Да, затова казвам, че е малък- и на ръст, и на години. Италианският футбол е най-развлекателен. Още от мъниче с него израснах и имам страшно много идоли от там. Сега малко отстъпва, понеже по-класните играчи отиват да се развиват другаде, но поне за мен това е най-добрият футбол, който се практикува. Не говоря за сила като първенство, а като начин на игра, след това слагам испанското в моята класация, но там има и страшно скучни двубои понякога, немското следва и английското при мен е на четвърта позиция, може би защото силните местни футболисти са твърде малко и това не ми допада, а в Италия винаги има местни или с две гражданства айде.
Дибала ги прави шашави в момента на апенините, а головата успеваемост пред вратата му е над 80-85 %- скорост, бързина, техника и най-важното точен завършващ удар. Ние имаме всичко в атака, но последният компонент ни куца и докато не реши Венгер този проблем, ще губим и точки.

А това дето вкарваме по двe за минути е нещо заучено и тренирано до съвършенство, но няма да минава тоя номер всеки път. Понякога сме доста предсказуеми в интерес на истината и си проличава и известна доза страх, паника и т.н Със страх футбол не се играе, а в момента така играем в края на мачовете особено. Не помня мач този сезон, в който да не сме остъпвали инициативата в края на двубоите, даже и миналият така протичаше и затова се провалихме- то не бяха дузпи, грешки, треперене..