ВЛ | 19-ти кръг | Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

binevout
Контакти:

Re: ВЛ | 19-ти кръг | Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0

Мнениеот binevout » 29 дек 2014 12:02

vasilnv написа:Искам да попитам ЛвГ какъв отбор пое? ЛвГ направи тона, което Мойс не успя - разкара слабите и изчерпали се за клуба играчи и взе нови, по-добри. Ван Гаал промени отбора. Нещо, което Мойс не успя. Мойс изпусна съблекалнята и показа, че не може да работи с голяма група играчи. Ван Гаал се справя чудесно в това отношение до момента. Също така бих искал и да сравня Де Хея през този и през изминалия сезон. Явно и екипа на ЛвГ е по-добър. Е, ако вие сте чувствали отбора в сигурни ръце при Мойс, при мен не беше така. И смятам, че Ван Гаал ще върне Юнайтед там, където Мойс го завари - на върха.

CECO_1981 написа:Здравейте дяволи,какво ново.Виждам,че мача е бил пак труден.Съжалявам,че не можах да го гледам,но ми се роди син и заради това пропуснах.

Честито, братле! Да е жив и здрав малкия и да радва много родителите си.

Не знам Ван Гаал какъв отбор пое , но знам Ван Гаал с какви футболисти разполага в момента - и все ми е на ума че би трябвало да мачка с тях,но не го прави,а не е като да играе с Реал и Барса всяка седмица .... нали?Още от миналия сезон отбора имаше нужда от поне един класен централен защитник .... къде го него?
Та транфера на Ди Мария излезе по-скъп на Юнайтед от сумите за Мата и Фелайни взети заедно ,айде стига!Са ше кажете контузиите... 50 контузии разпределени между 25 играча .... 25 - това е хронично болен отбор , имам чувството че докато футболистите тренират Ван Гаал ги цели с камъни!
Стига с тия 6 поредни победи , само 1 от тях реално спечелихме с надмощие - тази срещу Ливърпул.Останалите 5 , ако някой попита треньора , как ги спечели , ще стои и мига на парцали , и той самия не знае как!Победи , дължащи се на зверски късмет и извънземния рефлекс на Де Хея,подплатени с много треперене в последните 10 минути на всеки мач.Не се дължат нито на правилна тактика , нито на кой знае какви индивидуални умения показани от играчите.
Все си мисля че ако това бе втория сезон на Мойс и разполагаше с тези играчи и пари които са в момента , сега щяхме да сме доста по-добър отбор.
Защото като извадим статистиката от картинката , каква е равносметката - 4 гола от МК Донс , 1:3 - 5:3 , имаме едно добро полувреме(това срещу Лестър) , два добре изиграни цели мача - Ливърпул и Нюкасъл , може да прибавим и вчерашното първо полувреме като добро.Това е.
Нито му е Хландия ,нито му е Германия или Испания , нито друго първенство с по един максимум два фаворита за титлата.Това е Англия и всяка година поне 7 отбора се борят за Европа и минимум 4 за титлата.Трябва да си доста по гъвкав и приспособим , а не твърдоглав дебил!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 дек 2014 14:11

Ооо айде само не ми дрънкайте глупости. Аз лично Мойс почнах да го гоня, не толкова заради резултатите, а заради само му поведение на абсолютен лузър.. Ще ме извинявате, ама това, че ЛвГ не става от скамейката ви е единствената причина да се хванете да го критикувате.. Ще ми сравняват ЛвГ с Мойс, ало Мойс беше 11 години треньор в Англия, във ВЛ, а се усра като пълен мишок. Не, не говоря за резултатите, ти колко умствен багаж трябва да имаш, че да си мениджър на най-великия английски футболен отбор и да излезнеш и да кажеш, че трябва да играем като Ливърпул и Сити ? Играта беше абсолютно плачевна, абсолютно. Никаква идея, никакво желание. Футболистите бързо, бързо го усетиха що за лузър е, а място за лузъри в Юнайтед няма. Неговото поведение беше абсолютно неприемливо, след всяка загуба се оправдава с липсата на късмет.. Когато валяло дъжда бил виновен, когато слънце греело, слънцето било виновно. ЛвГ идва в Англия за първи път, в момента сме трети.. Вие сте абсолютни неблагодарници.. Ще ме извиняваш Алекс ама отстрани си си направо смешен, извинявам се за езика, ама не да не ти пука за мнението на един или двама, ма то цял форум ти го казва бе ? Лична обида било ЛвГ да не ни направи шампиони, а че с Мойс играехме като пълен средняк и куцо и сакато ни биеха на Олд Трафорд не било лична обида, време трябвало.. Бахти наглата работа. Твърдо зад ЛвГ и методите му на работа ! ЛвГ ще успее в Англия и ще създаде такъв тим на Юнайтед, че следващия мениджър ще печели всичко възможно !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 дек 2014 14:30

