Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот stoyankd » 17 дек 2014 21:51

BadBoy написа:Интересно ми е изпълнителния директор на Реал Мадрид дали се меси в работата на татко Карло?

Разбира се, че се меси, но си го признават когато ги сменят. Пелегрини се оплакваше, че искал Негредо да остане в Реал, но му докарали Бензема. Моу се оплакваше, че многократно е искал нов вратар, но му е било отказано. У нас го правят още по-грубо. Нима Гриша Ганчев не се меси в работата на треньорите?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 дек 2014 21:54

Kris_men2000 написа:Тогава го спаси ти отбора бе разбирач.Аман от лизачи на задници на Батков и Гонзо.С такива плужеци и разбирачи отбора затова е в кома.

Ако имах пари да го издържам, досега да съм го спасил, разбирачо. Само че аз няма да съм този, който е заличил 100 годишна история. Няма да съм и този, който мотивира другите да го направят. Ти си такъв. Ти искаш да се заличи 100 год. история. Бягай от тук и повече не казвай, че си левскар, защото няма левскар, който да иска буквално да убие клуба.

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 17 дек 2014 21:54

didayyord написа:
zlato1234 написа:
didayyord написа:
Тръста съществува от няма седем месеца, а не от седем години. Това първо. Второ, ако не си разбрал, след днешното събрание в управителния съвет влиза по един представител на двете организации, а два гласа могат да болкират всяко малоумно решение на тоя управленски орган. Не е кой знае какво, но е пак крачка напред.

Да де срещу 1млн на година ще имат някакво присъствие там без да имат някаква основна роля в управата. :)

Пак не си разбрал. Те влизат в управителния съвет без пари, а срещу един милион, ще получат 15% от акциите на клуба. Освен това, тази сума я измислиха журналята и я набутаха във всички интервюта уж. Сумата тепърва ще се уточнява.

маи нещо се бъркаш-акциите ги получаваМЕ безвъзвъзмездно,но ангажимента за това е да се осигуряват по 1мил на година от тръста.и не е на журналята ,а на батков и лидерите на НКП И тръста.а и никъде днес не чух изказване на някой от тръст или НКП.защо ли?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2014 21:55

stoyankd написа:
BadBoy написа:Интересно ми е изпълнителния директор на Реал Мадрид дали се меси в работата на татко Карло?

Разбира се, че се меси, но си го признават когато ги сменят. Пелегрини се оплакваше, че искал Негредо да остане в Реал, но му докарали Бензема. Моу се оплакваше, че многократно е искал нов вратар, но му е било отказано. У нас го правят още по-грубо. Нима Гриша Ганчев не се меси в работата на треньорите?

До сега спомена как собствениците на клубове отказали това или онова.
От къде на къде Гонзо ще определя селекцията в Левски, същата се решава от собственика и треньора, дироктора на клуба има съвсем други задължения.

Отварям една скоба, дали е случаен избора в надзорния съвет на Минко Герджиков? :D
Когато се отървете от агентурното си минало, тогава ще се оправите и като съвременен демократичен клуб
Последна промяна от BadBoy на 17 дек 2014 21:58, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 17 дек 2014 21:57

BadBoy написа:
milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:
balef написа:Гонзо махай се веднага от Левски !

Дай обяснение защо?

След като в кариерата си не си спечелил нито едно отличие и всеки сезон се проваляш, ако имаш достойнство се махаш. Кажи ми поне един клуб в света който би търпял да бъде ръководен от човек с когото успехите му са нулеви сезони.

Арсенал?

Арсенал ли? 9 поредни години в шампионска лига и отпадане не по-рано от осмина финал и 4 четвърт финали.И АЗ ИСКАМ ТОЛКОВА И ТАКИВА НУЛЕВИ ГОДИНИ В ЛЕВСКИ И НЯМА ДА МИ ЧУЕТЕ НИТО ГРАМ МРЪНКАНЕ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 21:58

Това е позицията на Мъри Стоилов защо той не се върна в Левски, това ще е и позицията на Херо. В името на “Левски” не се правят компромиси!

''Когато става въпрос за моето връщане, винаги съм казвал, че има и едно “но”. Второ - аз няма да се върна на всяка цена. У нас казваме лесно “Правя компромис в името на “Левски”. Не!

