binevout написа:Както и да е - да се надяваме Сити да сбъркат в следващия си мач и то лошо!
Сити да сбъркат у дома срещу Бърнли!? Забрави!
 По-скоро да се надяваме на грешна стъпка на Челси срещу Саутхямптън сега...
 По-скоро да се надяваме на грешна стъпка на Челси срещу Саутхямптън сега...Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
binevout написа:Както и да е - да се надяваме Сити да сбъркат в следващия си мач и то лошо!
 По-скоро да се надяваме на грешна стъпка на Челси срещу Саутхямптън сега...
 По-скоро да се надяваме на грешна стъпка на Челси срещу Саутхямптън сега...RedeviL написа:binevout написа:Както и да е - да се надяваме Сити да сбъркат в следващия си мач и то лошо!
Сити да сбъркат у дома срвщу Бърнли!? Забрави!По-скоро да се надяваме на грешна стъпка наЧелси срещу Саутхямптън сега...
 Не знам защо още сънувате титлата. След този равен вече нямаме никакъв шанс.
 Не знам защо още сънувате титлата. След този равен вече нямаме никакъв шанс.MuFc1878 написа:RedeviL написа:binevout написа:Както и да е - да се надяваме Сити да сбъркат в следващия си мач и то лошо!
Сити да сбъркат у дома срвщу Бърнли!? Забрави!По-скоро да се надяваме на грешна стъпка наЧелси срещу Саутхямптън сега...
Аз пък казвам Сити и Челси да бият всичко наредНе знам защо още сънувате титлата. След този равен вече нямаме никакъв шанс.
 Иначе е ясно, че основната цел ще е завръщане в ШЛ догодина.
 Иначе е ясно, че основната цел ще е завръщане в ШЛ догодина.

MuFc1878 написа:Формата като гост ни куца, което говори, че не сме готови. Пък и равен на конкурент за топ 4 не е чак толкова зле. Сега вече си пролича липсата на половин титулярен състав в тези мачове през ден. Срещу Сотон с едва 2 удара бихме, сега с 10 не успяхме
MuFc1878 написа:Формата като гост ни куца, което говори, че не сме готови. Пък и равен на конкурент за топ 4 не е чак толкова зле. Сега вече си пролича липсата на половин титулярен състав в тези мачове през ден. Срещу Сотон с едва 2 удара бихме, сега с 10 не успяхме

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта