батков-отмъщението на чорни?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sgbs

батков-отмъщението на чорни?

Мнениеот sgbs » 12 дек 2009 08:29

като гледам как се развиват събитията си мисля че нищо добро не чака синия отбор. имам чувството че батков нарочно дърпа Левски надолу. ясно е че той не е истинския собственик. вероятно чорни си отмъщава заради рекета и изгонването преди години. поне да го бяха допуснали в страната след изтичане на санкцията...

vesodoc
Контакти:

Re: батков-отмъщението на чорни?

Мнениеот vesodoc » 12 дек 2009 08:42

Нещо не схващам логиката на това разсъждение...
Батков осъществява отмъщението от името на Чорни. Това ли имаш предвид ?
Не ми звучи правдоподобно. Тези хора не са склонни само заради един жест да загубят с лека ръка милиони.
Вероятно никога няма да разберем точно какво стана с Левски в този есенен полусезон. Факт е, обаче че полит-икономическите пластове у нас се размърдаха, и в това земетресение го отнесе и Батков, а чрез него и Левски.
Обаче да не забравяме, че футболът все пак е игра. Понякога печалбата, съдбата на играчи, треньори, дори шефове на клуба зависи от конкретен резултат, т.е. от шанса. Затова и футболът е любимата ни игра, нали?
Дайте да видим как ще завърши най-накрая тая кошмарна есен(зима), па тогава да си анализираме.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 12 дек 2009 08:51

Така е - много важно е да видим как ще свърши полусезона - дори от утршният мач зависят много неща - едно отпадане да Купата може да коства нов треньор, но ако бием Гонзо почти сигурно остава.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 12 дек 2009 08:58

blue magic написа:Така е - много важно е да видим как ще свърши полусезона - дори от утршният мач зависят много неща - едно отпадане да Купата може да коства нов треньор, но ако бием Гонзо почти сигурно остава.

тогава се молете да паднете днес .....
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 дек 2009 09:02

shumnaliq написа:
blue magic написа:Така е - много важно е да видим как ще свърши полусезона - дори от утршният мач зависят много неща - едно отпадане да Купата може да коства нов треньор, но ако бием Гонзо почти сигурно остава.

тогава се молете да паднете днес .....

Точно днес няма как да паднем

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 12 дек 2009 09:25

Няма логика, колега :) Ясно, че Чорни стои зад "Левски", но ако беше решил "да отмъщава", щеше да го направи, още когато го изгониха от България. Не искам да ставам адвокат на Батков (ще му взема хляба :mrgreen: ), но нека не забравяме следното:
- България, както целият свят, попадна в икономическа криза. Всички знаем за какво става въпрос, колко предприятия намалиха или прекратиха работа, колко хора останаха на улицата. Футболът не е някакво райско кътче и няма начин трусовете в икономиката да не рефлектират и тук.
- За разлика от някои други отбори, "Левски" не дължи пари за играчи, неговите футболисти не ходят с извадени джобове, за техните самолетни билети, както и за горивото на клубния автобус винаги има пари.
Не мога да не отчета, обаче, и грешките на ръководството:
- Слаба трансферна политика (купуване на скъпи чужденци с високи заплати и разпръскване на добри наши момчета по другите отбори "да се обиграват"). А бе аланкооловци, къде по-добре ще се обиграят те, освен в "Левски"? Защо едни и същи играчи трябва да играят по 2 мача седмично и както стана на последния мач в Сливен (който между другото беше по-важен от този с "Виляреал") да не могат да ходят през второто полувреме :evil:
- "Казанската афера", която остава най-големият гаф в историята на "Левски", засенчващ една друга афера, която няма да цитирам, за да не давам допълнително хляб на зложелателите на отбора, драскащи по форумите.
- "Клякането" пред играчите за сметка на треньора (както между другото стана в крайна сметка и в "червения отбор"). Защото Достанич беше провален умишлено от някои играчи, това косвено го призна и Йовов в едно интервю. Сега за съжаление треньор е Гонзо, който беше великолепен футболист, но като треньор има още много да учи.
Нека се надяваме, че нещата ще се оправят през пролетта. Все пак, не можем всяка година да бъдем шампиони. Реално погледнато: второ-трето място и, дай Боже, купа и суперкупа!
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 12 дек 2009 09:43

