Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Отдавна се чудя, как Червено момиче може да е Синя птичка 
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Кашчей написа:Отдавна се чудя, как Червено момиче може да е Синя птичка
Думичката я знаеш :d
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:trokadero_ написа:Аз пък съм в най-добрия град за живеене и номер 1 коледна украса![]()
Тази година бях за два часа в Бургас. Ма вие там много ядете бреВлизаме в китайски ресторант, до Морската градина, и няма малки порции-от 800 грама нагоре само. И тъпчат ония бургазлии.... игла да хвърлиш, на яйце ще падне
Във всеки китайски са такива порциите с което се цели да са конкурентни на пицариите и дюнерите .
В нашият има и половин порция..според желанието на клиента. Затова и бях изненадан, че там са само големи. Реално погледнато, ако вляза вътре сам, няма порция, като за мен, докато в нашия Пинко има![]()
Това показва, че Русе е най-добрият град![]()
Това показва , че нямате пари и вместо да си вземеш порция от 700гр за 8 лв ти си взимаш за 4 лв . И вечерта пак търсиш нещо за ядене и ако си бе взел за вкъщи остатъка от 700те грама ще спестиш време в приготвянето на вечеря .
Ти не ми казвай какво и как правя аз, защото не знаеш, ясно!?!
Може пък да не ми се яде китайско вечерта, или пък на другия ден на обяд, когато ще е изгубило половината от вкуса си. Защо трябва ресторантът да ме принуждава да купя ядене повече, отколкото искам аз и не, това не е свързано с липса или наличие на достатъчно средства.
Я ми дай линк за този китайски .
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Я ми дай линк за този китайски .
http://www.portal-ruse.info/objectsview.php?object=139
Мерси .В един момент си помислих , че си купуваш от магазин за кит. храна на грамаж .Но явно ресторанта предлага и по—малки като грамаж порции .Когато си прав си прав .Не мога да си кривя душата .
trokadero_ написа:Аз пък съм в най-добрия град за живеене и номер 1 коледна украса![]()
Хасково
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:trokadero_ написа:Аз пък съм в най-добрия град за живеене и номер 1 коледна украса![]()
Хасково![]()
Аскую ? Бургазлия е Бат' Иво
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Я ми дай линк за този китайски .
Мерси .В един момент си помислих , че си купуваш от магазин за кит. храна на грамаж .Но явно ресторанта предлага и по—малки като грамаж порции .Когато си прав си прав .Не мога да си кривя душата .
Емо, клиент съм на този ресторант от 5 години. Мисля, че съм им разбрал политиката досега, за да пиша нещо твърдо, а не условно. Затова и ми беше странна политиката на този китайски в Бургас, който не предлагаше половин порция. Така обикновено се отблъскват индивидуални клиенти.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Абе,някой да разбира от часовници да даде един съвет?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Я ми дай линк за този китайски .
Емо, клиент съм на този ресторант от 5 години. Мисля, че съм им разбрал политиката досега, за да пиша нещо твърдо, а не условно. Затова и ми беше странна политиката на този китайски в Бургас, който не предлагаше половин порция. Така обикновено се отблъскват индивидуални клиенти.
Не бих се съгласил с теб .Българина обича огромна порция за без пари .Явно Пинко
е изключение което на теб ти допада . В София също са с огромни порции.