Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г.

Мнениеот yavorescu » 21 дек 2014 09:15

Той като плеймейкър ли играе сега или като крило? Защото си спомням, че беше крило.

БАРОН
Контакти:

Мнениеот БАРОН » 21 дек 2014 11:44

Здравейте драги съфорумници!Имам честта да ви се представя с първо мнение на този висок форум.Избрах си псевдонима БАРОН,макар да го намирам малко натруфен и претенциозен,но като гледам какви "лордове" се навъдиха в тази държава....БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!Да се върна на темата.По повод контролите,за разлика от Гонзо и Наглия,има желание да се играе с първодивизионни отбори и то по предварително изготвена програма.На фона на Банско и Манско от подготовката на Станков и случайните тимчета в Турция при Гонзо,мисля че това е крачка напред.Другият положителен за мен момент,е че ще има и два приятелски мача във Варна,единият от които ще е представяне на отбора.Да си спомним как Гонзо реши,че хората достатъчно познават отбора и представяне не е нужно,а Наглия играеше всички контроли далеч от нашите очи!Това е от една страна неуважение към феновете,а от друга неуважение към вековните традиции на най-старият клуб в България!Виждам в действията на Никола Спасов желание да сплоти фенове,футболисти,ръководство и собственици!Не случайно често споменава на пресконференциите Холдинга,който осигурява финансово спокойствие на отбора.Това понякога извиква насмешки у някои на този форум,но това според мен е грешка!Добри или лоши,те са собствениците.А ЧЕРНО МОРЕ е един от малкото нормално обезпечени тимове в нашият шапионат.Не мисля да адвокатствам някому,най малко на ТИМ!Но основното обвинение към тях,е че са недостатъчно заинтерисувани!!!Именно този интерес иска (според мен)да предизвика Кольо!Затова нека му помогнем!Можем да се надяваме на добро бъдеще,само ако всички заедно работим за него!Учудва ме инертноста на някои хора.Вчера например на Коледния турнир за ветерани в зала"Владислав"имаше обидно малко хора.Не са виновни само феновете.От ръководството казват,че достатъчно са рекламирали мероприятието...но аз не съм съгласен с тях.Пълна мизерия!Да не говорим,че в залата даже микрофон нямаше!Никой не оповести имената на участниците,а как да извикаш интерес,ако не оповестиш събитието...и не се опиташ да го направиш интересно за зрителите!?За да са повече догодина!!!Мисля,че има човек за връзки с общественоста (Краси Николов),който е пример за апатичен заплатаджия!В комбинация с администратора Тодор Великов!Според мен нищо не се прави,за да съществува общност,работеща за доброто бъдеще на ЧЕРНО МОРЕ!!!За това повдигам този въпрос.Явно Кольо се мъчи да направи нещо,а ние трябва да му помагаме!По повод на трансферите,естествено трябва да вярваме на Треньора!Сашко замина,но аз не бих плакал за него много!Освен сърцатото му бягане,нищо друго няма да запомня!Вечните картони,не искам да си ги спомням.Станчев е много по надежден в защитен план,а това при новата рискована схема на Н.Спасов е важно!Ако вземем Пл.Крумов например,мисля че ще спечелим в сравнение със Сашо.А пък е и време да се дават повече шансове на Мартин Костадинов,който играе по десният фланг!Желая на всички весела Коледа и щастлива Нова Година!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Последна промяна от БАРОН на 21 дек 2014 19:34, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 дек 2014 12:00

Топеца, както беше известен големия Златинов по онова време (преди 14 ще станат вече години) - Божке, как лети времето, все едно вчера го гледах как правеше финтове срещу дърводелците от Берое като ги бихме със зор 2:0 (първата победа на Наглия тогава)....си беше крило, никакъв плеймейкър! В средата на терена тогава бяха други хора, доколкото помня тази роля изпълняваше Людмил Киров, дори Жоро Илиев основно цъкаше по дясното крило. Златинов беше предимно по лявото. Зимата на 2001/2002 ЦСКА си го прибра, а ние взехме Слави Жеков и т.н. Не помня да е играл за нас като плеймейкър. А ефекта "Кривия" трудно ще се постигне, Алекс беше много голям футболист и звезда, но за едно сте прави - Кольо е намислил нещо :mrgreen: . Той щом може да приучи доказани некъдърници да играят на високо ниво, то какво остава за добър футолист като Златинов. Нека само се сетим за метаморфозите у Стенио и Курьор. Стенио и при Наглия показваше качества, но при Бачо е най-добрия ни играч цяла есен, машина.....а Курьор се спъваше буквално в топката, направо немеех пред неговата некъдърност, а след като го пое Кольо смело казвам, че Матиас е най-добрия ни флангови играч! Само може да се чудим какво може да направи примерно с Бакари, защото си мисля, че черната перла има някои уникални качества, но е твърде разпилян в играта си, нещото, което Кольо може да промени.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 21 дек 2014 16:56

