Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г.

Мнениеот Clarion » 22 дек 2014 18:27

Някой по-рано в темата отбеляза, че селекцията много ще зависи от това къде ще сме в края на първата фаза от шампионата ... щото за 2-4 мача за Купата и със сегашните футболисти можем да спретнем приличен състав ... нови попълнения ни трябват в малко по-далечен план, а предвид факта, че все пак зимата има по-малък избор от свободни агенти, идеята да се доиграе с наличните + само належащи (щото все пак напуснаха 3-ма титуляри напоследък и само Димо може да се каже, че е резерва) за спокойна дължина на пейката не е лишена никак от логика от страна ръководството ... и хайде без приказки за "обиграване", "комплектоване", "опознаване" и т.н. - как така може навсякъде след трансфер - правят му фланелка с номера за представянето, облича я на следващия ден и играе титуляр, а при нас - най-малко един полусезон трябвало ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 22 дек 2014 18:34

black sea написа:Да разчиташ на Живко и Жоро в нападение си е голям риск, определено. Бат Кольо си е пич отвсякъде, рискува без да му пука. Дано да греша за тези две дървета...

... и представяш ли си как Жоро я овладява, финтира атрактивно 1-2 защитника и къса мрежа след мрежа ... по всичко личи, че би трябвало да му се отдава! ама толкова години само спорадични избухвания ... де да знам къде ще е по-полезен - дали като не вкарва или като бави придвижването на топката (което за някои мачове си е положително, но за повечето, когато очакваме да мачкаме на Тича, повече ми харесва играта ни без него в центъра)
Последна промяна от Clarion на 22 дек 2014 19:00, променено общо 1 път.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 дек 2014 18:35

Илко и Миро бяха титуляри само заради контузиите на Китанов и Бакари.

Може да се справим и само с наличните играчи, разбира се. Аз предпочитам да не взимаме плява ей така, само за да запълним бройката. Изглежда и Кольо мисли в тази посока. А на качествените играчи обиграване не им трябва -- Буркхардт и Клок залепнаха директно, като холандеца направо ме учуди с физическата си форма. От друга страна, на некадърните играчи не един полусезон, ами няколко пълни сезона може и да не им стигнат, за да се обиграят... Берое уж се обиграваха миналия сезон, а не са много по-напред от нас в класирането.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 22 дек 2014 18:38

ShooterMan написа:... Според мен не е лошо да се погледне сред освободените от Славия играчи. Мишел Платини и Чавдар Янков фигурират там, аз не бих възразил да вземем и двамата 8-)

щото стана скучно нещо напоследък, Стрелеца ни дразни с абсурдни идеи, че да си поджафкаме малко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 дек 2014 18:45

Clarion написа:... и представяш ли си както Жоро я овладява, ... ... де да знам къде ще е по-полезен

Аз знам:
Изображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 дек 2014 18:52

Clarion написа:
ShooterMan написа:... Според мен не е лошо да се погледне сред освободените от Славия играчи. Мишел Платини и Чавдар Янков фигурират там, аз не бих възразил да вземем и двамата 8-)

щото стана скучно нещо напоследък, Стрелеца ни дразни с абсурдни идеи, че да си поджафкаме малко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чаво ще ни свърши работа само ако шефовете решат да спретнат някоя кебапчийница на трибуните. Идеален ще е -- белия магьосник в бели одежди :-)
На Платини явно не му се играе футбол вече. Ебахти апатичния играч. Има някакви качества, но желанието трябва с лупа да го търсиш.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 22 дек 2014 19:03

yavorescu написа:
Clarion написа:... и представяш ли си както Жоро я овладява, ... ... де да знам къде ще е по-полезен

Аз знам:
Изображение

ааа, това както го гледам е на стадион Варна ... до тогава ...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 дек 2014 19:26

Голяма грешка,че освободиха един много опитен и добър вратар като Пиргов.Трябва да се действа бързо и да се привлече класен вратар - единствената опция е Пламен Илиев,които бе освободен от левски. Не може да се разчита на Китанов,дори и да се възстанови след такава тежка травма/с пирон в крака/ едва ли някога ще може отново да достигне формата си отпреди.Просто след травмата няма да е същия и ще е чудо,ако някога стигне до класата отново да е национал.
Сърцатият Сашо също ще липсва много,но явно самият той е пожелал да напусне.
Докато останалите двама /Миро и Димо/ правилно са освободени.
Отборът е в разкрачена ситуация м/у двете шестици и явно собствениците се двоумят дали да надграждат или да разтурят пак. :?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 дек 2014 19:29

Илко не е освободен, сам е пожелал да напусне. Предпочитам Емо Манекена пред Пацо Левското сърце.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 22 дек 2014 19:54

Защо пък Китанов да не стигне някога предишната си форма и да не стане още по-добър, преди всичко той е вратар, а не полеви играч - това е най-статичният пост във футбола. Също така могат да се изброят много футболисти и то млади, които след тежки контузии се връщат на терена и дори стават още по-силни. Младостта е неговият голям шанс.

Върни се в “Архив”