Януарски трансферен прозорец - сделки и очаквания !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MAREK_DUPNICA
Контакти:

Януарски трансферен прозорец - сделки и очаквания !

Мнениеот MAREK_DUPNICA » 24 дек 2014 20:13

Тук ви предлагам да споделяме очаквани сделки , финализирани сделки , слухове и т.н.
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1

Марек - Генк 1:1

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Януарски трансферен прозорец - сделки и очаквания !

Мнениеот boabbb » 24 дек 2014 20:33

Ами да почна аз с Арсенал ... Вчера гледах фантасмагории в сайтовете - 50 млн. паунда за Кавани :lol: По-реална изглежда сделка с Нюкасъл за Муса Сисоко или Шейк Тиоте :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 дек 2014 20:49

Италианският гранд Милан ще се освободи от Фернандо Торес. Испанският голмайстор се завръща в родния Атлетико (Мадрид), съобщи “Скай Италия”. Двата клуба разменят Алесио Черчи и Торес, които ще бъдат преотстъпени съответно в Милано и Мадрид. Все още сделката не е официално обявена, но двата клуба вече са се договорили, а играчите имат желание да сменят отборите си и се очаква това да стане факт идните дни.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 24 дек 2014 20:50

boabbb написа:Ами да почна аз с Арсенал ... Вчера гледах фантасмагории в сайтовете - 50 млн. паунда за Кавани :lol: По-реална изглежда сделка с Нюкасъл за Муса Сисоко или Шейк Тиоте :roll:

И аз прочетох слухове за Кавани, в които едва ли има смисъл, просто прави покупката на Уелбек без смисъл. Иначе ти като фен на Арсенал би ли бил за един такъв трансфер.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 дек 2014 20:57

sunscres92 написа:
boabbb написа:Ами да почна аз с Арсенал ... Вчера гледах фантасмагории в сайтовете - 50 млн. паунда за Кавани :lol: По-реална изглежда сделка с Нюкасъл за Муса Сисоко или Шейк Тиоте :roll:

И аз прочетох слухове за Кавани, в които едва ли има смисъл, просто прави покупката на Уелбек без смисъл. Иначе ти като фен на Арсенал би ли бил за един такъв трансфер.

По-скоро съм против :roll: Не ми се нрави особено тоя ... Задължително е да вземеме свестен опорен халф и евентуално защитник :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MAREK_DUPNICA
Контакти:

Мнениеот MAREK_DUPNICA » 24 дек 2014 21:04

Италианският футболен гранд Интер е постигнал договорка за личните условия на германския национал Лукас Подолски, разкрива "Кориере дело Спорт".

29-годишният нападател на Арсенал има желание да напусне "Емиратс", след като загуби мястото си в титулярното си място в състава на лондончани. Подолски има само седем мача във Висшата лига от началото на кампанията, като във всеки един от тях е влизал като резерва и все още не е отбелязал гол.

Предстоят преговори между двата клуба, като не е изключен и вариант за преотстъпване на германеца на "нерадзурите" до края на сезона с опция за закупуване. Новият наставник на Интер Роберто Манчини иска да подсили състава с класен нападател през зимата и Подолски е цел номер 1.

Италианците обаче са готови да дадат максимум 6 милиона евро, което е по-малко от половината от платените от Арсенал 11 милиона лири за играча на Кьолн през 2012 година. Подолски има контракт с лондончани за още 18 месеца.
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1

Марек - Генк 1:1

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 дек 2014 21:30

tevez написа:
Италианският гранд Милан ще се освободи от Фернандо Торес. Испанският голмайстор се завръща в родния Атлетико (Мадрид), съобщи “Скай Италия”. Двата клуба разменят Алесио Черчи и Торес, които ще бъдат преотстъпени съответно в Милано и Мадрид. Все още сделката не е официално обявена, но двата клуба вече са се договорили, а играчите имат желание да сменят отборите си и се очаква това да стане факт идните дни.

Още лятото трябваше да стане тая схема. Видно е, че и двамата не се чувстват комфортно в настоящите си отбори.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 24 дек 2014 22:36

От сега ви казвам - ако видите някакви спекулации за офанзивни играчи и особено нападатели, които са свързвани с Арсенал изобщо не пишете тук, защото няма никакъв смисъл. Първо до колкото знам нямаме достатъчно пари за трансфери, а се нуждаем от класен централен защитник и опорен полузащитник. Пък и точно нашето пестеливо ръководство никога няма да даде 50 млн паунда за прехвален нападател като Кавани. Не, че не добър, но максимум 20-25 млн паунда да струва.
Victoria Concordia Crescit

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 24 дек 2014 22:38

Ако ще даваме много пари за нападател по-добре да е за Бензо. Въпреки че съм против всякакви трансфери на офанзивни играчи през зимата, защото имаме предостатъчно. CB и DM са задължителни и дано вземем и двете. :)
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 дек 2014 23:31

Споделям предходните мнения. Кавани е добър нападател, но сумата, за която се спекулира, е прекалено висока според мен. На първо място си мисля, че това са само слухове. Действително в момента на Арсенал са нужни повече дефанзивен халф и централен защитник. Нападателите ни далеч не са най-класните в света, но не там са най-големите проблеми на отбора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”