Компромис в името

на “Левски” не е

провалът на “Левски”

Компромисите са краткият път към провала. И в момента случаят е точно такъв. Аз винаги съм искал да има основата, заради която, когато вървя по улицата, да гледам феновете в очите. А не да им се обяснявам как този ми пречи, онзи не ми е дал, нямало това или онова. Като ще е така, аз не отивам. Защото знам, че ще подведа хората. Отиването и неуспехът е подвеждане на милиони, които очакват нещо от теб. Или се връщам с ясното съзнание, че трябва да създадем от “Левски” отново клуб, или няма смисъл. Само да се водя треньор, а после да се оправдавам - каква полза има клубът? Когато става въпрос за “Левски”, искам само да успея. И компромиси не можех да правя с нищо. Който иска, каквито иска планове, базирани на компромиси, да си ги чертае.''

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 17 дек 2014 21:58

Eminem написа:
Kris_men2000 написа:А бе хора стига с този тъп Гонзо и този алчен помак Батков.Осъзнайте се малко.ЛЕВСКИ е жив труп и даже в реанимацията няма да го свестят докато Батков и Гонзо са в клуба.Тези изедници са убийците на ЛЕВСКИ.Щом Батков не дава ЛЕВСКИ нека да го съсипем до дупка с Глоби и наказания.Мор до дупка на тези душмани на ЛЕВСКИ.И после като бели хора фалираме и отиваме във В група на чисто.Но вече без този отвратителен и грозен дебелак Батков и тъпият като магаре Гонзо.След три години мъките ще свършат и ще се върнем по силни от всякога но и чисти като бебета без агенти,доносници ,тъпи легенди и многознайковци неразбиращи от футбол.ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ.ТРЯБВАТ НИ ТРИ ГОДИНИ КАТАРЗИС ВЪВ В ГРУПА И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ НА 6.ПОМИСЛЕТЕ И СТИГА СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ТЕЗИ КРЪВОПИЙЦИ И УБИЙЦИ НА ЛЕВСКИ,БАТКОВ,ГОНЗО И ТОНЕВ.

При това положение, Левски умира завинаги. Край с Левски! Това новото няма да е Левски, а едно отборче БЕЗ ИСТОРИЯ!
Вие с това мислене, сте вредни колкото и батков :!:

Ужас. Какви безсмислици!
То и сега Левски е практически във фалит, след като има задължения от 43 милиона, и бюджет от 8 мил. Просто кредиторът - М - на брой офшорки, не бърза да се обяви тази несъстоятелност.

Гордея се с всички левскари, които бясно търсят начин да объркат плановете на Ганя, но бомбички няма да могат надхитрят адвокатъ.
А всички онези, които наистиня се чудят, какво е реално постижимо, нека обърнат внимание на какво дразни мустака най-много. Със сигурност е нещо, което не подлежи пряко на контрола му.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2014 21:59

Kris_men2000 написа:
BadBoy написа:
milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:
balef написа:Гонзо махай се веднага от Левски !

Дай обяснение защо?

След като в кариерата си не си спечелил нито едно отличие и всеки сезон се проваляш, ако имаш достойнство се махаш. Кажи ми поне един клуб в света който би търпял да бъде ръководен от човек с когото успехите му са нулеви сезони.

Арсенал?

Арсенал ли? 9 поредни години в шампионска лига и отпадане не по-рано от осмина финал и 4 четвърт финали.И АЗ ИСКАМ ТОЛКОВА И ТАКИВА НУЛЕВИ ГОДИНИ В ЛЕВСКИ И НЯМА ДА МИ ЧУЕТЕ НИТО ГРАМ МРЪНКАНЕ.

Арсенал играе в ШЛ поради стечение на обстоятелствата, а не, че има страхотен треньор с ресурса, с който разполага.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 17 дек 2014 22:01

Днес бе един важен ден за Левски. След общото събрание разбрахме какво ще се случва в клуба през следващите месеци. Или по-точно казано - какво няма да се случва. Няма да има много пари, няма да има сериозно обновяване на отбора, няма да има и високи цели. Е, поне нов треньор уж ще има, макар че и това е леко съмнително.

Фактът, че Димитър Димитров отказа да се завърне като треньор на "Герена", е абсолютно знаков за положението в клуба. Херо взе правилното и мъдро решение да не си слага главата в торбата. Той няма да го направи, защото...няма смисъл.

