vasilnv написа:Искам да попитам ЛвГ какъв отбор пое? ЛвГ направи тона, което Мойс не успя - разкара слабите и изчерпали се за клуба играчи и взе нови, по-добри. Ван Гаал промени отбора. Нещо, което Мойс не успя. Мойс изпусна съблекалнята и показа, че не може да работи с голяма група играчи. Ван Гаал се справя чудесно в това отношение до момента. Също така бих искал и да сравня Де Хея през този и през изминалия сезон. Явно и екипа на ЛвГ е по-добър. Е, ако вие сте чувствали отбора в сигурни ръце при Мойс, при мен не беше така. И смятам, че Ван Гаал ще върне Юнайтед там, където Мойс го завари - на върха.CECO_1981 написа:Здравейте дяволи,какво ново.Виждам,че мача е бил пак труден.Съжалявам,че не можах да го гледам,но ми се роди син и заради това пропуснах.
Честито, братле! Да е жив и здрав малкия и да радва много родителите си.
Не знам Ван Гаал какъв отбор пое , но знам Ван Гаал с какви футболисти разполага в момента - и все ми е на ума че би трябвало да мачка с тях,но не го прави,а не е като да играе с Реал и Барса всяка седмица .... нали?Още от миналия сезон отбора имаше нужда от поне един класен централен защитник .... къде го него?
Та транфера на Ди Мария излезе по-скъп на Юнайтед от сумите за Мата и Фелайни взети заедно ,айде стига!Са ше кажете контузиите... 50 контузии разпределени между 25 играча .... 25 - това е хронично болен отбор , имам чувството че докато футболистите тренират Ван Гаал ги цели с камъни!
Стига с тия 6 поредни победи , само 1 от тях реално спечелихме с надмощие - тази срещу Ливърпул.Останалите 5 , ако някой попита треньора , как ги спечели , ще стои и мига на парцали , и той самия не знае как!Победи , дължащи се на зверски късмет и извънземния рефлекс на Де Хея,подплатени с много треперене в последните 10 минути на всеки мач.Не се дължат нито на правилна тактика , нито на кой знае какви индивидуални умения показани от играчите.
Все си мисля че ако това бе втория сезон на Мойс и разполагаше с тези играчи и пари които са в момента , сега щяхме да сме доста по-добър отбор.
Защото като извадим статистиката от картинката , каква е равносметката - 4 гола от МК Донс , 1:3 - 5:3 , имаме едно добро полувреме(това срещу Лестър) , два добре изиграни цели мача - Ливърпул и Нюкасъл , може да прибавим и вчерашното първо полувреме като добро.Това е.
Нито му е Хландия ,нито му е Германия или Испания , нито друго първенство с по един максимум два фаворита за титлата.Това е Англия и всяка година поне 7 отбора се борят за Европа и минимум 4 за титлата.Трябва да си доста по гъвкав и приспособим , а не твърдоглав дебил!
[/center]