Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Re: КТБ2! Честито на Борисов и Ахмед Доган!

Мнениеот Levskifan1914 » 19 дек 2014 21:54

GOLEADOR, ето ти Проф. Йордан Христосков, изключително просто го е обяснил и няма как да не го разбереш. Ако и след това пишеш глупости значи си платен
драскач.

http://www.slavishow.com/%D0%BF%D1%80%D ... 14-%D0%B3/
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 дек 2014 22:05

meteorit написа:
GOLEADOR написа:
biso62 написа:А щом толкова харесваш Мутрата-ходи ми направи някоя свирка..но от толкова журналистки няма да се доредиш!

Като ти е кеф да те чука Доган ходи му се одупи пред сарая,все някой манаф ще те опъне!

Ти си смешен, щом мислиш, че всеки против герберската чума е за бсп и дпс. Точно дпс днес спаси мутренския ход на бай ти боко буда борисов.

Лайнара твърди,че при Орешарски е по-добре,а зад него седи БСП и ДПС!Та кой викаш е смешен?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 дек 2014 22:07

Levskifan1914 написа:GOLEADOR, ето ти Проф. Йордан Христосков, изключително просто го е обяснил и няма как да не го разбереш. Ако и след това пишеш глупости значи си платен
драскач.

Обясни ми как ГЕРБ ще ми открадне парите (лично,без линкове) като аз определям къде ще отидат те!За това престани да пишеш глупости.

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 19 дек 2014 22:08

GOLEADOR написа:Лайнара твърди,че при Орешарски е по-добре,а зад него седи БСП и ДПС!Та кой викаш е смешен?

Стига си спамил, а осъзнай какво ни правят ДПС и ГЕРБ. Повечето хора тук сме дясно мислещи и не гласуваме за ГЕРБ именно поради тази причина.

GOLEADOR написа:Обясни ми как ГЕРБ ще ми открадне парите (лично,без линкове) като аз определям къде ще отидат те!За това престани да пишеш глупости.

Сто пъти ти го обясниха хората, а ти продължаваш да пишеш. Значи си платен.
Изображение

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 19 дек 2014 22:09

HoUs4oOL написа:
GOLEADOR написа:И като си отиде да се върне Орешарски,а Станишев да продължи да се целува с Доган?А

Не, по-добре да разпределят територията на тая умряла държава между Румъния, Гърция и Сърбия и това е.

Има нещо такова...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2014 22:17

GOLEADOR написа:
Levskifan1914 написа:GOLEADOR, ето ти Проф. Йордан Христосков, изключително просто го е обяснил и няма как да не го разбереш. Ако и след това пишеш глупости значи си платен
драскач.

Обясни ми как ГЕРБ ще ми открадне парите (лично,без линкове) като аз определям къде ще отидат те!За това престани да пишеш глупости.

Нищо няма да определиш, а ще ти определят КЪДЕ. Изчакай само още малко.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 дек 2014 22:20

Levskifan1914 написа:
GOLEADOR написа:Лайнара твърди,че при Орешарски е по-добре,а зад него седи БСП и ДПС!Та кой викаш е смешен?

Стига си спамил, а осъзнай какво ни правят ДПС и ГЕРБ. Повечето хора тук сме дясно мислещи и не гласуваме за ГЕРБ именно поради тази причина.

GOLEADOR написа:Обясни ми как ГЕРБ ще ми открадне парите (лично,без линкове) като аз определям къде ще отидат те!За това престани да пишеш глупости.

1.Айде бе!Нима лайнара не написа (цитирам) " Орешарски е в пъти повече човек и експерт от Борисов и неговите подлоги!" и "И за сведение,ако не бяха платените протести-със сигурност БГ щеше да е по -добре сега,отколкото се очаква да бъде след 4 години!"?Нещо за спам чувам ли?А?
2.Един път искам да ми го обясниш.Оставям си парите в частен фонд и ББ ги открадва .....как?
Сега очаквам отговор!

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 19 дек 2014 22:21

Levskifan1914 написа:

Колега по съдба и антипод по отбор :) -Нека повче не се занимаваме със заблудени овци. Не съм с определени политически пристрастия. Националист съм,без да съм привърженик на Волен или Симеонов. Но съм категорично анти-ГЕРБ. Защото за времето на тяхното управление не видях нещо по-добро или по-хубаво за БГ. Сега се повтаря същото. Разликата е тази,че понеже ББ е решил да става президент и не иска да трупа негативен имидж, избутва други напред,а той играе ролята на доброто ченге. Нали не си мисли някой,че Горанов,Менда или Диди Йорданова ще направят нещо извън партийната линия и указанията на фюрера?! Че чак Горанов като Матросов застана пред амбразурата на ОО и започна да го брани едва ли не с кръв? Заради такива фанатично-патологино-интелектуалноинсуфициентни индивиди като Голеадора държавата ни е на това място,което,между впрочем си го заслужава!

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 19 дек 2014 22:25

Колебая се тук човек от парламента ли имаме или обикновен член на партия :?
Аз говоря за коли той ми говори за ланския сняг :lol:
Понеже като чета мненията говориш за целувки, пускам тези целувки заснети, за да може да отклоняваш вниманието от темата:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[offtopic]Изображение[/offtopic]

"Целта е всеки осигурен в частен фонд да заяви дали иска да остане там и ако не го направи в определен срок да се прехвърля автоматично в НОИ. Според предварителна информация срокът ще е символичен - 1 месец."
Ако има над 2млн работещи как ще минат за това време и защо не е обратно. Ако искаш да се преместиш да подадеш заявление. Тези хора работят по 8-10-12 часа. При 22 работни дни как ще стане това оставане? Не чакам смислен отговор. В момента има свобода на избор и може да се преместиш където искаш.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 дек 2014 22:31

GOLEADOR написа:
драскач.

Примерно, един възможен ефект е да падне доходността на инвестициите на дружеството заради натиска върху капиталовия пазар вследствие на разпродаването на инструменти, а от това потърпевш ще си ти. Отделно има косвени ефекти върху икономиката, от което пак ти ще си потърпевш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”