binevout написа:
БЛА БЛААА БЛААААА БЛААААА БЛААААААА БЛААААААААААААААА

Трябва да си доста по гъвкав и приспособим , а не твърдоглав дебил!

НЯМА ВЪВ ЦЕЛИЯ СВЯТ ПО-ГЪВКАВ ТРЕНЬОР ОТ ЛВГ !!!!
Само този ПОЛУСЕЗОН смени 4 или 5 тактически постройки. Има големи треньори, които за цялата си кариера не са го правили.
А за цялата кариера на ЛВГ колко ли е сменил?
Сега играем със 3-5-2 най-вече защото само РВП е играл със нея и то десетина мача.
А и защото няма крайни защитници и истински крила освен Ди Мария . Ашли и Валенсия играят нещо, но не са класа, а и не могат да играят добре при 4-3-3 , ромбове и други по трудни задачи от ЦЕНТРИРАНИЯ ЦЯЛ МАЧ и то слаби.
Похвално за Ашли, по-добре я центрира със десния и 1000% това му е казано от не гъвкавия ЛВГ.
Другата година със малко подобрения и свикване на отбора, ЛВГ може да си сменя тактиката на всеки 10 мин.

Някой ако не е съгласен да ме обори.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 дек 2014 14:42

Rofles написа:Ооо айде само не ми дрънкайте глупости. Аз лично Мойс почнах да го гоня, не толкова заради резултатите, а заради само му поведение на абсолютен лузър.. Ще ме извинявате, ама това, че ЛвГ не става от скамейката ви е единствената причина да се хванете да го критикувате.. Ще ми сравняват ЛвГ с Мойс, ало Мойс беше 11 години треньор в Англия, във ВЛ, а се усра като пълен мишок. Не, не говоря за резултатите, ти колко умствен багаж трябва да имаш, че да си мениджър на най-великия английски футболен отбор и да излезнеш и да кажеш, че трябва да играем като Ливърпул и Сити ? Играта беше абсолютно плачевна, абсолютно. Никаква идея, никакво желание. Футболистите бързо, бързо го усетиха що за лузър е, а място за лузъри в Юнайтед няма. Неговото поведение беше абсолютно неприемливо, след всяка загуба се оправдава с липсата на късмет.. Когато валяло дъжда бил виновен, когато слънце греело, слънцето било виновно. ЛвГ идва в Англия за първи път, в момента сме трети.. Вие сте абсолютни неблагодарници.. Ще ме извиняваш Алекс ама отстрани си си направо смешен, извинявам се за езика, ама не да не ти пука за мнението на един или двама, ма то цял форум ти го казва бе ? Лична обида било ЛвГ да не ни направи шампиони, а че с Мойс играехме като пълен средняк и куцо и сакато ни биеха на Олд Трафорд не било лична обида, време трябвало.. Бахти наглата работа. Твърдо зад ЛвГ и методите му на работа ! ЛвГ ще успее в Англия и ще създаде такъв тим на Юнайтед, че следващия мениджър ще печели всичко възможно !

