Фен тръст "Синя България"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Тръст "Синя България" излезе с поредна декларация

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 дек 2014 14:07

suni написа:...А, ,,клубовете,, знаят ли ? ;)
П.П. Сдружението на Батков, излиза с декларация от името на всички клубове /ама те не знаят/... Безценно !

Ти за сетен път доказваш, че не си много умен, Сунай. Очевидно няколкото неврона в главата ти, които ти служат предимно за да пазиш равновесие, не са достатъчни... :lol:
"...Във връзка с това предлагаме и се надяваме да бъдем подкрепени от ПФК Левски София и останалите професионални клубове в България:
1. Да се създаде сдружение с представители на професионалните клубове, чиято задача да бъдат мерките за превенция на футболното хулиганство и борбата с расизма..."
Интересно, каква ли песен ще запееш, ако останалите професионални клубове (в това число и твоите любими петолъчковци от Парка на свободата), подкрепят предложението, в което (според мен) има казани доста разумни неща!?... 8-)
П.П. Иначе не се учудвам на първосигналните реакции на някои не особено интелигентни съфорумци (като лицето с никнейм DmG например), които моментално реагират отрицателно, щом като някое предложение идва от страна на ПФК "Левски", или от организация свързана с клуба, без дори да са си направили труда да го прочетат внимателно и да вникнат, за какво точно аджеба иде реч... :lol: Все пак (за тяхно оправдание) и нивото на днешното образование в България си казва думата... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 дек 2014 16:12

Captain Stottlemeyer написа:
П.П. Сдружението на Батков, излиза с декларация от името на всички клубове /ама те не знаят/... Безценно !

Ти за сетен път доказваш, че не си много умен, Сунай. Очевидно няколкото неврона в главата ти, които ти служат предимно за да пазиш равновесие, не са достатъчни... :lol:
"...Във връзка с това предлагаме и се надяваме да бъдем подкрепени от ПФК Левски София и останалите професионални клубове в България:
1. Да се създаде сдружение с представители на професионалните клубове, чиято задача да бъдат мерките за превенция на футболното хулиганство и борбата с расизма..."
Интересно, каква ли песен ще запееш, ако останалите професионални клубове (в това число и твоите любими петолъчковци от Парка на свободата), подкрепят предложението, в което (според мен) има казани доста разумни неща!?... 8-)
П.П. Иначе не се учудвам на първосигналните реакции на някои не особено интелигентни съфорумци (като лицето с никнейм DmG например), които моментално реагират отрицателно, щом като някое предложение идва от страна на ПФК "Левски", или от организация свързана с клуба, без дори да са си направили труда да го прочетат внимателно и да вникнат, за какво точно аджеба иде реч... :lol: Все пак (за тяхно оправдание) и нивото на днешното образование в България си казва думата... 8-)

Най-големите мизерии и изцепки ги правите вие ! Вие не можете да спрете вашите малоумници, а сте тръгнали на другите да помагате :lol: :lol: :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 16 дек 2014 21:41

AnalBreaker написа:
Captain Stottlemeyer написа:

Най-големите мизерии и изцепки ги правите вие ! Вие не можете да спрете вашите малоумници, а сте тръгнали на другите да помагате :lol: :lol: :lol:

Не смятам,че имаш какво да кажеш по темата,просто си чети и не влизай в спорове,които си загубил предварително.
Изображение

vency75
Контакти:

