Едно нещо да попитам:
Как минути преди изобщо да бъде обявено че Херо не поема отбора, Грънчаров знаеше че новия треньор се казва Стойчо Стоев?
Просто еясно че Батков и Гонзо изиграха театър
Стойчо Стоев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Стойчо Стоев е новият ст.треньор на Левски София
Скептичните мнения преобладават, аз пък смятам (макар, че съм от противниковия лагер), че Стоев ако успее да спечели Купата на България и спре серията от победи на ЦСКА над Левски, феновете на сините би трябвало да са доволни от пролетния полусезон. След това по-сериозна селекция през лятото, атакуване на групите в Лига Европа и разбира се, на шампионската титла през следващия сезон. На думи звучи много добре, но работата, която трябва да се свърши на Герена е ОГРОМНА, а пък страничните фактори около клуба, финансовата нестабилнаст, натиска от медии и фенове са предпоставките нещата да не се развият съвсем по план 

Re: Стоичо Стоев е новият ст.треньор на Левски София.
favaca8888 написа:Няма да отиде,Пфк Левски може само да си мечтае да има треньор като него
Ко рйечи?
Ами да ни е честит новият треньор. Аз лично приемам новината със смесени чувства, но все пак предвид обстоятелствата има пълната ми подкрепа!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Херо не искаше да стане част от цирка на господата които ви управляват, но един послушко като Стоев веднага се хвърля в батака...!
Имахте два шанса да си стъпите на краката с тези Господа които ви управляват... единия се казва ПЕТЕВ които го съблякохте, а втория се казва ХЕРО!
Стоев ще бъде поредния употребен и захвърлен още след подновяването на шампионата... разбира се в това число слагам веднага неговия вечен заместник - гонзо!
Имахте два шанса да си стъпите на краката с тези Господа които ви управляват... единия се казва ПЕТЕВ които го съблякохте, а втория се казва ХЕРО!
Стоев ще бъде поредния употребен и захвърлен още след подновяването на шампионата... разбира се в това число слагам веднага неговия вечен заместник - гонзо!

Teo написа:Херо не искаше да стане част от цирка на господата които ви управляват, но един послушко като Стоев веднага се хвърля в батака...!
С една поправка - Стойчо Стоев не е послушко! Не слагай етикети на хората без да ги познаваш! Това, че не е емоционален и не е като един негов съименник ревльо не означава, че е послушко! Стоев има качества като треньор и ги е доказал. За разлика от другия, този е много добър психолог и не прехвърля напрежението върху футболистите! Ако го оставят да работи има шанс нещата да потръгнат в положителна посока, но не вярвам това да се случи. То точно в това е и проблема. Аз също се опасявам, че ще бъде употребен!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- trokadero_
- Контакти:
Стойчовото да видим какво ще направи 

Весела Коледа левскари !!!
- blue avalanche
- Контакти:
svetli-lz написа:Весела Коледа левскари !!!
Благодаря!
Весела Коледа и на вас.Които и да сте...

Стойчо vs Стойчо, ако Гонзо не уволни нашия Стойчо преди прейофните мачове с ЦСКА. Иначе му давам да е в Левски до края на сезона. С тия футболисти и това ръководство и татко Карло да дойде, ще завърши 5ти или 6ти с около 10 спечелени точки в плейофите.