Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г.

Мнениеот ShooterMan » 24 дек 2014 03:05

Още от сега - ако от г.р. зависи 6-цата то ще надуем канчето на Аскуу тука, а и Славия няма да падне само с 1:0...Няма никакви уговорки за Разград, там освен, че Подуене ще ядат бой, то и резултата може да е зъл! Вие как я виждате? Домуз вече не е в ШЛ! Да, Подуяне има лоби, но вече и нашето не е малко в лицето на спортния министър Кралев, Перуката е втора свирка ако наистина заиграят лобита и наистина искаме в 6-цата. Има и схеми, недейте я мислете толкова лесна. Има и Купа, този, който е в 6-цата ще си къса гъза от картони и тежки мачове, докато долния ще си свирка необезпокояван...Аз лично искам да спечелим Купата и ми се струва, че не е лишено разсъждението ми от логика. Лудогорец ще се бори за титлата и тя няма да се реши рано-рано, Подуяне са слаби и в 6-цата ще ги смелят, нямат много потенциал, за да дават жертви от картони и наказания.....Локо Сф няма какво да ги коментираме, много по-добри сме от тях, виждаме ги как играят с ЦСКА и Левски, просто имат късмета всички да им се дупят, видяхме ги и с Берое, и с кой ли не какви боища отнесаха....Локо Пд - класа над този отбор сме. За Купата важните са Левски и Лудогорец, като за наше добро е поуянци да са в 6-цата, да ядат бой, да има скандали и нерви при тях, а най-добре да цъкнат 1/2 с Лудите....Лудите - за тях ще трябва късмет, но при всички положения най-добре за нас ако искаме Купата е да не сме в 6-цата....лично мнение! Берое като спечели Купата при Илиан си беше 10-ти, с Хубчев като я взеха бяха 7-ми или 8-ми, така се прави! Нямаме пейка и дълбок състав :(
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 24 дек 2014 06:02

ShooterMan написа:Още от сега - ако от г.р. зависи 6-цата то ще надуем канчето на Аскуу тука, а и Славия няма да падне само с 1:0...Няма никакви уговорки за Разград, там освен, че Подуене ще ядат бой, то и резултата може да е зъл! Вие как я виждате? Домуз вече не е в ШЛ! Да, Подуяне има лоби, но вече и нашето не е малко в лицето на спортния министър Кралев, Перуката е втора свирка ако наистина заиграят лобита и наистина искаме в 6-цата. Има и схеми, недейте я мислете толкова лесна. Има и Купа, този, който е в 6-цата ще си къса гъза от картони и тежки мачове, докато долния ще си свирка необезпокояван...Аз лично искам да спечелим Купата и ми се струва, че не е лишено разсъждението ми от логика. Лудогорец ще се бори за титлата и тя няма да се реши рано-рано, Подуяне са слаби и в 6-цата ще ги смелят, нямат много потенциал, за да дават жертви от картони и наказания.....Локо Сф няма какво да ги коментираме, много по-добри сме от тях, виждаме ги как играят с ЦСКА и Левски, просто имат късмета всички да им се дупят, видяхме ги и с Берое, и с кой ли не какви боища отнесаха....Локо Пд - класа над този отбор сме. За Купата важните са Левски и Лудогорец, като за наше добро е поуянци да са в 6-цата, да ядат бой, да има скандали и нерви при тях, а най-добре да цъкнат 1/2 с Лудите....Лудите - за тях ще трябва късмет, но при всички положения най-добре за нас ако искаме Купата е да не сме в 6-цата....лично мнение! Берое като спечели Купата при Илиан си беше 10-ти, с Хубчев като я взеха бяха 7-ми или 8-ми, така се прави! Нямаме пейка и дълбок състав :(

