Не мога да си обясня номинацията за колегата boabb. Много интелигентно момче е, разбира със сигурност на едно 90 процента повече от всички обитатели наоколо футболчето и повярвайте, ама никога не съм сбъркал в оценка за един човек, дори да не съм го виждал и се надявам да не се случи. Пуска интересни и занимателни теми и с радост бих си добавил в скайпа с общия чат такъв интересен събеседник, само дето нета не ми стига да си вляза в скайпа.

Значи и тая година съм успял да се запазя с всичкия си, което е добре. Но честно казано нещата са много по-зле отколкото предполагате, но пък щом ви носи удоволствие изобщо не ми пречи нито един, всеки има право на мнение, а като прекали точка 5-та гледам, че влиза в действие.

От мен няма да получи никой негативна номинация, за да му дадем възможност сам да се промени, а и те сами си знаят кои са, без да се налага да ги посочва някой и определено смятам, че Кашчей не е за такъв тип номинация.
Станко дето сте го номинирали също ми се види свестно и интелигентно заблудено момче и си пише и много истини, но някой от другите акаунти предполагам, че също е негов. Някои обаче ми е направило впечатление, че си имат поне три - един за сериозни неща, втори такъв за тролване и трети за резерва при евентуална почивка на полувремето.

Санди е пълен футболен лаик, факт, но пък не всички разбират от това животинче футболчето и само се правят, че го разбират.

П.П. Каква е наградата за победителя- перманентен бан за всичките му акаунти ли?