boabbb написа:black sea написа:plamenst7 написа:Аз отдавна казвам, че голяма част от хората получават доста прилични доходи. Не, че няма и бедни хора - има, но и хората със сравнително добър стандарт на живот не са никак малко. Доказателство за всичко това са и изключително многото скъпи и лъскави коли по улиците, препълнените хотели по курортите но по време на празници и почивни дни, страшно много пътуващи в чужбина. Това бедни хора не могат да си го позволят.
Лично аз получавам над 2000 лв., като дохода ми е основно от наем, а заплатата ми чисто е 450 лв.
Колега, нещата които твърдиш са донякъде спорни, малко наизуст говориш. Мисълта ми е да дадеш някакви официални данни, статистика.
Даже да допуснем, че си прав, то недей забравя, че 2007-2008г. (по време на големия бум) много хора продадоха наследствени ниви и имоти (разбира се, който имаше) и то не за по няколко хиляди лева, а за десетки и стотици хиляди. Аз лично имам много роднини, близки, познати, които дръпнаха по този начин. Ето ти например причина за хубавите коли по пътищата...
Да продадеш имот и да си купиш кола - повече от гениално![]()
![]()
Защо се чудиш, колега. Нали затова ги продадоха тези земи хората, да си пооправят животеца, материално - ремонтец, нова количка, екскурзийки, почивчици, развлечения, глезотийки, евентуално някакъв бизнес...