Това за спечелването на купата е чудесно, ама знаеш ли какво означава участието във втората шестица - абсолютно празно съоръжение Тича на всички мачове, никаква мотивация при футболисти, фенове и ръководство. То не че сега пълним съоръжението, но поне в мачовете с ЦСКА, Левски и Лудогорец има някаква по-добра посещаемост. Нямали сме пейка и дълбок състав - ами да си направим бе, имаме си шефове милиардери, какъв е проблема. Казваш, че си имаме и лоби, така че за никакви втори шестици не ми говори. Мачовете които ще играем в първата шестица ще ни подготвят и мотивират много по-добре за мачовете за купата. Берое спечели купата с много късмет и шанс, особено когато биха ония от втора дивизия, забравих им името даже. Такова шано както тяхното няма никъде.
Засега обаче не съм много голям оптимист, нещо ми приличат нещата на миналата зима. Още никой не сме привлекли официално, затова ще поизчакаме с крайните мнения, обаче чудеса от ръководството ни не очакваме. Това, което пак се шуми около Мишо дано да не е вярно, защото друг такъв ляв бек няма да намерим никъде, особено българин. Да не вземем да го освободим и него по взаимно съгласие, защото е дал много на отбора. Бат Кольо казва, че други нападатели не му трябват, а разполага само с Живко, невъзстановения все още Бакари и евентуално Жоро Божилов-Манекена. Те, даже като бройка са малко, а и тази година си личи големия ни и основен проблем - ниската резултатност. Плюс това не се знае кога и дали Бакари ще си върне онази форма и игра след сума ти и месеци отсъствие от терена. А ние на него чакаме като на някаква месия. В тази връзка, ако ще гоним купата и влизане в първата шестица, което ми се иска на мен, с този състав ще бъде много, много трудно. Задължително е да бъдат привлечени десен бек и нападател, а желателно - ляв бек за резерва на Мишо и дясно крило за конкуренция на Курьор. Изненадан съм от евентуалното привличане на Златинов. Едно, че е на години вече, но и такива като него си имаме достатъчно. Говорим за леви крила и вътрешни халфове, какъвто е той. Играчи на кило не ни трябват, според мен. Времето ще покаже на къде отиват нещата, но конкретно за купата имахме наистина голям късмет, почти сигурно сме на полуфинал. Моите уважения към Локо ГО, ама ако имаме някакви претенции, че сме някакъв отбор, бием си ги. От там нататък, имаш един що годе труден полуфинал и си на финала, а там и късмета е фактор. В първенството - един труден мач, в Надежда и ако го вземем със сигурност сме в първата шестица. Това са ни основните целите в началото на следващата година - мача в Надежда и никакво подценяване на Локо ГО. От там нататък сме в първата шестица и на полуфинал за купата. Вземаме, както споменах качествен десен бек и добър нападател и сме готови. Не е толкова трудно, ама да видим какво ще стане...

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 24 дек 2014 06:04

ShooterMan написа:Още от сега - ако от г.р. зависи 6-цата то ще надуем канчето на Аскуу тука, а и Славия няма да падне само с 1:0...Няма никакви уговорки за Разград, там освен, че Подуене ще ядат бой, то и резултата може да е зъл! Вие как я виждате? Домуз вече не е в ШЛ! Да, Подуяне има лоби, но вече и нашето не е малко в лицето на спортния министър Кралев, Перуката е втора свирка ако наистина заиграят лобита и наистина искаме в 6-цата. Има и схеми, недейте я мислете толкова лесна. Има и Купа, този, който е в 6-цата ще си къса гъза от картони и тежки мачове, докато долния ще си свирка необезпокояван...Аз лично искам да спечелим Купата и ми се струва, че не е лишено разсъждението ми от логика. Лудогорец ще се бори за титлата и тя няма да се реши рано-рано, Подуяне са слаби и в 6-цата ще ги смелят, нямат много потенциал, за да дават жертви от картони и наказания.....Локо Сф няма какво да ги коментираме, много по-добри сме от тях, виждаме ги как играят с ЦСКА и Левски, просто имат късмета всички да им се дупят, видяхме ги и с Берое, и с кой ли не какви боища отнесаха....Локо Пд - класа над този отбор сме. За Купата важните са Левски и Лудогорец, като за наше добро е поуянци да са в 6-цата, да ядат бой, да има скандали и нерви при тях, а най-добре да цъкнат 1/2 с Лудите....Лудите - за тях ще трябва късмет, но при всички положения най-добре за нас ако искаме Купата е да не сме в 6-цата....лично мнение! Берое като спечели Купата при Илиан си беше 10-ти, с Хубчев като я взеха бяха 7-ми или 8-ми, така се прави! Нямаме пейка и дълбок състав :(

