Четирима от Реал Мадрид поискаха напускане
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Четирима от Реал Мадрид поискаха напускане
Абе ще ги пуснат тези и утре ще се контузят 10-тина титуляри като в Арсенал и Ман Ю и гледай какво става супер отбора на Реал М ще играе с юношите. Отбор който играе на няколко фронта трябва да има и равностойни резерви.
Madridist написа:twizted написа:Винаги съм бил на мнение, че селекцията на Реал я прави някой умствено изостанал тип. Те не купуват каквото им трябва а каквото падне на кило.Е, много ясно, че после ще има недоволни звезди и прецакани кариери!
Че не се купува всеки път,това което е най-необходимо на отбора съм съгласен , ама това, че Реал купували каквото им падненямам думи. Говорим за Реал Мадрид, а не за Стандарт Лиеж или Цюрих. И какво значи, че са провалили кариери, на кой я провалиха на Зидан, Фиго, Роналдо или Бекъм. Всеки от тях направи прекрасни мачове на Бернабеу и публиката все още ги харесва. Спечелиха или КЕШ или Примера с Реал, а някои дори и двата трофея. От новите играчи на кой сме му провалили кариерата-на Хунтелар ли, знаеш ли колко мача изигра и му се даваше шанс през пролетта, или на този Гаго. Според мен все още е голям длъжник на отбора си. Който няма желание да играе в Реал-вратата е отворена, прав им път на всички.
Като казах, че купувате каквото ви падне,нямах предвид слаби футболисти, а по-скоро количеството и несобразяването с моментните нужди от играчи за съответният пост. И да - всяка една звезда, която е отишла в Реал се представя двойно по-слабо от реалните си възможности.За прецаканите кариери на Роналдо и Бекъм- всички знаят!Единият надебеля и взе да лута из цял свят като глистав, другия се изгейчи и търси майка си ту в Щатите, ту в Милан
Пък Хунтелаар и Гаго...е,те поне никога не са били звезди-за тях няма проблем.
- Lord_VOODOO
theprideofplovdiv написа:По-добре е да има продажба на излишните играчи,за да няма напрежение в отбора,защото когато имаш 5-ма нападатели не се концентрираш върху играта,ами върху това кой да пуснеш!Най-добрия вариант според мен е да продадем зимата 4-5 играчи и да купим само млади таланти за резерви,които в последствие да се налагат и да се конкурират с титулярите.Мисля,че един играч като Какута от Челси или Джиовинко биха били много добри резерви-титуляри.
Нали знаеш, че за да купиш нещо... първо някой трябва да иска да ти го продаде!
Просто докато не се промени манталитета на публиката на Бернабеу + на президентите ви... няма как да искате да прилагате политиката на Арсен Венгер и САФ - да се пазарят млади и перспективни играчи, за да се развиват техните качества и след време да се жънат плодовете от тази инвестиция!!! Такова нещо в Реал Мадрид поне засега е невъзможно и мисля, че на всички ви е ясно защо!
Гаго като футболист е пълна прилика ама без майтап с Г.Сърмов лиа прилика са си направо да го подарят,изпуснаха такъв футболер като Уесли Снайпер(снайдер).рууд и метзелдер незнам защо са още там.
LEVSKI_FOREVER
рафа нека пак оново говедо Валдано да го изпусне.
LEVSKI_FOREVER
Madridist написа:twizted написа:Винаги съм бил на мнение, че селекцията на Реал я прави някой умствено изостанал тип. Те не купуват каквото им трябва а каквото падне на кило.Е, много ясно, че после ще има недоволни звезди и прецакани кариери!
Че не се купува всеки път,това което е най-необходимо на отбора съм съгласен , ама това, че Реал купували каквото им падненямам думи. Говорим за Реал Мадрид, а не за Стандарт Лиеж или Цюрих. И какво значи, че са провалили кариери, на кой я провалиха на Зидан, Фиго, Роналдо или Бекъм. Всеки от тях направи прекрасни мачове на Бернабеу и публиката все още ги харесва. Спечелиха или КЕШ или Примера с Реал, а някои дори и двата трофея. От новите играчи на кой сме му провалили кариерата-на Хунтелар ли, знаеш ли колко мача изигра и му се даваше шанс през пролетта, или на този Гаго. Според мен все още е голям длъжник на отбора си. Който няма желание да играе в Реал-вратата е отворена, прав им път на всички.
Реал провали кариерите на всички Английски футболисти играли в тоя клуб-Дж.Уудгейт,М.Оуен,Д.Бекъм-също и на Роналдо а сега ще провали и Кака
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
- Lord_VOODOO
kiko3 написа:Реал провали кариерите на всички Английски футболисти играли в тоя клуб-Дж.Уудгейт,М.Оуен,Д.Бекъм...
Забрави Стийв Макманамън.
Lord_VOODOO написа:kiko3 написа:Реал провали кариерите на всички Английски футболисти играли в тоя клуб-Дж.Уудгейт,М.Оуен,Д.Бекъм...
Забрави Стийв Макманамън.Но за едно не си прав... Реал няма да провалят Кака! Той е от друго тесто направен и не би позволил да бъде провален!
Макманамън пък с какво сме го провалили? Наизуст говориш...Помня много добре беше си титуляр при Дел Боске и си беше стълб в отбора.....На Уудгейт кой му е виновен, че беше постоянно контуизен? Ние ли? Кой му е виновен, че за нищо не ставаше...
Сега да го виджаш като не играе при нас да играе за голям отбор редовно...Ами не....
Бекъм пък какво сме му пртовалили- тоя реши, че трябва да играе, а не да мисли за пари и за гелосаната си прическа чак когато ни напускаше в последния си полу-сезон за нас...
Ей много обичам когато някакви "разбирачи" се изказват...
Иначе е истина, че играчите когато додйат при нас не поакзват максимума от себе си, но за това не е виновен клуба, а самите те..Ламтят за пари и реклама, друго не ги интересува...Ако бняха качествени колкото Зизу- нямаше да се провалят, ако не ламтяха за пари като него, нямаше да се провалят...
Така че спрете да говорите наизуст....
И как точно сме провалили Роналдо, че ни беше най-добрия играч толкова сезони. Само за статистиката искам да вметна, че Роналдо за Реал Мадрид има изиграни 127 мача и е вкарал 83 гола. На това ли му викаш провалена кариера ?

Последна промяна от Madridist на 11 дек 2009 18:33, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
twizted написа:Madridist написа:twizted написа:Винаги съм бил на мнение, че селекцията на Реал я прави някой умствено изостанал тип. Те не купуват каквото им трябва а каквото падне на кило.Е, много ясно, че после ще има недоволни звезди и прецакани кариери!
Като казах, че купувате каквото ви падне,нямах предвид слаби футболисти, а по-скоро количеството и несобразяването с моментните нужди от играчи за съответният пост. И да - всяка една звезда, която е отишла в Реал се представя двойно по-слабо от реалните си възможности.За прецаканите кариери на Роналдо и Бекъм- всички знаят!Единият надебеля и взе да лута из цял свят като глистав, другия се изгейчи и търси майка си ту в Щатите, ту в Милан![]()
Пък Хунтелаар и Гаго...е,те поне никога не са били звезди-за тях няма проблем.
Надебеляването на Роналдо се дължи на болест която се мъчи да излекува от няколко години такаче преди да напишеш нещо първо разучи как стоят нещата.А и Бекам ся на колко гидини е каде искаш да играй При пенсионери или някаде в слабо първенство
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]