Само ще кажа, че Кривия на младини беше десен бек ;), в Черно Море игра като плеймейкър. Когато футболистите с качества станат на години е нормално да се движат по-малко и треньорите да ги използват на различни постове, а когато са добре технически и имат голям опит - тяхната позиция си е точно като плеймейкър...друг пример - Райън Гигс като млад беше най-бързото крило във Висшата лига, когато мина 35 - ролята му беше на плеймейкър, това е замислил бати Кольо - ефекта ''Кривия'', a дали ще се получи, времето ще покаже.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Петър_Златинов

Цяло име Петър Христов Златинов
Роден 13 март 1981 г. (33 г.)
Сандански, България
Ръст 169 см
Пост ляво крило, плеймейкър

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 дек 2014 18:43

Кривия от както го помня като играч в А група си е бил плеймейкър. Топеца в това му амплоа не съм го виждал, но отново повтарям ефекта "Кольо", който промени кариерите на много футболисти смятани за некъдърници. Мишо Лазаров е най-яркия пример как на 28 години от деф.халф и пълно дърво се става супер стабилен десен бек и при нужда центр. защитник. Със сигурност си е наумил нещо, а след като успя и със Стенио и то с уникална успеваемост му вярвам. Златинов има богат опит и ще помогне. Според мен не е лошо да се погледне сред освободените от Славия играчи. Мишел Платини и Чавдар Янков фигурират там, аз не бих възразил да вземем и двамата 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 21 дек 2014 21:50

ShooterMan написа:Кривия от както го помня като играч в А група си е бил плеймейкър. Топеца в това му амплоа не съм го виждал, но отново повтарям ефекта "Кольо", който промени кариерите на много футболисти смятани за некъдърници. Мишо Лазаров е най-яркия пример как на 28 години от деф.халф и пълно дърво се става супер стабилен десен бек и при нужда центр. защитник. Със сигурност си е наумил нещо, а след като успя и със Стенио и то с уникална успеваемост му вярвам. Златинов има богат опит и ще помогне. Според мен не е лошо да се погледне сред освободените от Славия играчи. Мишел Платини и Чавдар Янков фигурират там, аз не бих възразил да вземем и двамата 8-)

Янков...не знам,но Мишел съм сигурен че има какво да даде.За мен той е изключително добър в наказателното поле.Типичен таран,игра с глава и тяло,много силен и плътен удар.С нашият стил на игра,не зная дали би се вписал въобще,защото играем тотална преса още в половината на противника,с цел лесна работа на защитата,а Платини си е малко тромав и мързелив за такъв тип футбол.Сега като се замисля,си мисля че играем типа /футбол от времето на Фъргюсън/а там даже и талант като Бербо трудно се вписваше в концепцията,въпреки уникалните си голмайсторски умения/.Смятам че Бакари ще даде много повече на отбора като цяло,а примерно един Платини да влиза когато мача се закучи и Бакари се е изцедил докрай.Зная че няма да дойде при нас,но това не пречи да си помечтаем,нали? :) Чаво въобще няма място при нашата раздвижена игра.Преди-да,но сега не го виждам въобще.Нека си харчи пенсията далеч от Морето,а и да не збравяме че се връща и Дани Георгиев.Сякаш имаме доволно число качествени халфове/Стенио,Паланков,Клок,Бургхард и младият талант Бекир/.Както видяхме с червените,Кольо изкара Ж.Атанасов напред и нещата що годе се получиха и с него.А ако ще трябва да сравняваме Петър с Мони и Коконов като ляво крило,бих заложил на по младите и напористи в момента.Наистина виждам Петър само и единствено зад нападателите на мястото на Божилов.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 дек 2014 07:37

Трябва ни конкуренция по крилата, тъй като играта ни в голяма степен зависи от тях. Хубаво е, че Златинов може да играе и в центъра, така ще имаме още една опция за атакуващ халф наред с Буркхардт/Божилов/Расим. Предлагаме му договор за 6 + 12 месеца, което е напълно разумно.

Един защитник да намери само бат' Кольо и спи града.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 22 дек 2014 13:41

http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B ... %B2%D0%B8/

Илко и Миро си тръгват. Това е изненада.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 22 дек 2014 13:44

yavorescu написа:http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D1%81-%D0%B4%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B8/

Илко и Миро си тръгват. Това е изненада.

Тези дни Илко обясняваше как ще се борят за 6-цата .... !?!? Дано поне раздялата е по искане на Кольо, а не въпреки него.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 22 дек 2014 14:08

Яд ме е за Илко, добър вратар е и съм донякъде изненадан. С него бяхме просто перфектни по отношение на вратарския пост. Но, от друга страна, имаме още трима вратари, само ме притеснява, че докато се върне Китанов, ще разчитаме на Илия. Не е лош вратар, но по-скоро нямаме много впечатления от него. И в Ботев, и тук си е твърда резерва. Ако трябва да съм честен, Илко е като че ли по-добър. Лееко отстъпление правим при вратарите. Между другото, може би шефовете го наказват с изгонване заради думите му, че имаме амбиции и цели за нещо тази година и го казвам не много на шега. В тази връзка и бат Кольо да внимава какво говори и се надъхва, че ТИМ като чуят за амбиции и цели, става една...
За Миро или нищо или само хубаво, но при това положение, става задължително привличането на нападател. Да видим...

Върни се в “Архив”