ВЛ: Саутхямптън - Челси / 28.12.2014г. / 16:05ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rafa

Re: ВЛ: Саутхямптън - Челси / 28.12.2014г. / 16:05ч.

Мнениеот Rafa » 28 дек 2014 18:03

rhaegar написа:
0007 написа:Един не посмя да я бие тая топка,един...

И мен тва ме вбеси......Почваме да заприличваме на оная Барса, дето само си подаваше около наказателното и нищо.

Я се спрете да пишете глупости. Това че при всеки опит за удар, ония скачаха като обезумели пред топката и тя не стигаше до вратата, не означава че никой не е отправил удар към вратата ;)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 28 дек 2014 18:03

Най-слабият мач на Диего Коста...
само 1 точка :x

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 дек 2014 18:04

rhaegar написа:

И мен тва ме вбеси......Почваме да заприличваме на оная Барса, дето само си подаваше около наказателното и нищо.

Нещо подобно стана и със Съндърланд,въобще браво на отбора за контрола върху мача,но с това обикаляне на наказателното нищо не се постига.Поне 6-7 пъти топката беше пусната успоредно на голлинията и нямаше кой да я засече :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 дек 2014 18:04

Шюрле да не се чуди после лятото като му покажат вратата :roll: Трагичен ... Хазарта както винаги яко нахъсан, другите обаче бяха пестил. Садио Мане е добро попадение за Сотон, Тери забави да изтегли и влака беше вече заминал :lol: И на него ще почват да му тежат годинките, въпреки отличната спортна форма ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 дек 2014 18:06

Rafa написа:
rhaegar написа:

Я се спрете да пишете глупости. Това че при всеки опит за удар, ония скачаха като обезумели пред топката и тя не стигаше до вратата, не означава че никой не е отправил удар към вратата ;)

Къде бяха тия опити за удар, само не знам. Само накрая Фелипе се направи на нападател в наказателното и се завъртя, за да стреля. Един път трябваше да се подаде топката и той реши, че е Левандовски. Нито един удар от далеч, нито Матич, нито Сеск, нито Уилиан. Някои от пасовете на Уилиан и Микел направо са престъпни, за футболисти с такива цени и играещи в топ отбор. Шурле не се и опитва да се бори за мястото си в стартовите 11, само отбива номер като играе.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 дек 2014 18:07

КУР за ФА! Въпреки тях ще сме шампиони!!!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 28 дек 2014 18:08

Баси, как няма кой да я засече тая топка и да я добута в мрежата! То не бяха центрирания, разминавания, пълна мизерия! Малък триумф за воайорското съсловие ще се яви днешния ден, но не сме имали толкова тежък коледен маратон с години и няма как да излезем сухи от него. Следващият мач е задължителен, че Сити с тая програма току виж ни изпреварили. После нещата ще станат по-леки.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 28 дек 2014 18:08

Спокойно, точките ще се възтановят на моста като дойдат Сити. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 28 дек 2014 18:10

0007 написа:
rhaegar написа:

Нещо подобно стана и със Съндърланд,въобще браво на отбора за контрола върху мача,но с това обикаляне на наказателното нищо не се постига.Поне 6-7 пъти топката беше пусната успоредно на голлинията и нямаше кой да я засече :oops:

Кажи ми как се преодолява добре сгъстена отбрана, освен с "обикаляне на наказателното"?
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 28 дек 2014 18:11

rhaegar написа:
Rafa написа:
rhaegar написа:

Къде бяха тия опити за удар, само не знам. Само накрая Фелипе се направи на нападател в наказателното и се завъртя, за да стреля. Един път трябваше да се подаде топката и той реши, че е Левандовски. Нито един удар от далеч, нито Матич, нито Сеск, нито Уилиан. Някои от пасовете на Уилиан и Микел направо са престъпни, за футболисти с такива цени и играещи в топ отбор. Шурле не се и опитва да се бори за мястото си в стартовите 11, само отбива номер като играе.

Какъв удар отдалеч, като имаш 11 човека в наказателното поле, като прибавиш и нашите футболисти и става ясно, че топката няма как да измине повече от 2-3 метра в посока към вратата. Отдайте заслуженото и на футболистите на Саутхямптън, че се защитаваха изключително грамотно. На терена има и друг отбор, не са само нашите футболисти. Те си направиха каквото трябваше и каквото можеха, от там нататък, за да не ги пробием, заслугата е на Куман и неговия отбор. Какво не ви хареса? Цял мач играем пред една врата, ама не ще и не ще да влиза 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Върни се в “Челси”