ticha i vladislav написа:Ясно е накъде биеш и не вярвам някой нормален фен на Левски и ЦСКА да отрича, че това са най-добрите отбори в България преди 1989, Левски е от най-добрите и преди 1944, както и заедно с ЦСКА и след 1989, въпреки последните няколко години.
Не знам защо не изписвате имената на Левски и ЦСКА от преди 1989 с техните пълни имена,както се казваха тогава,защото именно в тиретата е цялата българска футболна трагедия:Левски-Спартак И ЦСКА"Септемврийско знаме"
За ЦСКА не съм компетентен и не им знам имената. Левски колко години носи тирето със Спартак? Когато Левски е съществувал вън от политическа диктатура имал ли е различно име от сегашното си? Ботев казва ли се така или се казва Тракия или Металик? Черно Море под какво име е създаден? Славия и Локо София дали не трябва им викаме ЖСК Славия направо?
Ако нямаше комунизъм е ясно, че нямаше да има ЦСКА, вероятно и много други отбори щяха да има повечко титли. И всички щяхме да сме по-добре, не само феновете на отборите от страната.