Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот Gil-galad » 18 дек 2014 21:19

red__army написа:
spridaqdeshkartofi написа:Заминават:
- Тончи Кукоч
- Тони Силва
- Стивън Сънди
- Серджиу Буш

Идват:
- Иван Бандаловски
- Томаш Иршак
- Иван Караджов
- 2-3 свободни агента

Или Силва,или Буш...продаваме само един от тях,за предпочитане Буш...+Платини(за всеки който дава над 600К в евро за него).Силва остава,втори заек като него,скоро няма да изкочи.Отделно на летния трансферен прозорец,цената му ще бъде по-висока,а и предлагането на играчи, дори свободни агенти, които евентуално могат да заместят Силва на лято е, по-голямо.За останалите двама Сънди и Кукоч,при добри пари,не бива да драматизираме,особенно ако привлечем Иршак...и "Бандата" не е лоша опция за бек,стига да е излекувал старите навици и да не "флиртува" с ръководството.Не бих простил продажба на Филипе,по-никакъв начин.

Е няма как да е зле Бандата, при положение, че други вземат онова ренде Сашо Александров :lol:

Само не разбирам защо всички считате Буш за слаб нападател...аз честно казано в последните години, като качества(изключае естествено Мораеш) ние по-добър нападател не сме имали.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 18 дек 2014 22:51

Не е слаб естествено и ще се види по трансфера му.За другите не знам ,но Тончи е сигурен пътник.Това да продадеш ляв бек е доста трудна задача.За това дават ли пари за него ,да го взимат! Май и Апостол ще пътува за КНР, но още не е сигурно.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 дек 2014 23:50

onegavon написа:Не е слаб естествено и ще се види по трансфера му.За другите не знам ,но Тончи е сигурен пътник.Това да продадеш ляв бек е доста трудна задача.За това дават ли пари за него ,да го взимат! Май и Апостол ще пътува за КНР, но още не е сигурно.

Колега, за там ти гарантирам, че няма да пътува :lol: :lol: Да не е за РК, т.е. Република Корея :roll: Щото вкараш ли "народна" , играта загрубява :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 дек 2014 23:56

Jorkorazporko написа:Можем да продадем Карачанаков, Апостол Попов и Кукоч! Те разочароват според мен с представянето си! На мястото на Кара можем да пробваме да вземем Жереми Монзоро от Славия, но дори и да не намерим крило, имаме Иван Стоянов, Милисавлевич, Иван Маркович, Луис Суарес и Бойчев!
Буш, Тони Силва, Уршулич, Сънди и Фелипе трябва да останат, до лятото ако искаме да се борим за титлата! Много ми се иска да вземем няколко млади момчета от Литекс като Десподов, Малинов и Гълабов, но това граничи с невъзможното ...

Карачанаков вкарва 80% от удобните фаулове около полето :!: Това в България ти решава целия мач, друг такъв фауладжия НЯМА в България :!: Да вземеме Манзоро ... Ти чуваш ли се въобще :o
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 дек 2014 00:00

Говориш все за някви тъмни материи на колегите, а аз тъкмо си зяпах епизода на Константин. :lol:

Карачаначето си е дълбока резерва, ще играе само ако продадем фалшивите Суарез и Платини взети заедно. :lol: И той вкарва сигурно шотовете в кръчмата редовно. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 дек 2014 09:15

ЦСКА започна преговори с вратаря Милан Борян, който се раздели с Лудогорец. Сърбинът с канадски паспорт беше привлечен по спешност в Разград за старта на Шампионската лига срещу Ливърпул. Тогава титулярът Влади Стоянов беше наказан, а резервата Чворович контузен. Канадският национал впечатли, въпреки че имаше само една тренировка, макар да носи вина за дузпата в продължението на "Анфийлд". Стана известна още една трансферна цел на Стойчо Младенов. Това е нигерийското крило Амину Умар, чийто договор с турския Самсунспор е изтекъл на 1 декември. Бързакът е едва на 19 години и е гласен за заместник на Луис Соарес - Платини. Последният вероятно ще бъде продаден в Германия.

Източник: Форум ЦСКА.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 дек 2014 09:22

Борян е по-добър вратар от Владо Стоянов и акълът не ми го побира как Лудогорец го изпускат току така. Аз лично не вярвам да го привлечем, защото едва ли можем да му плащаме заплатата.
Буш не е слаб нападател, но не е и кой знае какво. Нищо общо с Мораеш, няма място за сравнение. Според мен лесно може да бъде заменен, дори и от Жоаким (гледайки последните изяви на люксембурго). Потретвам се сигурно, но в момента в състава незаменими на този етап са само Силва и Фелипе.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 дек 2014 13:35

Тоя Борян изглежда стабилен,дано го вземем!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2014 18:16

От Борян съм останал с добри впечатления в малкото случаи, когато съм го гледал, ама и мен силно ме съмнява да го вземем.
Относно Буш, не мисля, че много хора го смятат за слаб. Дори напротив, повечето тук вероятно му дават много добра оценка. В последните мачове му спадна формата, но за нашите стандарти е силен играч. По-скоро Жоаким доста прибързано беше обявен за менте и в началото може би само аз и още един-двама души го защитавахме. В крайна сметка му трябваше известно време, но в последните срещи реално беше много по-ефективният от двамата. Аз като цяло мисля, че и двамата са добри играчи, които е добре да се опитаме поне за момента да запазим. Даже е желателно да се добави още 1 нападател. По-скоро с някой вътрешен халф или крило можем да си позволим да се разделим. В този ред на мисли по-добре да бъде продаден Силва (или Соарес), отколкото Буш, ако нещата опрат до подобна дилема. Впрочем, като споменах Соарес, и за него съм чел доста негативни мнения като тези за Жоаким (може би не чак толкова крайни), но в последните мачове лично на мен ми хареса играта му. Може на някого да му се стори странно мнението ми, но в известно отношение смятам, че е по-добро крило от Силва - със сигурност е по-комбинативен и с по-добър поглед върху играта, а като техника и скорост не мисля, че отстъпва. Мисля, че би се справил добре и като плеймейкър, ако примерно Фелипе бъде продаден. Да, също му трябваше известно време, както на Жоаким, но реално това бяха двама от играчите ни в най-добра форма (според мен) в края на есента (и като цяло от малкото, на които в последните срещи формата им се подобри, а не спадна).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 19 дек 2014 20:31

mistreated написа:Борян е по-добър вратар от Владо Стоянов и акълът не ми го побира как Лудогорец го изпускат току така. Аз лично не вярвам да го привлечем, защото едва ли можем да му плащаме заплатата.
Буш не е слаб нападател, но не е и кой знае какво. Нищо общо с Мораеш, няма място за сравнение. Според мен лесно може да бъде заменен, дори и от Жоаким (гледайки последните изяви на люксембурго). Потретвам се сигурно, но в момента в състава незаменими на този етап са само Силва и Фелипе.

И Владо не е лош вариант.
Няма да се разсърдя, ако Стоянов подпише, с нас.
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Архив”