Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - България

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2014 18:10

професор Томов написа:Държавата ни в най-скоро време официално ще подаде документи за влизане в ЕАС и излизане от ЕС!

Надеждата е нещо добро.
Макар че ситуацията с написаното е... "А дано, ама надали". :lol:
Тоест - "Тати ще ми купи колело, ама друг път". :mrgreen:

Че и ние така... Ще зарежем ЕС за да бъдем в съюз с Русия, Беларус, Тюркменистан и Таджикистан, ама когато цъфнат налъмите. :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 дек 2014 18:13

THE G.A.M.E написа:
професор Томов написа:Държавата ни в най-скоро време официално ще подаде документи за влизане в ЕАС и излизане от ЕС!

Надеждата е нещо добро.
Макар че ситуацията с написаното е... "А дано, ама надали". :lol:
Тоест - "Тати ще ми купи колело, ама друг път". :mrgreen:

Че и ние така... Ще зарежем ЕС за да бъдем в съюз с Русия, Беларус, Тюркменистан и Таджикистан, ама когато цъфнат налъмите. :lol: :lol:

Професорът се шегува, не му се връзвай. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2014 18:15

Tommi написа:Професорът се шегува, не му се връзвай. :)

Ба, шегува се... Това е един добре познат трол, който наистина ги мисли тея щуротии, дето ги пипше. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 18 дек 2014 18:20

THE G.A.M.E написа:

Ба, шегува се... Това е един добре познат трол, който наистина ги мисли тея щуротии, дето ги пипше. :lol:

Точно така! Материята е достатъчно сложна, за да си позволя каквито и да е шеги и своеволия! Напълно сериозен съм! По-сериозен от това, няма и как да бъда! По-сериозен съм дори от момента, в който казах това:

"Аз не крада и не лъжа. И казвам: майната ви на всички останали, които твърдите обратното." — Президентът на ЦСКА проф. д-р Александър Томов в интервю за Re:TV, 12.06.2008
Image Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 дек 2014 18:36

професор Томов написа:
THE G.A.M.E написа:

Точно така! Материята е достатъчно сложна, за да си позволя каквито и да е шеги и своеволия! Напълно сериозен съм! По-сериозен от това, няма и как да бъда! По-сериозен съм дори от момента, в който казах това:

"Аз не крада и не лъжа. И казвам: майната ви на всички останали, които твърдите обратното." — Президентът на ЦСКА проф. д-р Александър Томов в интервю за Re:TV, 12.06.2008

Опасявам се, че документите ни за излизане от ЕС и приемане в ЕАС няма да бъдат изготвени преди господинът от подписа ти да е изпил до дъно тази чаша със студена вода. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 дек 2014 19:04

Правителството на САЩ е шокирано от прояви на етническа нетолерантност в България

Правителството на САЩ изразява дълбока загриженост за проявите на етническа нетолерантност в България, се посочва в съобщение, разпространено от посолството на страната в София.

"Да чуем публични изявления, унизяващи хора въз основа на тяхната раса или етническа принадлежност е шокиращо. Тъжно е да станем свидетели на публичен дебат, отровен от реч, която трябва да е неприемлива в едно модерно, демократично общество, особено по време на един празничен период в годината, белязан с добра воля и пожелания за мир", се казва в позицията.

Надяваме се, че в този сезон на мир и добра воля всички българи ще се замислят върху своята вековна традиция на толерантност и ще положат усилия да отстояват своята световна репутация за мирно съжителство с хора от различни етноси, призовават САЩ.

Всички народи се борят с проблемите, свързани с раса и дискриминация, включително и САЩ, но сред ценностите, които споделяме е и уважението към всички наши граждани, независимо от тяхната раса, религия или етническа принадлежност, продължава посланието.

В него българските граждани се призовават да осъдят всички форми на принизяваща реч, на дискриминация и нетолерантност.

Последната публична проява на етническа нетолерантност в България беше изказването от парламентарната трибуна на лидера на Патриотичния фронт Валери Симеонов, чийто език предизвика реакции от правозащитници, общественици, журналисти.

В съобщението не се посочва конкретният повод за апела на САЩ към българските граждани.

Е, ся к'о прайм - съгласяваме ли се или Роската ще излезе с мощна гръд напред да нахока здраво янките? :roll:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 18 дек 2014 19:25

fcb_bg написа:Е, ся к'о прайм - съгласяваме ли се или Роската ще излезе с мощна гръд напред да нахока здраво янките? :roll:

Ще излезе, ама с дупето напред, а мощната му и леко разголена гръд ще дойде като бонус за нашите евроатлантически партньори. В крайна сметка, най-много да даде фира от приятелски огън.
Image Image

професорТомовеСТАНКО
Контакти:

Мнениеот професорТомовеСТАНКО » 18 дек 2014 19:35

Как е, другари и другарки? 8-)
Колегата с брадата - Рафа

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 18 дек 2014 19:47

професорТомовеСТАНКО написа:Как е, другари и другарки? 8-)

Истинският професор е само един! Останалото са някакви новоизлюпени реплики и фалшификати на хора, страдащи от липса на въображение! Какво да се прави, до сега се борих за да извоювам титлите и званията си, сега ще се боря за да запазя чисто и неопетнено името си. Орисия!
Image Image

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 дек 2014 19:50

професорТомовеСТАНКО написа:Как е, другари и другарки? 8-)

Набират се членове на РМС. За членство са нужни:
- червена партийна книжка;
- избрани речи на Тодор Живков (том по избор);
- 100 рубли джобни (за еднопосочно билетче за трамвай);
- и ......прелетарски дух;
Записвания при професор Станко :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Свободна зона”