до тръст"Синя България" и НКП

Мнениеот vency75 » 22 дек 2014 14:01

уважаеми господа от двете организации.
вече няколко дни в нашия любим клуб се случват разни неща.случват се и то не толкова добри.идват и си отиват някой хора,търсят се начини за спасение на клуба,търсят се нови тренери,идват нови такива.(надявам се днес ).във форумите валят хиляди въпроси ,предложения от феновете.същите тези фенове които милеят за отбора,заради които ви има вас-ТРЪСТ И НКП.има си много други проблеми и теми за решаване,но вас ви няма.вас двете организации човек не може да намери,да чуе вашето мнение,решение,предложение.всеки ден влизам във вашите (нашите)саитове на организациите ви, с надеждата да видя ,да прочета някаква позиция за случващото се.но не би.там единственно чета кога ,къде ще има празненства .и то не обединени както би трябвало да е ,а поотделно.било то в сливница,плевен или пък в клуб "Стикс".докога ,докога господа ще бъде така?докога няма да имате позиция?тук изключение прави "Торсида Кюстендил".само те имат позиция.благодаря им за което.
във форумите един привърженик пита как може да дарява по 100 всеки месец,как да съберем още такива хора.няма кой от вас да му отговори.не е ли вашо задължение да му отговорите?да намирате такива хора като него? да ни накарате и други такива да го направим.и той не говори за тези 14 лв за членство.говори за средства всеки месец.а ако пък се поинтересувате повече ще намерите доста начини в форумите ,как могат да се изкарват доста прилични пари с които да подпомагаме отбора-каквато е целта надявам се на Тръста и на НКП.
и моля ви без извинения от сорта -ние не бяхме поканени,не знаехме или нещо такова.къде да ви поканят,нали сте част от това нещо.не се правете на идиоти.а помагаите на отбора.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: до тръст"Синя България" и НКП

Мнениеот boabbb » 22 дек 2014 14:10

Сложи по една главна буква, бе, колега :lol: :lol: Кой очакваш да те приеме на сериозно със стилизирано по подобен начин мнение :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

vency75
Контакти:

Re: до тръст"Синя България" и НКП

Мнениеот vency75 » 22 дек 2014 14:15

boabbb написа:Сложи по една главна буква, бе, колега :lol: :lol: Кой очакваш да те приеме на сериозно със стилизирано по подобен начин мнение :?:

мен нека не ме приемат на сериозно,аз и не искам.искам те да се размърдат.сега дори прочетох че има изявление на тръста в спортала.

Потребителски аватар
santiliana

Re: Фен тръст "Синя България"

Мнениеот santiliana » 22 дек 2014 14:59

Лично аз имам силни съмнения, че тук ще излезе поредната голяяяяяма "врътка" на Батков... И съм сигурен, че плана му е, в даден момент да се настроят една срещу друга двете организации- НКП и Тръста, от което отново само той ще е печелившия. Той разчита изключително много именно на противопоставянето помежду им... Как иначе си обяснявате факта, че се отметна от 15-те процента, които обеща, че ще даде на Тръста, а ги раздели по 7,5% на двете организации... Ролята на Младежа, Калчев и Гуги е да му пазят гърба- в буквалния смисъл. Те така бяха седнали и на Общото събрание- точно зад аЙдуката...
Скептик съм, че ще прокопса инициативата на Тръста докато е това статуквото на Герена...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 яну 2015 10:47

santiliana написа:Лично аз имам силни съмнения, че тук ще излезе поредната голяяяяяма "врътка" на Батков... И съм сигурен, че плана му е, в даден момент да се настроят една срещу друга двете организации- НКП и Тръста, от което отново само той ще е печелившия. Той разчита изключително много именно на противопоставянето помежду им... Как иначе си обяснявате факта, че се отметна от 15-те процента, които обеща, че ще даде на Тръста, а ги раздели по 7,5% на двете организации... Ролята на Младежа, Калчев и Гуги е да му пазят гърба- в буквалния смисъл. Те така бяха седнали и на Общото събрание- точно зад аЙдуката...
Скептик съм, че ще прокопса инициативата на Тръста докато е това статуквото на Герена...

Добро утро. Тодор е учредител на този жалък Тръст, а членовете му са живи мухи без глави. Тодор и Иво очевидно ще царуват в синия клуб още дълги години. :roll:

П.п. Щом дори атомната бомба на Сираков не ги подмести правете си сметка в каква каша се е овъртял футболен клуб Левски.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 яну 2015 11:54

На 22.02. от 11 часа ще се проведе Общо събрание на Тръста. Който иска да присъства трябва да си подаде документите или поднови членството и плати членски внос. Ще има отчет и ще се избира нов УС, така че имате възможност да дойдете, разисквате и участвате във вземането на решенията. Вместо мрънкане по форумите нека да направим нещо.

За една година тръста постигна определени успехи. Дали ще се развият нещата зависи от нас!

Левски е на 100!
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2015 16:40

Пичове, за ваша инфорамция публикувам работното време на офиса на тръста на ул. „Юрий Венелин” 32, че след дълго ровене в нета не можах да го намеря, та се наложи да им пиша електронно запитване.

Работното време на офиса е от понеделник до петък, от 8.30 до 17.30.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”