Ако има интерес, в темата може да включим и други сериозни медии (иначе гафове с лопата да ги ринеш).
http://gong.bg/football-sviat/drugi/tie ... -si-309280

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Ракета номер едно на Франция Жо-Вилфред Цонга се оттегли от участие в Хопман Къп поради контузия в ръката, съобщиха организаторите на турнира за смесени двойки.
Цонга, който заедно с Ализе Корне спечели шампионата миналата година, подчерта, че се чувства разочарован, че няма да може да защитава титлата си.
„Разочарован съм, че трябваше да се откажа от участие. Очаквах с нетърпение да се завърна в Пърт и да грия с Ализе“, каза световният номер 12.
„Постоянната контузия в ръката обаче не ми оставя друг избор, освен да се оттегля от събитието.“
Все още не е ясно дали Цонга ще може да се възстанови навреме за Откритото първенство на Австралия, което се провежда след Хопман Къп.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Американецът Нимън изпревари норвежеца Киетил Янсруд и французина Доминик Пари.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост