Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:Обмислям протест пред НИМХ и БФС, заради снега!
Ще дойда и аз, ама ако има кифтета, ракия и спре да вали и затопли малко да не ми е студено абе и 20 лева и си стискаме ръцете.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:Обмислям протест пред НИМХ и БФС, заради снега!
Ще дойда и аз, ама ако има кифтета, ракия и спре да вали и затопли малко да не ми е студено абе и 20 лева и си стискаме ръцете.
boabbb написа:Betchualeng Arnaikem написа:Кашчей написа:Обмислям протест пред НИМХ и БФС, заради снега!
![]()
![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
THE G.A.M.E написа:Да, и аз от некъде чух, че Бат Митю фалирал.
Red_Pride написа:ни го бърка,брат му ще му даде някой лев
boabbb написа:Red_Pride написа:ни го бърка,брат му ще му даде някой лев
Кой е брат му
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 9 госта