Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
MaRTo1233 написа:В Англия играят в седмицата по 2 пъти най-малко мачове а ние тука отлагаме.... за тва сме на тва диридже майка му
tezei написа:Абсолютно съм съгласен, че датите са си дати и програмата си е програма и е крайно тъпо примерно мач от средата на есенния сезон да се играе пролетта!!! Но специално за случая от турнира за купата на България, не мога да разбера защо всички реват, след като Михов каза, че всички двойки могат да се разберат за други дати до края на годината. Е, Локото и Левски го направиха! Кой им е виновен на другите, че ръководствата им броят мухите?! А принципно, Михов не трябваше да позволява тази свобода!!!
plamen etov написа:tezei написа:Абсолютно съм съгласен, че датите са си дати и програмата си е програма и е крайно тъпо примерно мач от средата на есенния сезон да се играе пролетта!!! Но специално за случая от турнира за купата на България, не мога да разбера защо всички реват, след като Михов каза, че всички двойки могат да се разберат за други дати до края на годината. Е, Локото и Левски го направиха! Кой им е виновен на другите, че ръководствата им броят мухите?! А принципно, Михов не трябваше да позволява тази свобода!!!
НЕ Е ТАКА БРАТЛЕ !!ТОГАВА КАКВИ ОТБОРИ СМЕ А И МИХОВ ЯВНО СЕ СЛАГА НА ОТБОРИТЕЖРЕБИЯ Е ЗА ДА СЕ СПАЗВА
ЗАТОВА ЩЕ НИ БИЯТ КАТО МАЧЕТА У ДИРЕК КОЙТО НИ ХВАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
sartorius написа:Това,че Михов беше президент на ЦСКА в началото на 90-те е вярно, както и това,че окраде парите от продажбите на Стоичков, Костадинов и Пенев- значителни финансови средства за времето си и които при един друг начин на употреба, щяха да гарантират съвсем различна сътба на ЦСКА, от тази която клуба имаше тогава . Затова е не по-малко ненавиждан от "червената" публика, отколкото другата перука в БФС- "синият" Боби. Но не това е темата. Против съм отлагане на мачове,против съм отлагането на мача с Локо СФ, даже и те да се съгласят в което силно се съмнявам. Отбор се прави когато играе, а не когато си почива!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта