Зимна пауза във Висшата лига?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Зимна пауза във Висшата лига?

Мнениеот boabbb » 27 дек 2014 18:57

Тони написа:Виждат му се много, защото се играе през два дни. И на мен ми се виждат много, но пък ми е кеф, че по време на празниците има какво да гледам. Широкия състав на Ман Сити не ме притеснява, за момента догонват. Излезем ли от маратона на върха, там и ще си останем. Аз те съветвам да се съсредоточиш върху шансовете на Арсенал за топ 4, вместо да воайорстваш. По принцип знаем, че Венгер си е воайор и явно това е твоя отпечатък. Като фен на отбор, който от 10г не е реален претендент за титла, е смешно да нищиш мераците на истинските претенденти. Знам, че ти е тежко, но това е реалността. :mrgreen: :lol: :?: :!: :arrow:

Живи и здрави, бе ;) Ще поживеем, ще видим ... Странно е обаче да говориш за воайорстване, при положение, че на аватара ти е продукт на Арсенал :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 27 дек 2014 18:59

Никак не е странно, аз не прекарвам времето си зяпайки останалите и подхвърляйки "забавни" смешки, които пръскат остроумие.

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 дек 2014 18:59

Не мисля , че този маратон трябва да се маха.Поне за мен не е нормално да се играят мачове и в същото време да е отворен трансферният прозорец.
Един играч днес е в един отбор , а утре е в друг.Поне за мен трябва да има един такъв прозорец и то лятото когато нито едно първенство не е започнало.
И всяка държава да си има собствени такива прозорци за вътрешните трансфери.Но това едва ли някога ще стане !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 27 дек 2014 19:01

За Челси е нормално да се притеснява за разпределението на силите, щото ще играе и напролет в ШЛ мачове а не мач... Продължава да играе и в КУК сега. Почти до края и в ФА Къп... За по- малките отбори не е проблем, щото те не играят в ЕКТ а от останалите турнири отпадат рано. И ако някой мисли, че Сити не се притесняват също от графика, много греши.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 дек 2014 19:48

Какви зимни паузи? Традицията си е традиция :)
Излезем ли от маратона на върха, там и ще си останем.

Маратонът обаче продължава до май месец,...нали знаеш това?

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 27 дек 2014 19:53

Тони написа:boabbb, ти като някакъв психолог ли се изживяваш, загубеняк? Какво тенеке ще докопа от това, че изказва мнение и му се виждат много мачове.

Комплексар. :lol: Всички такива са така - говорят за това, което нямат и искат да имат, без да има повод. :lol:
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 дек 2014 19:57

А вие феновете на Челси,...поради каква причина бързате да се "коронясате" като шампиони?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 дек 2014 19:59

Синичко написа:
Тони написа:boabbb, ти като някакъв психолог ли се изживяваш, загубеняк? Какво тенеке ще докопа от това, че изказва мнение и му се виждат много мачове.

Комплексар. :lol: Всички такива са така - говорят за това, което нямат и искат да имат, без да има повод. :lol:

Ние си говориме за общи работи по отношение на ВЛ на Англия, бе :lol: :lol: Какво да "имам" - нито ФА къп съм вдигал, нито Комюнити шийлд тая година :mrgreen: Вие сте с някакви грешни разбирания за работите ... В наш интерес е да гледаме колкото се може повече качествен футбол по празниците, за да разнообразяваме пиенето и масите :mrgreen: Голема работа, ако Челситу не стане щампион, или пък Арсенал остане извън топ4 - толкова ще спечеля и в другия случай ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 27 дек 2014 20:11

smoothc написа:А вие феновете на Челси,...поради каква причина бързате да се "коронясате" като шампиони?

Ще ти кажа най-голямата причина : най-добрият отбор сме през този сезон.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 27 дек 2014 20:14

boabbb написа:
Синичко написа:

Ние си говориме за общи работи по отношение на ВЛ на Англия, бе :lol: :lol: Какво да "имам" - нито ФА къп съм вдигал, нито Комюнити шийлд тая година :mrgreen: Вие сте с някакви грешни разбирания за работите ... В наш интерес е да гледаме колкото се може повече качествен футбол по празниците, за да разнообразяваме пиенето и масите :mrgreen: Голема работа, ако Челситу не стане щампион, или пък Арсенал остане извън топ4 - толкова ще спечеля и в другия случай ;)

Оставам с впечатлението, че не ти пука какво ще се случи с любимия ти отбор => не знам колко ти е любим тоя отбор. Аз също съм на мнение, че колкото повече футбол по това време от година, толкова по-добре. Но човекът просто в случая има различно виждане. Какви тенекии са ти в главата? Къде го чукаш, то къде се пука...
Изображение

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”