? Няма по-голямо събитие за мен тази година от Световното и то в Бразилия! Евала на Лудогорец. Пожелавам им да спечелят титлата (да си мисля, че "Левски" ще го направи е абсурд) и другата година да минат групите.Но едно от най-добрите издания на Световното в последните три издания...? А къде е оригиналната тема. В тази явно пак се джавкате само... :?

Темата е за спортно събитие на България за 2014. Освен ако не се бъркам :mrgreen:. Ако говорим в световен мащаб, разбира се, че Мондиала е на първо място.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2014 15:22

mark1926 написа:
Кашчей написа:
mark1926 написа:Какво е спортно събитие на годината? Явно се говори за нещо изключително голямо, но нима най- голямото не е емоцията дарило ти това спортно събитие :?: Нима тази класация не е субективна, нима трябва да посоча събитие на което не бих отишъл- примерно мач на Лудогорец :?: Трябва ли да слушам сърцето и душата си или това което ми диктуват медиите ... какъв е критерият :?:

Една секунда от тренировка на Локомотив Пловдив е по- значима от последните четири години на Лудогорец... да играеш за едната чест и да унижиш БотевЪ насред коматево, да не играеш за пари, а за свещеното райе, това е най- значимото събитие в целия свят :!:

Естествено това е неразбираемо за мнозина, но по тази причина публиката на Локомотив е най- ... :!:

Е ся си ева мамата темата :(
Ти сигурно и СП не си гледал, защото не е тренировка на Локомотив Пд.?!?

Е, гледал съм, но А група е по- значима, щом Локомотив е в нея...

Тогава как не избраха Камбуров за Спортист на годината, тия продажни журналисти :roll: :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 дек 2014 15:29

Кашчей написа:
mark1926 написа:
Кашчей написа:
mark1926 написа:Какво е спортно събитие на годината? Явно се говори за нещо изключително голямо, но нима най- голямото не е емоцията дарило ти това спортно събитие :?: Нима тази класация не е субективна, нима трябва да посоча събитие на което не бих отишъл- примерно мач на Лудогорец :?: Трябва ли да слушам сърцето и душата си или това което ми диктуват медиите ... какъв е критерият :?:

Една секунда от тренировка на Локомотив Пловдив е по- значима от последните четири години на Лудогорец... да играеш за едната чест и да унижиш БотевЪ насред коматево, да не играеш за пари, а за свещеното райе, това е най- значимото събитие в целия свят :!:

Естествено това е неразбираемо за мнозина, но по тази причина публиката на Локомотив е най- ... :!:

Тогава как не избраха Камбуров за Спортист на годината, тия продажни журналисти :roll: :evil:

Хех, ще разясня- Локомотив е семейство, Камбуров е негово дете, ти как се отнасяш с децата си :?: Или викаш съседското дете с милионите ти е по- приятен събеседник, за мен детето ми е свято, и секунда с него ми е по- значима от разградското :!:

п.п. поне за едно си прав- не се съмнявай ,че журналистите са ПРОДАЖНИ...
Последна промяна от mark1926 на 29 дек 2014 15:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2014 15:33

mark1926 написа:
Кашчей написа:
mark1926 написа:
Кашчей написа:

Хех, ще разясня- Локомотив е семейство, Камбуров е негово дете, ти как се отнасяш с децата си :?:

Честно да ти кажа, след ГМО се чудя, като те чета теб лично, дали няма и ГМФ (генно модифициран филибелия)!
Да напишеш, че спортно събитие на годината е тренировката на Локомотив си плаче за специализирана помощ отвсякъде!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 дек 2014 15:37

Несъпоставими неща.
Изобщо
-боксът не е това, което беше - няма ги негрите
-да си в ШЛ трябва да е нещо нормално поне през година - вече сме го правили
-Григор- да, но сестрите вече са го правили, дори и Цвети.
След вечния световен рекорд на Стефка и САЩ'94 всичко друго е успехчета и болни амбиции.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 дек 2014 15:37

Спечелихме шампионската титла в махалата.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 дек 2014 15:38

Ех, ех допълних си мнението, за да разбереш какво ти казвам.По- точно евентуално да разбереш... по- ясно от това няма :!:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 29 дек 2014 15:44

Мондиал 2014 Бразилия
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 29 дек 2014 15:45

Разбира се, че тема се отнася за спортно събитие на България, а не в световен мащаб. Става въпрос за някое значимо спортно събитие с българско участие, което е оставило най-голяма следа през 2014-та. Темата ми е инспирирана от анкетата на Гонг, която върви от днес, не знаех, че тук има хора от Могилино, за които трябва да пояснявам
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 29 дек 2014 15:51

alexpetrof написа:Разбира се, че тема се отнася за спортно събитие на България, а не в световен мащаб. Става въпрос за някое значимо спортно събитие с българско участие, което е оставило най-голяма следа през 2014-та. Темата ми е инспирирана от анкетата на Гонг, която върви от днес, не знаех, че тук има хора от Могилино, за които трябва да пояснявам

Първо се научи да си формулираш въпросите и после се прави на акълия :!: :!: :!:
Последна промяна от cska-632 на 29 дек 2014 15:58, променено общо 1 път.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”