Спортист на година! 22.12.14г. - 19:30ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спортист на година! 22.12.14г. - 19:30ч.
Познавам и други хора, които от деца са извън България и говорът им е малко развален. Според мен не е толкова учудващо. Не мисля и че трябва да бъде упрекван, защото в България просто няма условията, които да му позволят да бъде там, където е в момента. Григор най-малкото ни прославя малката страна по цял свят, защото наистина се превърна в една супер звезда без да преувеличавам, така че трябва да сме само горди от него.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
red__army написа:Teo написа:zlato1234 написа:Стойчо Младенов и Тончи Кукоч трябва да са треньор и футболист на годината.
- първия ще получи и оскар за главна роля с изпълението си в преспата сняг.
- втория ще бъде награден и за журналист на годината заради неспирните изяви в фейсбук.
ЦСКА отбор на годината.
- отборът на ЦСКА ще бъде награден за отбор на годината заради невероятното си представяне в ЕКТ.
![]()
![]()
По-скоро за невероятното си представяне в А група!
Поне лудогорец или както им казвам вече Новия Шахтьор имат някаква конкуренция
Айде още един облъчен от "чудесното представяне" на ЦСКА.Стойчо се радваше като дете от първия гол на ЦСКА срещу Разград,от две години насам.Принципно като 2 поколение цесекар,видял и знаменития гол на Младенов срещу Ливърпул и не отричайки качествата му на футболист,отдавам поклоничеството към Стойчо,изцяло на прехода,щото поклониците му са изцяло в рожби на прехода.А сляпото следване на Стойчо,ще доведе отбора ни до клуб за местна консумация,подобно на Геренци.
Ти си плюеше по Стойчо от години, но сега сме първи и рядко излизаш от дупката и само си повтаряш "за местна консумация".
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Григор заслужава да е спортист на годината на България, а ансамбълът заслужава още повече да е отбор на годината на България.

DmG написа:Кашчей написа:DmG написа:vratar4eto написа:Всъщност човекът, пуснал темата, не го интересува кой ще спечели, която и да е категория. Дори не се е поинтересувал как се казва анкетатаПоне дотук не виждам мнение ЗА някого.
Страхува се само да не вземе "Левски" (на какъвто и да е спорт) да спечели нещо или пък Лудогорец под някаква форма. Показателно за ''красноармейците". От спорт не се интересуват, просто мразят ("Левски" най-вече, плюс някой друг от време на време)
Типично го**до, мрънка и не си гледа нарко**нската публика.
Говедото обаче е право в този случай. Ако не си чел темата, като тема, а не като разискване, направи го. Ако си я чел-направи го пак!
То и аз съм прав, щом всички сме като ид*ота тео, то те всички са наркопласьори .
Гришо е виновен, че няма как да се готви във България, имаме стотици корта на всички видове настилка. Злобарчета...
Гришо не е виновен за това. Той просто представя само и единствено себе си. Това, че е от България е само подробност в този спорт, ако не участваш в тима на държавата за купа "Дейвис"..или във Фед къп(за жените).
Относно говора.... моят кум е извън България от 15 години, но си говори нормално езика, дори няма акцент. Кеми Тодорофф започна с акцента след една година в Германия..въпрос на лично виждане и каприз.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей, всеки спортист играе на първо място за себе си - факт.
Григор е един малкото останали наши спортисти носещи радост и много позитивни емоции - факт.
Както казах и по-горе, големите успехи на Григор накараха много по света да говорят и да се интересуват от България.
Националите по футбол като представят страната да не би да го правят по достоен начин да дават пример на много деца, както го прави Григор? Не мисля..
Григор е един малкото останали наши спортисти носещи радост и много позитивни емоции - факт.
Както казах и по-горе, големите успехи на Григор накараха много по света да говорят и да се интересуват от България.
Националите по футбол като представят страната да не би да го правят по достоен начин да дават пример на много деца, както го прави Григор? Не мисля..
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Напълно заслужена награда за Григор Димитров!
Малкият келеш е прекалено зает в Лос Анджелис с пазаруването на елхички, снимките с полицаи, опаковането на подаръци и писането в социални мрежи, какво му дреме за някаква умряла България ?! Е, в САЩ или Западна Европа, ако го наградят, ще си счупи крачетата да отиде и да се покаже, да уважи наградилите го.
Абсолютен небългарин, много се е възгордяло момчето, бързо е забравило откъде тръгна. Вече ни гледа отгоре.
Абсолютен небългарин, много се е възгордяло момчето, бързо е забравило откъде тръгна. Вече ни гледа отгоре.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Малкият келеш е прекалено зает в Лос Анджелис с пазаруването на елхички, снимките с полицаи, опаковането на подаръци и писането в социални мрежи, какво му дреме за някаква умряла България ?! Е, в САЩ или Западна Европа, ако го наградят, ще си счупи крачетата да отиде и да се покаже, да уважи наградилите го.
От къде е тръгнал БЕ др*шльо ? Ти ли му купи първата ракета, ти ли го караше до игрището ? Ти ли тренираше часове наред със него ? Ти ли го хранеше ? нещастник си !
СРАМ СТЕ , СРАМ !!!! НЕ НАРОД, А МЪРША!
СРАМНО Е ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАМ ГРИШО ОТ УЖ БЪЛГАРИ !!!
за дървеното професорче кашчей ли е кушчей ли е....
Последна промяна от DmG на 22 дек 2014 21:55, променено общо 2 пъти.
Niksh0 написа:Кашчей, всеки спортист играе на първо място за себе си - факт.
Знам, и все пак мнението ми е такова. Малеевите поне играха за Фед къп. Въпрос на лично виждане и усещане. За България се говори и по други поводи, та прославата си я имаме..понякога за щастие, понякога за ужас.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
1982 написа:Малкият келеш е прекалено зает в Лос Анджелис с пазаруването на елхички, снимките с полицаи, опаковането на подаръци и писането в социални мрежи, какво му дреме за някаква умряла България ?! Е, в САЩ или Западна Европа, ако го наградят, ще си счупи крачетата да отиде и да се покаже, да уважи наградилите го.
Заек, съгласен съм с теб.
Сега очаквам да си промениш мнението, защото АЗ съм съгласен с ТЕБ.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":