Betchualeng Arnaikem написа:damyanov1963 написа:Много важно, я на здраве!
Наздраве, ама донеси ми още пиене щото ще окъсам инак.
Добре, ама къде?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Betchualeng Arnaikem написа:damyanov1963 написа:Много важно, я на здраве!
damyanov1963 написа:Betchualeng Arnaikem написа:damyanov1963 написа:Много важно, я на здраве!
Добре, ама къде?
Betchualeng Arnaikem написа:damyanov1963 написа:Betchualeng Arnaikem написа:damyanov1963 написа:Много важно, я на здраве!
Добре, ама къде?
На ЛС ми го прати.. :D
Намерих некво вИски, не ми е любимото питие ама..
damyanov1963 написа:Betchualeng Arnaikem написа:damyanov1963 написа:Betchualeng Arnaikem написа:damyanov1963 написа:Много важно, я на здраве!
Добре, ама къде?
На ЛС ми го прати.. :D
Намерих некво вИски, не ми е любимото питие ама..
Ти па, уиски баш на Коледа, с тия пържоли и туршии съм на гроздова, ама нема да кажа ква да не стане реклама
Безкомпромисен написа:Комунистическите престъпници от СССР свалиха Боинга!
Бог да пази България от комунисти!
Betchualeng Arnaikem написа:CTAHKO написа:За сметка на това съм попадал на много западна истерия за наказание на Русия и за това как лошите руснаци са го свалили от земятаАма нещо млъкнаха, като стана ясно, че не са те и няма кой да повярва на "безпристрастните" еврейски медии"
Що така
Къде отидоха призивите за най-сурово наказание за виновниците и така наречените терористи или като е ясно вече, че не са руснаците, наказанието може и да не е толкова сурово и всъщност, това може дори и да не е терористичен акт
Мисля че прекрасно разбираш, какво ти казвам
Мда, само че за разлика от теб дори да смятам нещо за доста вероятно аз не твърдя че има доказателства ако те не са представени. Относно двойния аршин при искането на наказания.. задаваш идиотски въпроси: не си очаквал друго, не си толкова наивен..
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
JohnnieWalker написа:Не те ли е срам поне малко на Коледа да ни занимаваш с такива неща ?
CTAHKO написа:Betchualeng Arnaikem написа:CTAHKO написа:За сметка на това съм попадал на много западна истерия за наказание на Русия и за това как лошите руснаци са го свалили от земятаАма нещо млъкнаха, като стана ясно, че не са те и няма кой да повярва на "безпристрастните" еврейски медии"
Що така
Къде отидоха призивите за най-сурово наказание за виновниците и така наречените терористи или като е ясно вече, че не са руснаците, наказанието може и да не е толкова сурово и всъщност, това може дори и да не е терористичен акт
Мисля че прекрасно разбираш, какво ти казвам
Мда, само че за разлика от теб дори да смятам нещо за доста вероятно аз не твърдя че има доказателства ако те не са представени. Относно двойния аршин при искането на наказания.. задаваш идиотски въпроси: не си очаквал друго, не си толкова наивен..
Що, с какви доказателства се обвиняваха руснаците в първите няколко дни след трагедията??? Та чак и нашия пинко ходеше да раздава присъди и сипеше какви ли не квалификации по адрес на Путин![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта