Пичове, на път сме да станем свидетели на поредния провален трансфер на Левски.
Това вече е симптоматично. Няма случайни неща. Говори се усилено, че става въпрос за отмъщение от някакви мистични тото-мафиоти, които уж са предмет на разследване на нашата прокуратура.
Дори и да допуснем, че Зе има някаква контузия, момчето играе прилично и изглежда, че украинците само търсят повод да развалят трансфера. Та се замислих - как може да бъде фалиран един футболен клуб ??? елементарно - като му секнеш паричните приходи. Как може да стане това? По два начина:
1. Организираш банки и фирми да НЕ ОТПУСКАТ ПОВЕЧЕ КРЕДИТИ на ръководството на клуба.
2. Подмолно осуетяваш всички опити за продажба (и реализиране на печалба от) на футболисти на клуба.
Еми точно това се случва в момента в Левски!
Колкото повече Левски затъва, толкова по-ниска би била цената за някой кандидат да купи отбора на сърцата ни.
Така приватизираха криминално 90 % от заводите в България за изминалите 20 години. Схемата винаги работи безотказно, особено ако има височайша подкрепа от властта.
Въпросът е кой иска да купи евтинко Левски и за какво ще му бъде това ?
Кой има интерес да фалира Левски ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Кой има интерес да фалира Левски ?
Българския футбол, без Цска и Левски ще тръгне нагоре
- el pipita
- Контакти:
San-Jose написа:Българския футбол, без Цска и Левски ще тръгне нагоре
Не съм видял нито един адекватен пост от тебе.

- unist_gp
- Контакти:
Кой има интерес да фалира Левски ?
Ако клубът наистина няма никакви пари се обявява фалит. Тогава се поемат разни разходи от държавата и се спира трупането на по нататъчни дългове. Ако от Ботев бяха обявили фалит, до сега да са се освестили. От фалита на Левски има интерес само батков. Ако от УЕФА са изплатили парите за участието в ЛЕ, а това май е така, Батков вече няма интерес, освен ако не иска да продава играчи. Ако спечелят някакви точки последния мач ще им даде парите да се почерпят едно кафе и толкова. изпуснаха 10 милиона евро, взеха най много 1 с целия тарикатлък.
Ако клубът наистина няма никакви пари се обявява фалит. Тогава се поемат разни разходи от държавата и се спира трупането на по нататъчни дългове. Ако от Ботев бяха обявили фалит, до сега да са се освестили. От фалита на Левски има интерес само батков. Ако от УЕФА са изплатили парите за участието в ЛЕ, а това май е така, Батков вече няма интерес, освен ако не иска да продава играчи. Ако спечелят някакви точки последния мач ще им даде парите да се почерпят едно кафе и толкова. изпуснаха 10 милиона евро, взеха най много 1 с целия тарикатлък.
Момче,ако си нямаш друго занимание,освен да пишеш глупости,поне го прави другаде.Явно имаш тежко детство за което ние нямаме вина....
А по темата-дали бившият собственик не е..."сърдит" на настоящия?!Не чак да фалира,но ...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
vesodoc изложените факти въобще не се вписват, повярвай ми.
Левски НИКОГА не се е славел с добра трансферна политика, а примерите са много.
Относно банките, ти знаеш ли банка, която не иска да прибира големи лихви по кредити?
Относно банките, ти знаеш ли банка, която не иска да прибира големи лихви по кредити?

Брат, май в детството ти си бил много малтретиран, а?

PFC Litex написа:vesodoc изложените факти въобще не се вписват, повярвай ми.
Значи, аз не съм описал факти, а разсъждения. Ти си прав, че Левски никога не е имал добра трансферна политика. Това беше и поради съмненията за пране на парите по част от трансферите, още когато Чорни беше в България, пък и по-нататък.
С днешна дата обаче нещата са по-различни. няма налични кинти за изпиране и реално клубът вероятно воже да реализира най-голяма печалба, ако работи честно. За съжаление точно сега климатът не е толкова подходящ за подобно очистване, защото пък и останалите отбори (у нас и по света) нямат достатъчно кеш.
що се отнася до големите лихви по кредитите, ти сам знаеш, че прибирането на лихви е едната страна, банките обаче винаги искат кредитите им да са обезпечени. Т.е. ЦСКА вземаше кредити, защото обезпечаваше (залагаше) с имущество на Кремиковци - единственото голямо ДЪРЖАВНО предприятие. Аз пък да ти кажа - знаеш ли банка, която да не иска кредитите й да са обезпечени с държавни имоти ???? това е така, защото държавите фалират значително по-рядко от частниците!
Като продължение -
и понеже от едната страна стои Батков, който е виден частник, от другата страна би стояла държавата или конкретни бизнесмени X Y Z, които се ползват с протекцията на висши държавници.
Ако някой пожелае да отстрани Батков от картинката и да вземе Левски, за да си прави нонстоп PR кампания, то това може да се организира, явно.
Не знам. Дано не съм прав, защото това си означава обикновен фашизъм, защото значи, че бизнесът няма никакъв шанс, освен ако не е приближен до властта. Както беше преди, както явно ще бъде и занапред.
и понеже от едната страна стои Батков, който е виден частник, от другата страна би стояла държавата или конкретни бизнесмени X Y Z, които се ползват с протекцията на висши държавници.
Ако някой пожелае да отстрани Батков от картинката и да вземе Левски, за да си прави нонстоп PR кампания, то това може да се организира, явно.
Не знам. Дано не съм прав, защото това си означава обикновен фашизъм, защото значи, че бизнесът няма никакъв шанс, освен ако не е приближен до властта. Както беше преди, както явно ще бъде и занапред.
vesodoc написа:
това е така, защото държавите фалират значително по-рядко от частниците!
За съжаление има едно изключение...И ние живеем в него...
Когато един собственик на фирма,не знае как се управлява,или още по-лошо-няма понятие от дейността ,която развива фирмата,тогава се стига до тук.Защо да търсим външни причини?И да ги има -те са второстепенни...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