Red_Neck написа:професор Томов написа:Red_Neck написа:професор Томов написа:Унгария също национализира частните пенсионни фондове! Не мисля, че Орбан е по-прост от Боко, за да предприеме тази стъпка.
Другарю, залпът на Аврора отека ли във вашите уши?

Орбан да си гледа Унгария! Самата дискусия по тази тема води до ерозия в доверието към частните фондове, което е нездравословно!
Частните фондове до днес са изплатили над 800 млн. лева под формата на пенсии и обезщетения, т.е. тепърва започват да дават резултати.
За да се прави това и в други държави, значи си има някаква конкретна причина! И проблема не е в самите частни пенсионни фондове, нито в Боко или Орбан, проблемът е в бюрократите от ЕС! Тези брюкселски зелки са за трепане!
Европа не ви харесва?
Винаги може да подате молба за гражданство на РСФСР, .... другарю!
Така няма да се налага да се правите на РМС-аджия по форумите и ще можете да спестявате в рубли за черни дни, благодаря

Като гледам, не само на мен не ми харесва. Орбан и Боко също не им харесва, поемайки по пътя на национализацията, отнемайки възможността на европейските им господари да правят пари и да богатеят безнаказано на гърба на изстрадалите им народи, на пук на всички европейски цености и против всякакви правила на евреския гейски съюз! Боко - 8 мулиарда, Орбан - 14 милиарда, честито господа еврогейци! Лично аз не смятам, че ще се наложи да подавам каквато и да е молба за гражданство на РСФР. Държавата ни в най-скоро време официално ще подаде документи за влизане в ЕАС и излизане от ЕС! Е, тогава на вас ще ви се наложи да подавате някъде документи, ама какво толкова, в крайна сметка светът да не се върти около вас. Каквото с вас, това и без вас. Няколко продажника по-малко в България, едва ли ще се отразят негативно. Преди се кланяхте на Брежнев, сега правите свирки на Обама...такива предатели не ни трябват! Само да не забравите да вземете с вас и мангалите! Те са основните носители и защитници на европейски ценности.
[rimg]http://cskanews.com/uploads/2012/12/CSKA-vsegda-budet-Pervym-e1355042795687.jpg[/rimg] [rimg]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYqqdsNDBHIemnx4oiSogtSNZXsFDnHzkU23GgTEg-bENrGWR0bA[/rimg]