Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Емиле, редуцирай го малко това, че ми разтегна монитора до спалнята чак 

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:trokadero_ написа:Аз пък съм в най-добрия град за живеене и номер 1 коледна украса
Тази година бях за два часа в Бургас. Ма вие там много ядете бреВлизаме в китайски ресторант, до Морската градина, и няма малки порции-от 800 грама нагоре само. И тъпчат ония бургазлии.... игла да хвърлиш, на яйце ще падне
Във всеки китайски са такива порциите с което се цели да са конкурентни на пицариите и дюнерите .
					Последна промяна от ЕМИЛ на 27 дек 2014 13:14, променено общо 1 път.

- trokadero_
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:trokadero_ написа:Аз пък съм в най-добрия град за живеене и номер 1 коледна украса
Тази година бях за два часа в Бургас. Ма вие там много ядете бреВлизаме в китайски ресторант, до Морската градина, и няма малки порции-от 800 грама нагоре само. И тъпчат ония бургазлии.... игла да хвърлиш, на яйце ще падне
Във всеки китайски са такива порциите с което се цели да са конкурентни пицариите и дюнерите .
Особено лятото всичко е лудница , ядене и пиене

ЕМИЛ написа:Кашчей написа:trokadero_ написа:Аз пък съм в най-добрия град за живеене и номер 1 коледна украса
Във всеки китайски са такива порциите с което се цели да са конкурентни на пицариите и дюнерите .
В нашият има и половин порция..според желанието на клиента. Затова и бях изненадан, че там са само големи. Реално погледнато, ако вляза вътре сам, няма порция, като за мен, докато в нашия Пинко има

Това показва, че Русе е най-добрият град

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- 

THE G.A.M.E
Betchualeng Arnaikem написа:THE G.A.M.E написа:К'ъв снег бре, тука слънце пече и най-вероятно след 12 ч. температурата ще удари 10-на градуса.
Прати ми довечера слънцето насам. Обещавам в 9-10 сутринта да ти го върна, на мен само нощем ми трябва.
Прогнозата ми излезе грешна, от некъде излезе западен вятър и взе да кара облаци, а температурата падна.

Баси, то беше кощунство да си помисля, че в Сливен нема да има вятър.

Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:trokadero_ написа:Аз пък съм в най-добрия град за живеене и номер 1 коледна украса
В нашият има и половин порция..според желанието на клиента. Затова и бях изненадан, че там са само големи. Реално погледнато, ако вляза вътре сам, няма порция, като за мен, докато в нашия Пинко има
Това показва , че нямате пари и вместо да си вземеш порция от 700гр за 8 лв ти си взимаш за 4 лв . И вечерта пак търсиш нещо за ядене и ако си бе взел за вкъщи остатъка от 700те грама ще спестиш време в приготвянето на вечеря .
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Betchualeng Arnaikem написа:THE G.A.M.E написа:К'ъв снег бре, тука слънце пече и най-вероятно след 12 ч. температурата ще удари 10-на градуса.
Прати ми довечера слънцето насам. Обещавам в 9-10 сутринта да ти го върна, на мен само нощем ми трябва.
Прогнозата ми излезе грешна, от некъде излезе западен вятър и взе да кара облаци, а температурата падна.
Баси, то беше кощунство да си помисля, че в Сливен нема да има вятър.
О, не ме интересува: в 19:00 искам слънцето пред входа, да го взимам с мен. Утре сутринта ти го връщам, нема 6-5, и кафенце ще ти пратя с него.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:trokadero_ написа:Аз пък съм в най-добрия град за живеене и номер 1 коледна украса
Това показва , че нямате пари и вместо да си вземеш порция от 700гр за 8 лв ти си взимаш за 4 лв . И вечерта пак търсиш нещо за ядене и ако си бе взел за вкъщи остатъка от 700те грама ще спестиш време в приготвянето на вечеря .
Ти не ми казвай какво и как правя аз, защото не знаеш, ясно!?!
Може пък да не ми се яде китайско вечерта, или пък на другия ден на обяд, когато ще е изгубило половината от вкуса си. Защо трябва ресторантът да ме принуждава да купя ядене повече, отколкото искам аз и не, това не е свързано с липса или наличие на достатъчно средства.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- 

THE G.A.M.E
Betchualeng Arnaikem написа:О, не ме интересува: в 19:00 искам слънцето пред входа, да го взимам с мен. Утре сутринта ти го връщам, нема 6-5, и кафенце ще ти пратя с него.
Ем тея облаци от Запад дойдоха, не знам, софиянци са виновни за скриването на слънцето по Сливенско.

Така че, за слънце, молби приема "Red Girl", тя е синоптичката на форума.

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Betchualeng Arnaikem написа:О, не ме интересува: в 19:00 искам слънцето пред входа, да го взимам с мен. Утре сутринта ти го връщам, нема 6-5, и кафенце ще ти пратя с него.
Ем тея облаци от Запад дойдоха, не знам, софиянци са виновни за скриването на слънцето по Сливенско.

Така че, за слънце, молби приема "Red Girl", тя е синоптичката на форума.
Тя се занимаваше с вулкани ама контактува само с висшисти. Макар че ако може да ми сътвори една грейка с лава, която да е безопасна пак благодаря :D
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein