Tommi написа:професор Томов написа:Еврейска схема!!! И то в световен мащаб! Кое да е неясното? Ти бягаш от това определение, не аз.
Време е да спираме темата, щом стигнахме до илюминатите.
Ей тук е обяснено всичко
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:професор Томов написа:Еврейска схема!!! И то в световен мащаб! Кое да е неясното? Ти бягаш от това определение, не аз.
Време е да спираме темата, щом стигнахме до илюминатите.
sin4ec написа:Аз не разбрах , що днес рублата е 54 долара?
професор Томов написа:sin4ec написа:Аз не разбрах , що днес рублата е 54 долара?
Томи да ти обясни! Според него за четири дни макроикономическите показатели на руската икономика са се подобрили с близо 40% и не става въпрос за никакъв спекулативен сривЕ, преди това за цяла една година са се влошили със близо 70%
професор Томов написа:Ей тук е обяснено всичко![]()
sin4ec написа:професор Томов написа:sin4ec написа:Аз не разбрах , що днес рублата е 54 долара?
Томи да ти обясни! Според него за четири дни макроикономическите показатели на руската икономика са се подобрили с близо 40% и не става въпрос за никакъв спекулативен сривЕ, преди това за цяла една година са се влошили със близо 70%
Ба! Според мен ЦБ России избърза малко и се поддаде на емоции. Трябваше да оставят долара до 100 рубли и тогава да почнат да купуват масирано, та рублите да се сберат в тях на половин цена...но и този марж не е никак лош. Малко да се качи нефта и вот хрень какой-то!
Tommi написа:професор Томов написа:Ей тук е обяснено всичко![]()
Професоре, това е 40 минути бе.![]()
А по втория клип, банките създават пари чрез кредитната си активност, но това количество пари се контролира от централните банки чрез задължителната резервна норма, чрез дисконтовия процент и чрез операции на открития пазар.
diplomat написа:Понякога не ви разбирам, наистина ли ви влияят толкова директно върху живота САЩ и Русия, че да ги защитавате, да въртите и сучете локуми, само и само да изкарате една от двете по-велика? Пишете си, де, нали сме демокрация, нали за това е форумът, но начинът ви на провеждане на дискусия е отблъскващ на моменти. Нищо лично към никого.
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 16 госта