rhaegar написа:Rafa написа:rhaegar написа:0007 написа:Един не посмя да я бие тая топка,един...
И мен тва ме вбеси......Почваме да заприличваме на оная Барса, дето само си подаваше около наказателното и нищо.
Я се спрете да пишете глупости. Това че при всеки опит за удар, ония скачаха като обезумели пред топката и тя не стигаше до вратата, не означава че никой не е отправил удар към вратата

Къде бяха тия опити за удар, само не знам. Само накрая Фелипе се направи на нападател в наказателното и се завъртя, за да стреля. Един път трябваше да се подаде топката и той реши, че е Левандовски. Нито един удар от далеч, нито Матич, нито Сеск, нито Уилиан. Някои от пасовете на Уилиан и Микел направо са престъпни, за футболисти с такива цени и играещи в топ отбор. Шурле не се и опитва да се бори за мястото си в стартовите 11, само отбива номер като играе.
Какъв удар отдалеч, като имаш 11 човека в наказателното поле, като прибавиш и нашите футболисти и става ясно, че топката няма как да измине повече от 2-3 метра в посока към вратата. Отдайте заслуженото и на футболистите на Саутхямптън, че се защитаваха изключително грамотно. На терена има и друг отбор, не са само нашите футболисти. Те си направиха каквото трябваше и каквото можеха, от там нататък, за да не ги пробием, заслугата е на Куман и неговия отбор. Какво не ви хареса? Цял мач играем пред една врата, ама не ще и не ще да влиза