Още преди време, преди казанската история писах , че всичко случващосе с Левски мяза на сценарии - "как да свалим цената на един отбор". Явно и други хора в друго време стигат до същия извод. Тук най вероятно играта е на Батков срещу кредиторите (можеби и самия Чорни). Всички негови действия погледнати отвън са доста логични : освобождаването на Мъри, изгонването на Овчата глава; оставянето на Гонзо. Но на вътрешния наблюдател му е ясно , че всяко едно решение е грешно още в самия си замисъл. Грешно от гледна точка на крайния резултат - успех няма да има. Обаче от гледна точка на финанси - нещата не стоят толкова ясно. Една загуба е тежка от страна на загубени точки , но от страна на букмейкерски залагания ??? или от страна на купени ефтино акции????? - и не е задължително акциите да са на ПФК Левски.
Цирка продължава....
Но най-гадното за мен е оставянето на едно престъпление без наказание - визирам пианската постъпка на Рабех. И още повече застъпването за Рабех от страна на играчите, подкрепени от самия Гонзо..
Егати - и къде е морала?????? - това ли са идолите от Левски????
и на това ли ще уча аз децата си?????
Аз съм чорбар и за мен е лесно (за сега), а ми мойте приятели левскари които имат деца на по 10-12години ????

Да им пикам на делаверите и финансите.....

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 дек 2009 10:43

Ситуацията е сложна и гадна.Батков пари наистина няма,пластовете в държавата наистина се промениха,клуба засега официално не дължи пари на никого .Говори се за заеми от една банка,но това са само слухове.Трансферната политика е най голямата грешка на тодор и той горкия не го разбра това.Няма де се впускам на тази тема,но пък дали не ни чака по голямо зло след адвоката ,това незнам.

Българин ,който ако купи Левски и аз ще буда по спокоен,аз познавам двама-В.Божков и В.Златев,но пък си давам сметка че това трудно може да стане,почти невъзможно.Никъде в схемата не виждам Чорни.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 12 дек 2009 11:00

Струва ми се, че просто Чорни спря да дава пари, предполагам заради кризата. Батков не може да издържа отбора сам, затова сега става за смях с опитите си да продаде част от играчите. Естествено, че няма как да проведе правилна трансферна политика, просто зящото няма пари, които да харчи и продава играчи без оглед дали ще им намери заместници или не. Аз не виждам отмъщение тук.

Надявам се също Гонзо да не остане треньор но пролет. Отборът взе няколко победи, но подобряване в играта на практика няма.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 дек 2009 11:46

Fridtjof Nansen написа:Няма логика, колега :) Ясно, че Чорни стои зад "Левски", но ако беше решил "да отмъщава", щеше да го направи, още когато го изгониха от България. Не искам ...

Това с кризата няма връзка. Я ми кажете, фалиралия АЗ какво правеше в ШЛ и как игра? Примерно при Помпи се видя, паднаха със 7 гола, но с какво излязоха?! Значи според мен, кризата щеше да се види на терена, ако се бяха махнали играчите и дойдоха 11 занзибарци, или италианци или някакви други пиявици. Играчите са същите и за съжаление, играят както преди година-година и половина. С едно изключение. При Кокала явно бяха решили, че ще станат шампиони и имаха хъс, а сега след третия треньор за година...
Някой хвалеше сърба. Ратко разруши колектива. Той първо с това започна. За качествата му като треньор и гениалните видео-наблюдения, нямам думи. Има нещо, което супер ме издразни при него като мъж: оправдаваше се за провалите си с другите. Това не е мъжко.
Някой сеща ли се колко треньори "бучаха" заради скъсената почивка между първенствата и малкото време за възстановяване и подготовка тази година? Резултатът е виден. Дарко Тасевски, Владимир Гаджев, Ивелин Попов, Георги Петков, Владимир Манчев... някой може да продължи списъка с тежките контузии през този полусезон. Там е заровено кучето. Според мен, поне, конспирации и ала-бала няма.

Cocaine написа:Струва ми се, че просто Чорни спря да дава пари, предполагам заради кризата. Батков не може да издържа отбора сам

Абсолютно! Но и заради това, че самия Батков спомена в едно интервю, че му се е опънал там за нещо. Взел, че се по....ал. Той не може сам да го издържа. А кризата ще се усети другата година, когато добрите ще са продадени, а един от най-добрите на терена ще е Сърмов.

Върни се в “Левски”