Левски продължава да копае!?!?!?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bombona1
Контакти:

Какво става с нашия отбор

Мнениеот bombona1 » 12 дек 2009 10:52

Много ми е чудно защо тази година за пореден пьт се говори че ще има някаква селекция.То се вижда че само льжат нашите рьководители,защото вместо до сега да сме си осигурили поне някое попьлнение всеки един по-класен футболист от отбора се предлага на различни отборчета и при това за смешни пари.На отбора му трябва централен нападател,халф-тип Ричард Еромоигбе,защитник-тип Станислав Ангелов.Толкова ли е трудно Батков да намери малко пари и да купи трима играчи.За нападател според мен вече трябва да се тьрси в чужбина,защото и Генков,и Камбуров няма да ги вземем то е ясно вече.Заговори се че искаме Делибашич,но и там май пак Миньор ще ни изпреварят.За халф според мен трябва да се насочим кам Пирин,а за защитник смятам че Александьр Александров от Морето би ни свьршил добра работа.На всяка цена трябва да си вьрнем Цачев,който е поне с класа според мен от Хичо,а за Исмаил Иса сьм малко песимист,защото той е тип Гошо Христов.Просто според мен от рьководството много се бавят,другите отбори вече почнаха с трансферите а ние тьрсим кой само да продаваме.

Забелязвам една тенденция в последните години от управлението на Мустака-не можем да се преборим с друг клуб па бил той и от нашето пьрвенство когато става дума за трансфер на даден играч.

Надявам се Батков след края на сезона да продаде отбора в което се сьмнявам да стане,но ако не стане дано скоро да се осьщестеи някои трансфер защото с наличните футболисти по нагоре в класирането много трудно ще се изкачим.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Какво става с нашия отбор

Мнениеот kokic1986 » 12 дек 2009 11:04

Щом Батков е тръгнал да продава яко , май наистина има намерение да продаде отбора , а може и просто да го е закъсал от към пари и да гледа да понапълни касата .

Потребителски аватар
vivalazio
Контакти:

Мнениеот vivalazio » 12 дек 2009 11:13

За съжаление опасенията са ти основателни пропускаш, че нямаме тренер от там трябва да се започне сега да взимат играчи после новоназначения треньор да си търси други играчи пък да се обиграват пък незнам кво си там оправдания само да слушаме няма смисъл, организацията ни е под всякаква критика. Като немогат да се справят вече да си ходат при наз се искат резултати не приказки. А резултата за сега е да ни ошмулат и Черно море и Лацио и ЧНГ егати тъпото.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 12 дек 2009 11:14

Не е логично ако е тръгнал да продава клуба,да разпродава играчите.Ако шитне по-качествените,отборът де факто налява цената си,защото на пракрика футболистите се водят актив на дружеството.А не вярвам нашия Бай Ганьо да не се стреми към колкото се може по-висока цена...
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 дек 2009 11:17

Колкото и крайно да е, но единствено ни остана надеждата на "собственика" да му се случи нещо лошо, защото иначе както се е впил в любимия ни отбор, едва ли ще го продаде. Левски му донесе толкова известност, че никога дори и не е предполагал толкова много хора да говорят за него.Защото нали знаете, че няма лоша реклама?! Покрай нашия отбор, този търбух направи толкова лични сделки и получи толкова много облаги, че парите, които УЖ бил давал в Левски са направо смешна цифра в сравнение с това, което той е получил откакто е начело на отбора.Ако беше на загуба отдаааавна да е избягал от Левски.Но тогава няма да има никаква подкрепа от никъде, защото просто ще бъде един господин Никой.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 дек 2009 11:31

santiliana написа:Колкото и крайно да е, но единствено ни остана надеждата на "собственика" да му се случи нещо лошо, защото иначе както се е впил в любимия ни отбор, едва ли ще го продаде. Левски му донесе толкова известност, че никога дори и не е предполагал толкова много хора да говорят за него.Защото нали знаете, че няма лоша реклама?! Покрай нашия отбор, този търбух направи толкова лични сделки и получи толкова много облаги, че парите, които УЖ бил давал в Левски са направо смешна цифра в сравнение с това, което той е получил откакто е начело на отбора.Ако беше на загуба отдаааавна да е избягал от Левски.Но тогава няма да има никаква подкрепа от никъде, защото просто ще бъде един господин Никой.

Аз не знам колко е спечелил Батков от Левски(не съм му чел счетоводните книги),но онзи ден Божков каза,че в България,в момента,в който един собственик продаде или "подари" отбора си(с други думи-отърве се от него)-веднага излиза на печалба.

Потребителски аватар
vivalazio
Контакти:

Мнениеот vivalazio » 12 дек 2009 11:39

Ей да ги съжали човек аре стига бе да не са ги зимали тогава тия отбори, ти на Божков ли му вярваш може би на Лупи или на собствените си сетива виж че лъжат и после мажат посерковците. :)

bombona1
Контакти:

Мнениеот bombona1 » 12 дек 2009 11:48

За треньор нищо не сьм писал,защото смятам че е ясно кой ще води отбора и това е Гонзо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 дек 2009 11:50

vivalazio написа:Ей да ги съжали човек аре стига бе да не са ги зимали тогава тия отбори, ти на Божков ли му вярваш може би на Лупи или на собствените си сетива виж че лъжат и после мажат п******вците. :)

Аз просто цитирах какво каза Божков.Не съм казал дали вярвам или не.Всеки може да си тълкува както си иска.А що се отнася до Лупи-има малка разлика:той не беше собственик на ЦСКА(председател на незнам си какъв си съвет).Според него,ЦСКА бил напечалба,а той самият-на загуба,щото нищо не бил взел от клуба.Той ми е най-смешен от всички.

Потребителски аватар
vivalazio
Контакти:

Мнениеот vivalazio » 12 дек 2009 11:57

Абе незнам не отиваме на добре е това виждам аз дефакто на терена едно нищо не съм сигурен че Гонзо е решението за треньорския пост амам айде приемаме че е той пак нему достига капацитет да ни изкара нагоре, Батков се изчерпа и той, вече явно му идва в повече, бъдещето никой не знае е тва става с нашия тим.
Това си е мое мнение.

Върни се в “Левски”