+ 1878
По-добре си го казал и от мен :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 дек 2014 14:56

DmG написа:
binevout написа:

Само този ПОЛУСЕЗОН смени 4 или 5 тактически постройки. Има големи треньори, които за цялата си кариера не са го правили.
Сега играем със 3-5-2 най-вече защото само РВП е играл със нея и то десетина мача.
А и защото няма крайни защитници и истински крила освен Ди Мария . Ашли и Валенсия играят нещо, но не са класа, а и не могат да играят добре при 4-3-3 , ромбове и други по трудни задачи от ЦЕНТРИРАНИЯ ЦЯЛ МАЧ и то слаби.
Похвално за Ашли, по-добре я центрира със десния и 1000% това му е казано от не гъвкавия ЛВГ.
Другата година със малко подобрения и свикване на отбора, ЛВГ може да си сменя тактиката на всеки 10 мин.

Чакаййй па ти сега.. Понеже Мойс е много гъвкав и приспособим треньор затова мътихме една схема за целия сезон и абсолютно еднотипна игра, не половин, а ЦЯЛ сезон. Понеже е гъвкав и приспособим половината играчи не знаеха къде да застанат и понеже Мойс е много гъвкав и приспособим треньор завършихме извън ШЛ, а играта беше абсолютно плачевна, а и понеже е много гъвкав и има твърд характер играчите го усетиха още на 3тия месец какъв е лузър примиренчески и затова бяха твърдо зад него, нали така ???
Изображение[/center]

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 29 дек 2014 16:41

Rofles написа:
DmG написа:
binevout написа:

Чакаййй па ти сега.. Понеже Мойс е много гъвкав и приспособим треньор затова мътихме една схема за целия сезон и абсолютно еднотипна игра, не половин, а ЦЯЛ сезон. Понеже е гъвкав и приспособим половината играчи не знаеха къде да застанат и понеже Мойс е много гъвкав и приспособим треньор завършихме извън ШЛ, а играта беше абсолютно плачевна, а и понеже е много гъвкав и има твърд характер играчите го усетиха още на 3тия месец какъв е лузър примиренчески и затова бяха твърдо зад него, нали така ???

Тя па сегааа ... играта и тактиката са страшни , нямам думи!Въобще не играем като луузъри , всички футболисти знаят къде да застанат и всичко върви по мед и масло... неееема щоо всичко е перфектно!!!Друго си е Лестър да те обръща , а отбор Н-та дивизия на Англия да ти нахака 4 гола за купата , ей така бонус!!!
3-ти сме не щото сме много велики и щото Гаал е големия тактик , 3-ти сме благодарение на Венгер,Роджърс и Де Хея!Ван Гаал в случая няма нищо общо с доброто ни място в таблицата!
Някой ако не е съгласен да ме обори

Единственото място където ЛВГ е прекарал повече от три сезона е Холандия!
Сменил е 5 тактически постройки и викаш тва е за хвалене!?Значи Моу , за нищо не става!Върти си едни и същи 11 , един и същ стил и е късметлия че оглавява класирането?Така ли?
А и защото няма крайни защитници

Той тоя факт , кога го разбра?
С подобни резултати Мойс беше залят с л**на , въпреки че класата му и очакванията към него са в пъти по-малки от тези към ЛВГ!
Сега Холандеца разочарова от всякъде (най-вече с играта и великите си тактики) и трябва да му се кланям така ли?
Имаше целия комфорт на света - факт , похарчи един тон пари - факт , не привлече нито един класен защитник - факт!Играта на отбора е плачевна - факт!
За кво говорим!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 дек 2014 16:51

А ти няма ли да си затвориш устата и да спреш да пишеш омразни речи с/у Ван Гаал ! Най - сетне !
Адски много дразниш от самото начало.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 29 дек 2014 17:14

Не мога да разбера някои фенове особено този по-горе.Фен ли си на Юнайтед или си Анти Фен.Не може да плюеш постоянно по-отбора,вратаря,треньора.Така не правят истинските фенове според мен.Ван Гаал е един от малкото треньори доказал се не само в Германия,но и Холандия и Испания.Един много доказан тактик и менижър.Това,че пуска такива схеми за,които в Англия не са и си мислили,че някой английски треньор,ще направи не значи че лош.
Изображение

