riak4 написа:БРАВО! Заиграхме на скорост и съвсем логично успяхме да реализираме.
Абсолютно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
riak4 написа:БРАВО! Заиграхме на скорост и съвсем логично успяхме да реализираме.
boabbb написа:riak4 написа:БРАВО! Заиграхме на скорост и съвсем логично успяхме да реализираме.
АбсолютноГола стана след невероятна комбинация ... пак от корнер, де, ама няма значение
![]()
Коментатора ме кефи, иска да гони Адриан, щото бил недоволен от качеството на симулацията на Иванович
boabbb написа:riak4 написа:БРАВО! Заиграхме на скорост и съвсем логично успяхме да реализираме.
АбсолютноГола стана след невероятна комбинация ... пак от корнер, де, ама няма значение
![]()
Коментатора ме кефи, иска да гони Адриан, щото бил недоволен от качеството на симулацията на Иванович
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

riak4 написа:boabbb написа:riak4 написа:БРАВО! Заиграхме на скорост и съвсем логично успяхме да реализираме.
![]()
Тъп ли си или на тъп се правиш?
rhaegar написа:Вие кога последно играхте хубав футбол, че не се сещам?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта