Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SobieskiVanilla
Контакти:

Re: 100% доказано: Украински пилот свалил Боинга!

Мнениеот SobieskiVanilla » 25 дек 2014 15:20

На това дори и руснак няма да се върже. Най-вероятно боингът е свален от украинци (под НАТО-вско давление), най-вероятно руснаците имат достатъчно реални доказателства в подкрепа на това, и само чакат подлогите на маймунката от Бялата къща да кажат нещо, за да си представят доказателствата.
Ама агенция "Една жена на пазара каза" не е 100% доказателство...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 дек 2014 15:24

SobieskiVanilla написа:Ама агенция "Една жена на пазара каза" не е 100% доказателство...

За някои хора и факта, че в момента не е 16:33 часа сутринта е 100% доказателство. Въпрос на .. ааъъъ психика.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2014 15:26

Това е ясно и на малките деца :!: Само форумните русофоби не са наясно със себе си и все още вярват в приказките за "лошия Путин" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 дек 2014 15:30

CTAHKO написа:Това е ясно и на малките деца :!: Само форумните русофоби не са наясно със себе си и все още вярват в приказките за "лошия Путин" 8-)

Силно се съмнявам, че примерно ти си срещал информация за категорични доказателства по въпроса. Най-много да си намерил данни, които подсказват това (което не е 100% доказателство).

Аз също предполагам, че това е работа на украинците, но де факто няма официално публикувани доказателства нито на тази, нито на която и да е версия. Включително и лансираните от САЩ.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2014 15:33

Betchualeng Arnaikem написа:
CTAHKO написа:Това е ясно и на малките деца :!: Само форумните русофоби не са наясно със себе си и все още вярват в приказките за "лошия Путин" 8-)

Силно се съмнявам, че примерно ти си срещал информация за категорични доказателства по въпроса. Най-много да си намерил данни, които подсказват това (което не е 100% доказателство).

Аз също предполагам, че това е работа на украинците, но де факто няма официално публикувани доказателства нито на тази, нито на която и да е версия. Включително и лансираните от САЩ.

Служил съм във ВВС и съм напълно наясно, кое от медийната анти-руска истерия може да е вярно и кое не, относно ситуацията с Боинга :) Още повече, че бях и на локатори :) Казвам ти го като експерт...от земята няма как да е свален :!:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 дек 2014 15:40

CTAHKO написа:

Служил съм във ВВС и съм напълно наясно, кое от медийната анти-руска истерия може да е вярно и кое не, относно ситуацията с Боинга :) Още повече, че бях и на локатори :) Казвам ти го като експерт...от земята няма как да е свален :!:

С което изявление не опроверга твърдението ми, че не си попадал на категорични доказателства относно автора на .. атентата хм.
Мисля, че прекрасно разбираш какво ти казвам.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 дек 2014 15:44

Много важно, я на здраве!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 дек 2014 15:49

damyanov1963 написа:Много важно, я на здраве!

Наздраве, ама донеси ми още пиене щото ще окъсам инак.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 дек 2014 15:50

CTAHKO написа:

С което изявление не опроверга твърдението ми, че не си попадал на категорични доказателства относно автора на .. атентата хм.
Мисля, че прекрасно разбираш какво ти казвам.

За сметка на това съм попадал на много западна истерия за наказание на Русия и за това как лошите руснаци са го свалили от земята 8-) Ама нещо млъкнаха, като стана ясно, че не са те и няма кой да повярва на "безпристрастните" еврейски медии" 8-) Що така :roll: Къде отидоха призивите за най-сурово наказание за виновниците и така наречените терористи или като е ясно вече, че не са руснаците, наказанието може и да не е толкова сурово и всъщност, това може дори и да не е терористичен акт ;) Мисля че прекрасно разбираш, какво ти казвам 8-)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 дек 2014 15:53

CTAHKO написа:За сметка на това съм попадал на много западна истерия за наказание на Русия и за това как лошите руснаци са го свалили от земята 8-) Ама нещо млъкнаха, като стана ясно, че не са те и няма кой да повярва на "безпристрастните" еврейски медии" 8-) Що така :roll: Къде отидоха призивите за най-сурово наказание за виновниците и така наречените терористи или като е ясно вече, че не са руснаците, наказанието може и да не е толкова сурово и всъщност, това може дори и да не е терористичен акт ;) Мисля че прекрасно разбираш, какво ти казвам 8-)

Мда, само че за разлика от теб дори да смятам нещо за доста вероятно аз не твърдя че има доказателства ако те не са представени. Относно двойния аршин при искането на наказания.. задаваш идиотски въпроси: не си очаквал друго, не си толкова наивен..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Архив”