Зимна пауза във Висшата лига?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Зимна пауза във Висшата лига?

Мнениеот защо » 28 дек 2014 06:07

Alexx написа:Не става дума за почивка по Коледа и Нова Година,а за след тежкия коледно-новогодишен цикъл. Иначе както казах бих искал да има мачове на 24, 25 и 31 декември.

Цел научен труд си написал, без поне да се поинтересуваш кога са тия мачове. Щото на датите, дето си написал, нема. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 дек 2014 11:05

rhaegar написа:Ше ги таковам в уморените лигльовци, миньорите могат да изпъват по 300 дни в годината под земята, те не могли да изиграят 3 мача за 8 дни, айде де.

Коледен маратон е имало винаги, а някак английските отбори са съумявали да доминират в Европа. Не той им е проблема. Колкото до националния им отбор-той е скапан, без значение дали играят по празниците, или ще почиват януари.

Те и в Реал и Барса дори вземат по-хубави заплати но си почиват зимата. ;) :)
Преди са съумявали да доминират, но сега отпадат все по-лесно в ЕКТ.

язе написа:В Англия се играе за една купа в повече. В сравнение с Испания примерно. Ето защо се играят и повече мачове.

В Испания купата е една, но мачовете са по два на кръг.
защо написа:
Alexx написа:Не става дума за почивка по Коледа и Нова Година,а за след тежкия коледно-новогодишен цикъл. Иначе както казах бих искал да има мачове на 24, 25 и 31 декември.

Цел научен труд си написал, без поне да се поинтересуваш кога са тия мачове. Щото на датите, дето си написал, нема. :lol:

Знам,че ги няма тези дати за мачове. За това съм казал,че нямам нищо против да има и мачове на тези дати които съм написал. ;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 дек 2014 11:41

защо написа:

На 24 и 25 няма как да има мачове, щото 26.12. (боксингдей) е фиксирана дата за мачове. А в края на 80-те години е имало и мачове на 31.12.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 дек 2014 12:29

Специално националния им, ако ще и 3 месеца да почиват, отборът им е съставен от 90% дървета. Значително отстъпват на другите отбори. Не знам защо го имат за гранд.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 дек 2014 12:32

NOMER14 написа:
защо написа:

На 24 и 25 няма как да има мачове, щото 26.12. (боксингдей) е фиксирана дата за мачове. А в края на 80-те години е имало и мачове на 31.12.

То и тая година ще има, и миналата имаше ... Схващаш ли накъде бия :mrgreen: :lol: ВСЯКА ГОДИНА има мачове по Нова Година - на 31-ви и 1-ви ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 дек 2014 13:23

Alexx написа:
rhaegar написа:Ше ги таковам в уморените лигльовци, миньорите могат да изпъват по 300 дни в годината под земята, те не могли да изиграят 3 мача за 8 дни, айде де.

Коледен маратон е имало винаги, а някак английските отбори са съумявали да доминират в Европа. Не той им е проблема. Колкото до националния им отбор-той е скапан, без значение дали играят по празниците, или ще почиват януари.

Те и в Реал и Барса дори вземат по-хубави заплати но си почиват зимата. ;) :)
Преди са съумявали да доминират, но сега отпадат все по-лесно в ЕКТ.

Ами да играят и те, аз нямам нищо против.

Отпадат по-лесно някои, предимно едни и същи. За други не важи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 28 дек 2014 16:25

boabbb написа:
NOMER14 написа:На 24 и 25 няма как да има мачове, щото 26.12. (боксингдей) е фиксирана дата за мачове. А в края на 80-те години е имало и мачове на 31.12.

То и тая година ще има, и миналата имаше ... Схващаш ли накъде бия ВСЯКА ГОДИНА има мачове по Нова Година - на 31-ви и 1-ви

Няма да има, щото Ню Йърс Дей, както и Боксинг Дей са дати, на които има кръг задължително. Не знам, може някога да е имало мачове на 31, ама сега не е така.

Между другото, къде има зимна пауза в големите първенства, че аз не се сещам. В Германия почиват около месец, ама то е заради турнирите на малки вратички, което си е тяхна пък традиция, там гледат сериозно но тия мачове, има и шампион накрая. И даже отвреме-навреме се чува идеята,шампионът на малки вратички да играе за Суперкупата, заедно с шампионът на големи и носителят на купата.
Последна промяна от защо на 28 дек 2014 17:05, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2014 16:29

защо написа:
boabbb"NOMER14 написа:[

Няма да има, щото Ню Йърс Дей, както и Боксинг Дей са дати, на които има кръг задължително. Не знам, може някога да е имало мачове на 31, ама сега не е така.

Между другото, къде има зимна пауза в големите първенства, че аз не се сещам. В Германия почиват около месец, ама то е заради турнирите на малки вратички, което си е тяхна пък традиция, там гледат сериозно но тия мачове, има и шампион накрая. И даже отвреме-навреме се чува идеята,шампионът на малки вратички да играе за Суперкупата, заедно с шампионът
на големи и носителят на купата.

Това в Германия е от около 15 години. Преди това и те нямаха почивка. А турнирите ги даваха навремето по DSF и са наистина много яки.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 дек 2014 16:39

защо написа:
boabbb"NOMER14 написа:[

Направих справка - в Англия са играли на 31 декември(събота) 1983 г. и забележете имало е кръг в понеделник 26, вторник 27 и на 2 януари.
http://int.soccerway.com/national/engla ... son/r6244/
и през 1988 г. са играли на 31 декември....

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 дек 2014 16:44

Преди няколко сезона също имаше кръг на 31 декември. Бербатов вкара два гола, но Юнайтед паднаха 2:3 от Блекбърн. На връх рождения ден на САФ.

Върни се в “Футбол - Свят”