Четирима футболисти на Реал Мадрид са обявили ясно желанието си пред клубното ръководство да си тръгнат на "Сантиаго Бернабеу", пише вестник "Марка". Това са Фернандо Гаго, Кристоф Метцелдер, Рафаел ван дер Ваарт и Рууд ван Нистелрой. Всичките те искат да играят за националните си отбори на Световното първенство идното лято и затова настояват да участват редовно в мачове.Рафа ван дер Ваарт е наясно, че след завръщането на Кака отново ще бъде на пейката и рядко ще влиза в игра. Гаго няма място в отбора заради Ласана Диара и Чаби Алонсо. Германският бранител Метцелдер пък не намира място в центъра на защитата при наличието на Пепе, Раул Албиол и Серхио Рамос.
Ръководството на "белите" е склонно да пусне единствено Ван Нистелрой, който има едва десетина минута в Примера от началото на сезона. Гути също искаше да напусне след скандала с Мануел Пелегрини, но генералният директор Хорхе Валдано разреши проблема.
Източник-http://sportal.bg/news.php?id=210342
Четирима от Реал Мадрид поискаха напускане
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Четирима от Реал Мадрид поискаха напускане
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Четирима от Реал Мадрид поискаха напускане
Аз лично съм съгласен отбора да пусне Рууд, той даде много на отбора, преди контузиите и годинките да го застигнат. Сега обаче, имаме и Бензема напред, и Игуайн, и Раул(за който какво ли не се изписа напоследък), а и е време за по свежа кръв в нападението. За Метцелдер...ами аз го харесвах изключително много като играеше в Дортмунд, но просто в Мадрид така и не му потръгна, и когато и да му беше гласувано доверие, не го оправдаваше. Гаго...ами ако запазим Мамаду Диара няма да има проблем, но смятам, че трябва да го дадем под наем и да видим накрая на сезона, тръгващи си, и нови играчи, и тогава да се бистри. Ван Дер Ваарт, е единствения който не бих дал под наем, или продал. Просто това е играч със страхотни качества, и както се вижда оправдава доверието. Какво като Кака се връща, както се вижда Роналдо ще има контузии и картони през този сезон, Кака не е от желязо...трябва им равностойна смяна. Не че Рафаел е от тяхната класа, но все пак се доближава много до тях.
- Lord_VOODOO
Поставете се на мястото на тия 4 играча... и вие бихте желали да напуснете отбора си, за да имате шанс да представяте страната си на идното световно.
Мисля, че клуба ясно показа намеренията си към тези играчи - те са просто излишни, така че дано да ги пуснат сега зимата и да не им правят спънки в понататашното им развитие.
П.П. Такива мереци ще има не само в Реал, а и в доста други отбори! Никой не иска да търка скамейката..., а когато става въпрос за Световното първенство... определено апетитите на играчите се изострят. - напълно разбираемо според мен.
Така че очаквам през идващият трансферен прозорец да има голямо раздвижване на трансферният пазар. 

П.П. Такива мереци ще има не само в Реал, а и в доста други отбори! Никой не иска да търка скамейката..., а когато става въпрос за Световното първенство... определено апетитите на играчите се изострят. - напълно разбираемо според мен.

- blue SASHO77
- Контакти:
Да дойдат в Левски. 100 % ще са титуляри, ще вкарват много голове и ще бъдат забелязани от треньорите на нац. отбори!!! Всичко ще е в тяхна полза!!!
САМО ЛЕВСКИ
- ZinedineZidane
- Контакти:
Аз и преди съм изразявал мнение за тези играчи, че не ги искам в отбора, но някак не ми се ще да си тръгва Ван дер Ваарт. Както се вижда, Гути приключи и ако Гаго "спъне", ще имаме нужда от холандеца.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
-
- Контакти:
По-добре е да има продажба на излишните играчи,за да няма напрежение в отбора,защото когато имаш 5-ма нападатели не се концентрираш върху играта,ами върху това кой да пуснеш!Най-добрия вариант според мен е да продадем зимата 4-5 играчи и да купим само млади таланти за резерви,които в последствие да се налагат и да се конкурират с титулярите.Мисля,че един играч като Какута от Челси или Джиовинко биха били много добри резерви-титуляри.
П.П. Време е Реал да даде пари за играчи,които ще се издигат с времето.Имаме достатъчно добри титуляри,които в скоро време няма да бъдат заменяни,така че мисля,че нищо не пречи да вземем 1-2ма класни младежи.
П.П. Време е Реал да даде пари за играчи,които ще се издигат с времето.Имаме достатъчно добри титуляри,които в скоро време няма да бъдат заменяни,така че мисля,че нищо не пречи да вземем 1-2ма класни младежи.
Последна промяна от theprideofplovdiv на 11 дек 2009 16:18, променено общо 1 път.
blue SASHO77 написа:Да дойдат в Левски. 100 % ще са титуляри, ще вкарват много голове и ще бъдат забелязани от треньорите на нац. отбори!!! Всичко ще е в тяхна полза!!!
Ти по-голям простотия неможа ли да кажеш ... Мислете преди да говорите

Винаги съм бил на мнение, че селекцията на Реал я прави някой умствено изостанал тип. Те не купуват каквото им трябва а каквото падне на кило.Е, много ясно, че после ще има недоволни звезди и прецакани кариери! И на зима да продължат да купуват- после сигурно ще се чудят къде да си заврат Роналдо и Кака 

blue SASHO77 написа:Да дойдат в Левски. 100 % ще са титуляри, ще вкарват много голове и ще бъдат забелязани от треньорите на нац. отбори!!! Всичко ще е в тяхна полза!!!
и 50 гола да вкарат за Левски, тежестта ще им е колкото 5 в Италия/Испания/Англия.
twizted написа:Винаги съм бил на мнение, че селекцията на Реал я прави някой умствено изостанал тип. Те не купуват каквото им трябва а каквото падне на кило.Е, много ясно, че после ще има недоволни звезди и прецакани кариери!
Че не се купува всеки път,това което е най-необходимо на отбора съм съгласен , ама това, че Реал купували каквото им падне

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]