Уест Хям Юнайтед - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Уест Хям Юнайтед - Арсенал

Мнениеот dreben23 » 28 дек 2014 22:53

Исках да кажа, че в сравнение с останалите беше по-пестелив откъм изяви, но да, направи няколко пробива отново и беше в основата на повечето атаки, съгласен съм, но той може много повече от това. Тъпото е, че той като се раздава на макс, отборът пък не играе чак толкова добре.
И нападател ни трябва за посочените цели, ако спрем да си профукваме положенията с лека ръка, всичко е възможно. Мисля, че Паоло Дибала от Палермо ще ни е достатъчен, нищо, че е малък. Щом унищожава италианските защитници, значи е много класен играч, неслучайно е сравняван с Агуеро, като започват да се прокрадват и твърдения, че е по-добър, но това времето ще го покаже дали имат право. Аз също мисля, че е по-интригуващ от Агуеро като играч. Ще се радвам ако изберем него, в краен случай Карим Бензема, ама той е във върхова форма в момента и не знам дали е възможен такъв вариант, а и чета, че Ливърпул също го искат. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 29 дек 2014 00:48

Честно казано не следя изявите на Паоло Дибала по простата причина, че почти не гледам италиянското първенство, но в уикипедията му пише, че е висок 1.77, което е малко за нападател във ВЛ. То колкото и да го мислим и да разсъждаваме какъв нападател ни трябва няма смисъл, защото няма да вземем. Първо най-много ни трябва централен защитник и опорен халф, а Венгер освен това има доверие на Жиру и Уелбек особено на французина.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 дек 2014 10:33

Да, затова казвам, че е малък- и на ръст, и на години. Италианският футбол е най-развлекателен. Още от мъниче с него израснах и имам страшно много идоли от там. Сега малко отстъпва, понеже по-класните играчи отиват да се развиват другаде, но поне за мен това е най-добрият футбол, който се практикува. Не говоря за сила като първенство, а като начин на игра, след това слагам испанското в моята класация, но там има и страшно скучни двубои понякога, немското следва и английското при мен е на четвърта позиция, може би защото силните местни футболисти са твърде малко и това не ми допада, а в Италия винаги има местни или с две гражданства айде. :)
Дибала ги прави шашави в момента на апенините, а головата успеваемост пред вратата му е над 80-85 %- скорост, бързина, техника и най-важното точен завършващ удар. Ние имаме всичко в атака, но последният компонент ни куца и докато не реши Венгер този проблем, ще губим и точки. :( А това дето вкарваме по двe за минути е нещо заучено и тренирано до съвършенство, но няма да минава тоя номер всеки път. Понякога сме доста предсказуеми в интерес на истината и си проличава и известна доза страх, паника и т.н Със страх футбол не се играе, а в момента така играем в края на мачовете особено. Не помня мач този сезон, в който да не сме остъпвали инициативата в края на двубоите, даже и миналият така протичаше и затова се провалихме- то не бяха дузпи, грешки, треперене.. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 29 дек 2014 19:53, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 дек 2014 13:16

2:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 29 дек 2014 14:19

dreben23 написа:Да, затова казвам, че е малък- и на ръст, и на години. Италианският футбол е най-развлекателен. Още от мъниче с него израснах и имам страшно много идоли от там. Сега малко отстъпва, понеже по-класните играчи отиват да се развиват другаде, но поне за мен това е най-добрият футбол, който се практикува. Не говоря за сила като първенство, а като начин на игра, след това слагам испанското в моята класация, но там има и страшно скучни двубои понякога, немското следва и английското при мен е на четвърта позиция, може би защото силните местни футболисти са твърде малко и това не ми допада, а в Италия винаги има местни или с две гражданства айде. :)
Дибала ги прави шашави в момента на апенините, а головата успеваемост пред вратата му е над 80-85 %- скорост, бързина, техника и най-важното точен завършващ удар. Ние имаме всичко в атака, но последният компонент ни куца и докато не реши Венгер този проблем, ще губим и точки. :( А това дето вкарваме по два за минути е нещо заучено и тренирано до съвършенство, но няма да минава тоя номер всеки път. Понякога сме доста предсказуеми в интерес на истината и си проличава и известна доза страх, паника и т.н Със страх футбол не се играе, а в момента така играем в края на мачовете особено. Не помня мач този сезон, в който да не сме остъпвали инициативата в края на двубоите, даже и миналият така протичаше и затова се провалихме- то не бяха дузпи, грешки, треперене.. :lol:

На никой не му се иска отбора му да трепери в последните минути, но забележи, че при много големи отбори е така да се защитават в продълженията на мача, когато водят с един гол. Обаче разликата при тях е, че не са толкова паникьосани като нас и са се построили добре, а в нашето наказателно е пълен хаос. За мен обаче по-големия проблем си остава, че не успяваме да си решаваме мачовете, а създаваме по 4-5 чисти положения. То в последните минути дори да не се затворим може да ни направят една атака и да ни вкарат. Никой не е застрахован, че няма да получи гол в продълженията, но за да не стигаме до там трябва, когато създаваме толкова много положения да умеем да решаваме мачовете. Според мен това е една от причините последните години да не успеем да спечелим титлата.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 дек 2014 20:04

Едната причина е тази, а другата е инатът на Венгер да не харчи много пари. Аз затова не го съдя, защото той е треньор, който поставя бъдещето на първо място. Както съм казвал неведнъж, могат всички треньори да попиват талант от Венгер- контузени, наказани, той е човек, който и от бройлер кокошка ще направи, затова го уважавам и защитавам ако се наложи. :)
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Арсенал”