Ако Димитров бе приел да се върне в Левски, нямаше да има шанс да постигне абсолютно нищо. Без селекция и без пари няма да се случат нещата, пък ако ще и Пеп Гуардиола да поеме юздите. Херо напълно ясно осъзнава, че от Левски нищо не става с този състав и перспективата е нулева.

Идеята му бе да обнови почти изцяло отбора и да вземе играчи, на които би имал повече доверие, отколкото на тези, които са в момента. И е абсолютно прав. Какъв е смисълът да работиш с Луис Педро, след като е сигурно, че той ще си остане същото менте? Какъв е смисълът да гласуваш доверие на Пламен Илиев, който освен шаран, друго не може да хване? Е, Херо не е толкова тъп, че да се съгласи да работи с тези футболисти, които през последните години провалиха половин дузина треньори, но така и никой не посмя да им покаже вратата.

За какво му на Левски Херо, при положение, че в този клуб футбол не може да се прави? Без нови играчи и ясна стратегия няма как да се работи нормално. Само че това второто е забранена дума на "Герена". Там стратегии не съществуват, всичко се "кърпи" временно, след което идва време на следващата "кръпка". И резултатът от всичко това е шесто място и смях през сълзи всяка седмица в "А" група.

Мисля, че уточнихме защо Димитър Димитров не иска да се върне в Левски. Освен това, няма как да стане номера Херо да се води подчинен на Георги Иванов. Ще прощавате, но разликата между двамата е колосална. Това е все едно шефът на Ферари да започне да сменя гуми в сервиза, а гумаджията да му стане началник - горе-долу такова щеше да е и положението в Левски, ако Херо се бе излъгал да се върне в ролята си на треньор.

В крайна сметка Димитров взе правилното решение. Сега няма да му скачат на главата заради чужди грешки и няма да стане той поредният треньор с развален имидж заради бандата неможачи, облечена в сини фланелки и техните началници.

Да, Херо вероятно ще бъде намразен от някои фенове заради това, че първо обеща, а после се отметна от намеренията си. Но нима същите тези фенове не направиха същото със собственика на клуба Тодор Батков? Същият този, който искаха да линчуват, а днес седнали до него на сладка приказка. Ето това е истинската трагедия на Левски, която бавно, но сигурно съсипва клуба.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 дек 2014 22:01

roskov9 написа:
Eminem написа:
Kris_men2000 написа:А бе хора стига с този тъп Гонзо и този алчен помак Батков.Осъзнайте се малко.ЛЕВСКИ е жив труп и даже в реанимацията няма да го свестят докато Батков и Гонзо са в клуба.Тези изедници са убийците на ЛЕВСКИ.Щом Батков не дава ЛЕВСКИ нека да го съсипем до дупка с Глоби и наказания.Мор до дупка на тези душмани на ЛЕВСКИ.И после като бели хора фалираме и отиваме във В група на чисто.Но вече без този отвратителен и грозен дебелак Батков и тъпият като магаре Гонзо.След три години мъките ще свършат и ще се върнем по силни от всякога но и чисти като бебета без агенти,доносници ,тъпи легенди и многознайковци неразбиращи от футбол.ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ.ТРЯБВАТ НИ ТРИ ГОДИНИ КАТАРЗИС ВЪВ В ГРУПА И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ НА 6.ПОМИСЛЕТЕ И СТИГА СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ТЕЗИ КРЪВОПИЙЦИ И УБИЙЦИ НА ЛЕВСКИ,БАТКОВ,ГОНЗО И ТОНЕВ.

При това положение, Левски умира завинаги. Край с Левски! Това новото няма да е Левски, а едно отборче БЕЗ ИСТОРИЯ!
Вие с това мислене, сте вредни колкото и батков :!:

Ужас. Какви безсмислици!
То и сега Левски е практически във фалит, след като има задължения от 43 милиона, и бюджет от 8 мил. Просто кредиторът - М - на брой офшорки, не бърза да се обяви тази несъстоятелност.

Гордея се с всички левскари, които бясно търсят начин да объркат плановете на Ганя, но бомбички няма да могат надхитрят адвокатъ.
А всички онези, които наистиня се чудят, какво е реално постижимо, нека обърнат внимание на какво дразни мустака най-много. Със сигурност е нещо, което не подлежи пряко на контрола му.

Историята бе, глупак.

Върни се в “Левски”