Десетте форумни ужаса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Десетте форумни ужаса

Мнениеот Old_death » 12 дек 2009 07:02

4. Адвокатът (на дявола) - той е замесен във всеки спор и винаги е прав, дори когато твърди, че черното е бяло. Никога не мирясва, аргументите му не се изчерпват и най-голямата радост за него е да си намери друг адвокат, с който да си спорят. Чете чужди мнения избирателно и само по диагонал.
Противодействие - съгласете се с него, че черното е бяло. Това ще го обърка и направи безобиден.

Аз тия ги лекувам,като просто ги премествам в графата на враговете.Тогава не виждам писанията им и ми е много по спокойно ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 дек 2009 10:25

Забавна тема :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 дек 2009 10:49

аз харесах темата ти и сега ще напиша това което си мисля че съм.,,обсебен от любов към клуба си,, много дълго но това съм аз,Всеки тук с нещо ми харесва затова се задържах в този форум,дори има фенове на цска които са симпатяги и ги разбирам дори когато ни обиждат защото и аз правя същото.

обсебения-златан.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 дек 2009 10:55

много староооооооооо и изтърканооооооооо :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 12 дек 2009 14:40

Истината боли :mrgreen: Сутринта написах едно мнение, че всички типажи са ми симпатични с изключение на троловете и някои екземпляри по трета точка, които ги защищават заради сходство в клубната симпатия, докато същевременно, използвайки своите правомощия, режат безпощадно форумци заради клубна антипатия, доказвайки собствената си импотентност. Мнението беше изтрито - значи съм бил прав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 дек 2009 14:44

Fridtjof Nansen написа:Истината боли :mrgreen: Сутринта написах едно мнение, че всички типажи са ми симпатични с изключение на троловете и някои екземпляри по трета точка, които ги защищават заради сходство в клубната симпатия, докато същевременно, използвайки своите правомощия, режат безпощадно форумци заради клубна антипатия, доказвайки собствената си импотентност. Мнението беше изтрито - значи съм бил прав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз ти го изтрих мнението сутринта ,просто защото критикуваше останалите модератори ,а мен лично ласкаеш.Виж какво ,ние модераторите сме един екип и се подкрепяме.Така ,че нямах право да ти оставя мнението ,колкото и да ме възхваляваш мен лично в него.

Върни се в “Свободна зона”