Отбор за Форум Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Re: Отбор за Форум Лига

Мнениеот kola_di_rienzo » 11 дек 2009 19:44

Брой ме Божи, исках да ти пиша на скайп, ама май не си на линия. Само кажи кой номер е игрището.
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 11 дек 2009 20:06

на 3тия терен, който е среден по големина ще играем. И аз исках на големия, но просто няма как да се съберем от днес за утре 16 човека.
Ще идваш ли, Вальо?

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 11 дек 2009 21:01

Иска ли питане ;)
Ще ми се събере за три дена три мачлета ама карай да е весело :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 дек 2009 21:15

Аз няма да мога да дойда- на работа съм...

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 11 дек 2009 22:24

Супер, аз в неделя там играх последно - значи до утре - ще съберем хора за два отбора нали :?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 дек 2009 02:38

Сега прочетох условията- та половната отбор не отговаря на тях- справка 8 месеца преди първата публикация- пича писал преди мен се е регнал преди даже няма и 1 месец....Това е само едно от нещата на коитои не отговаряме- тоя отбор май няма да го бъде....

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 12 дек 2009 11:26

Морски, така или иначе сега почва втория полусезон на форум лигата и не може да се включим веднага, а ще чакаме до догодина когато почва следващия сезон. Засега целта е просто от време на време да се събираме и да ритаме за кеф, а някой ден ако ни одобрят за лигата вече ще сме се обиграли.

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 12 дек 2009 11:29

Да, има нещо такова - доколкото разбирам за да бъде приета кадидатурата на един отбор е необходимо в началото да представи формуляри на поне 14 играча, а Божи каза че сме се събрали 12. Освен това най-притеснителното според мене е това че пише че форума трябва да е създаден преди 1 януари 2008, което доколкото знам пречи на нашия форум да участва в лигата. За регистрирането "8 месеца преди" пише че играча ако иска да участва в даден мач трябва да има регистрация в сайта 8 месеца преди самия мач, а документите които Божи трябваше да подаде до 10 декември са за турнира, който започва септември 2010, така че дори и сега да се регистрира някой няма да е проблем да участва в отбора - кофтито е че е доста вероятно да не ни приемат кадидатурата за отбор заради първите условия които изброих по-горе. Дано да не съм прав. След 3 часа на Спортна София ще се засечем май някои хора от форума - незнам кои сме се събрали, но Божи каза че има материал :mrgreen: за два отбора.

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 12 дек 2009 12:04

kola_di_rienzo написа:Да, има нещо такова - доколкото разбирам за да бъде приета кадидатурата на един отбор е необходимо в началото да представи формуляри на поне 14 играча, а Божи каза че сме се събрали 12. Освен това най-притеснителното според мене е това че пише че форума трябва да е създаден преди 1 януари 2008, което доколкото знам пречи на нашия форум да участва в лигата. За регистрирането "8 месеца преди" пише че играча ако иска да участва в даден мач трябва да има регистрация в сайта 8 месеца преди самия мач, а документите които Божи трябваше да подаде до 10 декември са за турнира, който започва септември 2010, така че дори и сега да се регистрира някой няма да е проблем да участва в отбора - кофтито е че е доста вероятно да не ни приемат кадидатурата за отбор заради първите условия които изброих по-горе. Дано да не съм прав. След 3 часа на Спортна София ще се засечем май някои хора от форума - незнам кои сме се събрали, но Божи каза че има материал :mrgreen: за два отбора.

#Минималният брой участници в отбор за Първа Лига е 14, а за Втора Лига е 12.
Ние ще почнем във втора лига, така че с това специялно нямаме проблем. А форумът да е преди 01.01.2008 мисля че е изискване за сезон 2009/2010, т.е. за сезон 2010/2011 датата ще се измести на 01.01.2009, което ни устройва :)

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 12 дек 2009 12:09

специАлно. Иначе браво за успокоението - доста логично ти звучат доводите, а наистина че имаше разлика в условията за 1ва и втора лига. Ние и без това като начинаещ отбор е нормално да почнем във втора лига. :) Дано станат нещата. Айде до след малко - трябва да си намеря гуменки отнякъде да си купя :)

Върни се в “Игри и забавления”