ВЛ | 19-ти кръг | Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 19-ти кръг | Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0
Смените на Ван Гаал според мен подсигуриха равния. Пади и Еванс тотално свършиха кислорода, а Валенсия е получил контузия. Мисля, че Рууни направи чиста дузпа, но реферчето не я видя.

MuFc1878 написа:Смените на Ван Гаал според мен подсигуриха равния. Пади и Еванс тотално свършиха кислорода, а Валенсия е получил контузия. Мисля, че Рууни направи чиста дузпа, но реферчето не я видя.
Всеки път, когато топката отиваше или беше в Пади и ми ставаше lo6o.
Толкова се притесняваше, че едвам не се нас*а.
Гостувания на преки конкуренти за зона Шампионска лига (Арсенал, Саутхямптъм, Тотнъм) събрахме 7 точки, което не е никак зле 

MuFc1878 написа:Гостувания на преки конкуренти за зона Шампионска лига (Арсенал, Саутхямптъм, Тотнъм) събрахме 7 точки, което не е никак зле
За зона ШЛ- да. То и класирането си го показва...
RedeviL написа:За зона ШЛ- да.
На този етап това са ни възможностите. Сега трябва задължително да бием Стоук и то на Британия
 След това приемаме Саутхямптън на Олд Трафорд. Пред това и гостуване на Йовил.
 След това приемаме Саутхямптън на Олд Трафорд. Пред това и гостуване на Йовил.Re: ВЛ | 19-ти кръг | Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0
Срещу дърводелците няма да ни е никак, ама никак лесно! Двубоите с Йовил и Саутхемптън ми се струва, че ще са по-лесни.

Гледам мача на светците и се чудя как сме ги били  

MuFc1878 написа:Гледам мача на светците и се чудя как сме ги били
Е, нали знаеш клишето "мач с мач- не си прилича..."

Аз пък мисля че ако стоим на горе долу такова разстояние от лидерите,без фрапантни грешки до средата на януари ще е добре.И да се надяваме Сити и Челси да се задържат възможно най-дълго в Шампионската лига.Да не говорим, че Челси са и солиден претендент за финал.Сити ако укретат до четвъртфиналите пак ще е добре.
И от там нататък почва големия щурм.
След Саутхемтън имаме мачове с КПР и Лестър - които се предполага че са лесни мачове и сигурни 6 точки , после следват Уест Хем , Бърнли , Суонзи , Съндърланд - пак не са кой знае какво и с яка игра от тези три мача минимум 10т задължително,като слагам вероятен Х срещу Уест Хем с оглед на това че сме гост.
Та ако я изпълним тая програма и 7 мача прибрем 19т , то и следващите три пак трябва да си ги вземем - Нюкасъл , Тотнам и Ливърпул - нищо непреодолимо до тука.След Ливърпул картинката вече се променя значително.Разбира се тая програма ( 10 мача - 28т) ми изглежда хем реално постижима , хем много трудна и много късмет ще ни трябва.Но изпълним ли я , то след мача с Ливърпул когато се изправим срещу Челси , Сити,Вила и Евертън ще изглеждаме по съвсем различен начин.Да не изключа и това че последните ни мачове в премиършип са доста лисни - УБА , КП , Арсенал и Хъл.Тъй като гледам трудното от сезона мина , и направо сме си трети от всякъде , с доста добър шанс и за нещо повече.Чакаме и трансферния прозорец така че ..... титлата изобщо не е сън в момента а си е реална възможност.Само Ван Гал да запази формата и добрата игра която демонстрира в последните два мача и разбира се Челси и Сити да грешат по-често!

И от там нататък почва големия щурм.
След Саутхемтън имаме мачове с КПР и Лестър - които се предполага че са лесни мачове и сигурни 6 точки , после следват Уест Хем , Бърнли , Суонзи , Съндърланд - пак не са кой знае какво и с яка игра от тези три мача минимум 10т задължително,като слагам вероятен Х срещу Уест Хем с оглед на това че сме гост.
Та ако я изпълним тая програма и 7 мача прибрем 19т , то и следващите три пак трябва да си ги вземем - Нюкасъл , Тотнам и Ливърпул - нищо непреодолимо до тука.След Ливърпул картинката вече се променя значително.Разбира се тая програма ( 10 мача - 28т) ми изглежда хем реално постижима , хем много трудна и много късмет ще ни трябва.Но изпълним ли я , то след мача с Ливърпул когато се изправим срещу Челси , Сити,Вила и Евертън ще изглеждаме по съвсем различен начин.Да не изключа и това че последните ни мачове в премиършип са доста лисни - УБА , КП , Арсенал и Хъл.Тъй като гледам трудното от сезона мина , и направо сме си трети от всякъде , с доста добър шанс и за нещо повече.Чакаме и трансферния прозорец така че ..... титлата изобщо не е сън в момента а си е реална възможност.Само Ван Гал да запази формата и добрата игра която демонстрира в последните два мача и разбира се Челси и Сити да грешат по-често!
binevout, малко го изкара на тука има, тука няма  
   Чакай първо да бием Стоук, после ще ги мислим другите.

Чакай първо да бием Стоук, после ще ги мислим другите.Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта