Случващото се в Борусия Дортмунд ?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Federer91
- Контакти:
Re: Случващото се в Борусия Дортмунд ?!
Каквото и да е, дано се задържи до след мачовете с Юве. 

stefani написа:Не мога да харесвам мъже които обличат жълти или розови дрехи и екипи
Аз пък мразя мургави жени

Betchualeng Arnaikem написа: Още повече аз очаквам някои от отборите пред тях да започнат да издишат.
То почти всички отбори са пред тях

- Jorkorazporko
Следя Дортмунд от близо, имат много добри футболисти и един от най - добрите треньори в света! Абсолютно необяснимо е представянето им в Бундеслигата за мен, не играят зле, но губят много нелепо от слаби отбори! Според мен има психологически проблем във водещите им футболисти, породен от негативните резултати! Едно е сигурно върнат ли се на правия път, имат отбор за топ 3 в Германия и поне четвъртфинал в ШЛ!
- radoslav_rashkov
- Контакти:
borimir3 написа:stefani написа:Не мога да харесвам мъже които обличат жълти или розови дрехи и екипи
Аз пък мразя мургави жени![]()
Мен не ме бърка и едното, и другото...

-
- Контакти:
Причината е ясна и тя се казва Байерн М. Така и не можаха глупавите шефове в Борусия Д да разберат, че не се направи така. Левандовски поне 2 години отказваше да преподпише договора си и искаше там, в Мюнхен. Какво направиха в Борусия? Нищо. Още 2012 трябваше да го извадят от състава до преподписване на поне 5 годишен договор, да започнат систематично да му съсипват формата докато накрая просто клекне, защото няма такъв играч да не е играл професионален футбол 2 години и да става за нещо след това. Просто оставиха и Гьотце, и Лева, а сега и Ройс да правят каквото си поискат. Те бяха никои преди да ги намери Клоп и направи играчи. Ройс се опъва още от миналата зима, тогава имаше 1,5 г.....веднага пейка до откат, докато преподпише с освобождаваща клауза от поне 100 млн. Щеше да се опъва месец,два,три и като види как става тюфлек щеше да си седне на задника. Просто не става така. Шефовете на Борусия работят срещу отбора и срещу Клоп и го правят систематично. Те оставят Байерн да унищожава отбора им без да вземат никакви мерки.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- 7 е добро число
Сега Фрайбург бият Хановер и тези отиват на последно място .
Искам да изпаднат .
Искам да изпаднат .

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

- slash1912
- Контакти:
ShooterMan написа:Причината е ясна и тя се казва Байерн М. Така и не можаха глупавите шефове в Борусия Д да разберат, че не се направи така. Левандовски поне 2 години отказваше да преподпише договора си и искаше там, в Мюнхен. Какво направиха в Борусия? Нищо. Още 2012 трябваше да го извадят от състава до преподписване на поне 5 годишен договор, да започнат систематично да му съсипват формата докато накрая просто клекне, защото няма такъв играч да не е играл професионален футбол 2 години и да става за нещо след това. Просто оставиха и Гьотце, и Лева, а сега и Ройс да правят каквото си поискат. Те бяха никои преди да ги намери Клоп и направи играчи. Ройс се опъва още от миналата зима, тогава имаше 1,5 г.....веднага пейка до откат, докато преподпише с освобождаваща клауза от поне 100 млн. Щеше да се опъва месец,два,три и като види как става тюфлек щеше да си седне на задника. Просто не става така. Шефовете на Борусия работят срещу отбора и срещу Клоп и го правят систематично. Те оставят Байерн да унищожава отбора им без да вземат никакви мерки.
Така правят само в България,тези хора там са други.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:ShooterMan написа:Причината е ясна и тя се казва Байерн М. Така и не можаха глупавите шефове в Борусия Д да разберат, че не се направи така. Левандовски поне 2 години отказваше да преподпише договора си и искаше там, в Мюнхен. Какво направиха в Борусия? Нищо. Още 2012 трябваше да го извадят от състава до преподписване на поне 5 годишен договор, да започнат систематично да му съсипват формата докато накрая просто клекне, защото няма такъв играч да не е играл професионален футбол 2 години и да става за нещо след това. Просто оставиха и Гьотце, и Лева, а сега и Ройс да правят каквото си поискат. Те бяха никои преди да ги намери Клоп и направи играчи. Ройс се опъва още от миналата зима, тогава имаше 1,5 г.....веднага пейка до откат, докато преподпише с освобождаваща клауза от поне 100 млн. Щеше да се опъва месец,два,три и като види как става тюфлек щеше да си седне на задника. Просто не става така. Шефовете на Борусия работят срещу отбора и срещу Клоп и го правят систематично. Те оставят Байерн да унищожава отбора им без да вземат никакви мерки.
Така правят само в България,тези хора там са други.
Добре че човек който симпатизира на Борусия му го каза. Не че ще разбере нещо.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Какво други? Тези в Байерн нямат никакъв морал! Ако шефовете в Борусия не се вземат в ръце този отбор ще изпадне от 1-ва Бундеслига. За мен всичко, което става е плод на ниската мотивация, а тя идва от заминаващите си звезди. Да, Гьотце не беше чак толкова зле, но Левандовски беше лидера на този отбор! Ако тези, които управляват Борусия не затегнат здраво дисциплината сред играчите, и не ги задържат с дългосрочни договори още далече преди критичните моменти ще затвърдят мнението ми, че работят за Байерн
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.