Това за спечелването на купата е чудесно, ама знаеш ли какво означава участието във втората шестица - абсолютно празно съоръжение Тича на всички мачове, никаква мотивация при футболисти, фенове и ръководство. То не че сега пълним съоръжението, но поне в мачовете с ЦСКА, Левски и Лудогорец има някаква по-добра посещаемост. Нямали сме пейка и дълбок състав - ами да си направим бе, имаме си шефове милиардери, какъв е проблема. Казваш, че си имаме и лоби, така че за никакви втори шестици не ми говори. Мачовете които ще играем в първата шестица ще ни подготвят и мотивират много по-добре за мачовете за купата. Берое спечели купата с много късмет и шанс, особено когато биха ония от втора дивизия, забравих им името даже. Такова шано както тяхното няма никъде.
Засега обаче не съм много голям оптимист, нещо ми приличат нещата на миналата зима. Още никой не сме привлекли официално, затова ще поизчакаме с крайните мнения, обаче чудеса от ръководството ни не очакваме. Това, което пак се шуми около Мишо дано да не е вярно, защото друг такъв ляв бек няма да намерим никъде, особено българин. Да не вземем да го освободим и него по взаимно съгласие, защото е дал много на отбора. Бат Кольо казва, че други нападатели не му трябват, а разполага само с Живко, невъзстановения все още Бакари и евентуално Жоро Божилов-Манекена. Те, даже като бройка са малко, а и тази година си личи големия ни и основен проблем - ниската резултатност. Плюс това не се знае кога и дали Бакари ще си върне онази форма и игра след сума ти и месеци отсъствие от терена. А ние на него чакаме като на някаква месия. В тази връзка, ако ще гоним купата и влизане в първата шестица, което ми се иска на мен, с този състав ще бъде много, много трудно. Задължително е да бъдат привлечени десен бек и нападател, а желателно - ляв бек за резерва на Мишо и дясно крило за конкуренция на Курьор. Изненадан съм от евентуалното привличане на Златинов. Едно, че е на години вече, но и такива като него си имаме достатъчно. Говорим за леви крила и вътрешни халфове, какъвто е той. Играчи на кило не ни трябват, според мен. Времето ще покаже на къде отиват нещата, но конкретно за купата имахме наистина голям късмет, почти сигурно сме на полуфинал. Моите уважения към Локо ГО, ама ако имаме някакви претенции, че сме някакъв отбор, бием си ги. От там нататък, имаш един що годе труден полуфинал и си на финала, а там и късмета е фактор. В първенството - един труден мач, в Надежда и ако го вземем със сигурност сме в първата шестица. Това са ни основните целите в началото на следващата година - мача в Надежда и никакво подценяване на Локо ГО. От там нататък сме в първата шестица и на полуфинал за купата. Вземаме, както споменах качествен десен бек и добър нападател и сме готови. Не е толкова трудно, ама да видим какво ще стане...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 24 дек 2014 07:36

Още отсега твърдя, че ако се стигне до голова разлика сме твърдо аут. Левски имат домакински мачове с Хасково и Марек, а там ако се закучат нещата сценария е ясен -- както в реванша им срещу Монтана. Славия по традиция ги бием трудно и с малко, а гостуването на Локо ще е много тежък мач.

При всички случаи няма нищо позитивно в това да сме във втората шестица.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 дек 2014 12:42

Има много позитиви във всяко нещо, стига да умееш да ги извличаш!!! Я да се замислим....полуфинал Левски - Черно Море при следната ситуация:
Левски - Лудогорец - Първ.
ЦСКА - Левски - Първ.
Левски - Черно Море 1/2 финал
Литекс - Левски - първ.
И да искат не могат да я сколасат!
Да видим нас - гости на Хасково, домакини на Марек....а след тях - гости на Славия...ХИПОТЕТИЧНО! Не е лош сценарий, нали?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 24 дек 2014 13:25

Според някои информации, Котев май че ще ''изгори'', за съжаление. А без него не знам какви шестици, какви купи ще гоним. Дано му (ни) се размине...

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 24 дек 2014 13:30

ShooterMan написа:Има много позитиви във всяко нещо, стига да умееш да ги извличаш!!! Я да се замислим....полуфинал Левски - Черно Море при следната ситуация:
Левски - Лудогорец - Първ.
ЦСКА - Левски - Първ.
Левски - Черно Море 1/2 финал
Литекс - Левски - първ.
И да искат не могат да я сколасат!
Да видим нас - гости на Хасково, домакини на Марек....а след тях - гости на Славия...ХИПОТЕТИЧНО! Не е лош сценарий, нали?

Стрелец, още един път ти казвам - мачовете от първата шестица ще ни подготвят и мотивират много, много по-добре за тези за купата, защото тези от първенството ще бъдат с много, много по-класни отбори. Така как ти звучи?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 24 дек 2014 13:44

black sea написа:Стрелец, още един път ти казвам - мачовете от първата шестица ще ни подготвят и мотивират много, много по-добре за тези за купата, защото тези от първенството ще бъдат с много, много по-класни отбори. Така как ти звучи?

Точно така мисля и аз. Ако Кубрат Пулев се готви за боксов мач, по-добре е да го прави с възможно най-класния спаринг партньор, а не с мен примерно. Освен всичко друго, картони и контузии ще има и във втората шестица.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 24 дек 2014 14:18

Сънувах, че Пацо Тигъра е в Черно Море и пази срещу Левски...Може би е знак, че това ще се случи на полуфинала за Купата :mrgreen: Другото интересно беше, че това е реванш и на Черно Море му трябва 0:0 и го постига, интересното е че този мач се играе в зала - може би знак за някакво наказание с лишаване от домакинства, абе шантава работа, само споделям :lol:

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 24 дек 2014 15:19

bez-nick написа:Сънувах, че Пацо Тигъра е в Черно Море и пази срещу Левски...Може би е знак, че това ще се случи на полуфинала за Купата :mrgreen: Другото интересно беше, че това е реванш и на Черно Море му трябва 0:0 и го постига, интересното е че този мач се играе в зала - може би знак за някакво наказание с лишаване от домакинства, абе шантава работа, само споделям :lol:

Сънувай сега, защото после ще сънуваш КОШМАРА ЛОКО ГО. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”