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 дек 2014 19:19

binevout написа:[offtopic]
DmG написа:
binevout написа:

Тя па сегааа ... играта и тактиката са страшни , нямам думи!Въобще не играем като луузъри , всички футболисти знаят къде да застанат и всичко върви по мед и масло... неееема щоо всичко е перфектно!!!Друго си е Лестър да те обръща , а отбор Н-та дивизия на Англия да ти нахака 4 гола за купата , ей така бонус!!!
3-ти сме не щото сме много велики и щото Гаал е големия тактик , 3-ти сме благодарение на Венгер,Роджърс и Де Хея!Ван Гаал в случая няма нищо общо с доброто ни място в таблицата!

Сменил е 5 тактически постройки и викаш тва е за хвалене!?Значи Моу , за нищо не става!Върти си едни и същи 11 , един и същ стил и е късметлия че оглавява класирането?Така ли?

С подобни резултати Мойс беше залят с л**на , въпреки че класата му и очакванията към него са в пъти по-малки от тези към ЛВГ!
Сега Холандеца разочарова от всякъде (най-вече с играта и великите си тактики) и трябва да му се кланям така ли?
Имаше целия комфорт на света - факт , похарчи един тон пари - факт , не привлече нито един класен защитник - факт!Играта на отбора е плачевна - факт![/offtopic]
За кво говорим!

Малчо ти не знаеш за какво говорим, това животно футбола ти е много далечен!
НЕ може да претендираш, че разбираш от футбол и да кажеш, че ЛВГ не е гъвкав и приспособим.
Играта и тактиката се променят и поне според всеки 'четящ' футбола е към по-добро. Онзи мойсчо няма как да го коментирам, та той е безумно слаб и бъдещето ще го покаже.
А това за мачовете с Лестър и Милтънците може да си го сложиш за подпис да не го пишеш всеки път. Тези мачове са минали, може да си пуснеш мачовете от миналия сезон и да ревеш за Мойсчо, който е супер, мега, гига гъвкав и приспособим.
Аз лично ще се опитам повече да не говоря за Мойс, добър или лош вече няма значение, не беше за нашия отбор, късмет.
А кога е разбрал какви защитници има, той си знае. Колкото може толкова, ако искаш само победи , ето ти Реал, Барса, Байерн , Лудогорец и Олимпиакос.

А Rofles защо ме нападна :) Предполагам, че е грешка.
Приятно прекарване на празниците.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 дек 2014 19:40

DmG написа:
binevout написа:[offtopic]
DmG написа:
binevout написа:

Имаше целия комфорт на света - факт , похарчи един тон пари - факт , не привлече нито един класен защитник - факт!Играта на отбора е плачевна - факт![/offtopic]
За кво говорим!

Малчо ти не знаеш за какво говорим, това животно футбола ти е много далечен!
НЕ може да претендираш, че разбираш от футбол и да кажеш, че ЛВГ не е гъвкав и приспособим.
Играта и тактиката се променят и поне според всеки 'четящ' футбола е към по-добро. Онзи мойсчо няма как да го коментирам, та той е безумно слаб и бъдещето ще го покаже.
А това за мачовете с Лестър и Милтънците може да си го сложиш за подпис да не го пишеш всеки път. Тези мачове са минали, може да си пуснеш мачовете от миналия сезон и да ревеш за Мойсчо, който е супер, мега, гига гъвкав и приспособим.
Аз лично ще се опитам повече да не говоря за Мойс, добър или лош вече няма значение, не беше за нашия отбор, късмет.
А кога е разбрал какви защитници има, той си знае. Колкото може толкова, ако искаш само победи , ето ти Реал, Барса, Байерн , Лудогорец и Олимпиакос.

А Rofles защо ме нападна :) Предполагам, че е грешка.
Приятно прекарване на празниците.

Нее, казах го иронично, не съм те нападнал, даже съм съгласен с теб за всичко. Съжалявам ако си ме разбрал погрешно :) ! Весели и на теб !
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”