Що за бизнес е, когато всички харчат парите на един?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Що за бизнес е, когато всички харчат парите на един?

Мнениеот Red_Neck » 27 дек 2014 18:07

От година-две и аз използвам Хома (футболни обувки за зала) и съм изключително доволен.
Определението "парцал" определено не ми хареса :(
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 27 дек 2014 18:52

Blue Warriors написа:Хубаво е да разберем кой е допринесъл националите ни да се разхождат с тези парцали.

Браво момче ти откри защо не върви националния отбор , а пък аз да ти кажа само ти не си го разбрал - ЗАЩОТО се разхождат. Що за идиот може да извади от контекста такава глупост :?: :?: :?:

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 28 дек 2014 13:17

Не съм чел интервюто на въпросния човек. Искам само да питам, казва ли се на кого е вадил пистолет наскоро или не? този чудесен "бизнесмен"

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 дек 2014 12:24

Хома са никак не лош евтин продукт но фалиралата преди години Пума на пръв поглед има отбори като Арсенал и Борусия Д, които играят в ШЛ!!!
Почти цяла Африка играе с Пума като някои от нац. отбори там са си силни Кот'Д'Ивоар, Камерун, Египет, Алжир и др.
От Европа на прима виста се сещам за силни отбори като Швейцария, Чехия и Словакия а сигурно има и други!
Пума имат най-бързия мъж на планената Ю.Болт пък нищо че са фалирали преди няколко години, въобще за какви класации говорите!!!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 дек 2014 18:40

Само дето това колко е реномирана марката на тоя не знам какво общо има с казаното от него?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Футбол - България”