Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот 1982 » 17 дек 2014 21:24

Каквато и тъпотия да напишеш, фактите са, че ЦСКА е платил милиони за тея бази, а ти пишеш лъжи. Нагли и гнусни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2014 21:25

1982 написа:Каквато и тъпотия да напишеш, фактите са, че ЦСКА е платил милиони за тея бази, а ти пишеш лъжи. Нагли и гнусни.

Платили сте грънци..от Долината на глинените гърнета!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 дек 2014 21:30

Факт е, платили сме .....

1982 написа:
27 мар 2012, 22:30, 3189 прочитания

През последните две години клубът беше принуден да изчисти над 2.1 милиона лева задължения за ползването на базите на различни институции.

После са платени и още суми до 2012-а ..... тук какво ще напишеш, лъжецо ???

Ти си църкай, лъжец.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2014 21:40

1982 написа:Факт е, платили сме .....

1982 написа:
27 мар 2012, 22:30, 3189 прочитания

През последните две години клубът беше принуден да изчисти над 2.1 милиона лева задължения за ползването на базите на различни институции.

После са платени и още суми до 2012-а ..... тук какво ще напишеш, лъжецо ???

Ти си църкай, лъжец.

Обясни ми , моля, този словесен бисер, преди да твърдиш нещо за плащане!

задължения за ползването на базите на различни институции.

Това означава, че вие сте ползвали базите на различни институции (дали авторът, писал това знае какво е институция..за теб съм убеден, че не знаеш, след като цитираш такова малумно изказване), или че .. че какво? разтълкувай ми това нещо, цитираното от мен...ако можеш, разбира се. Не те насилвам :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 дек 2014 21:46

Самият факт, че се хващаш за това и питаш такъв прост въпрос, говори достатъчно.

Да, плащаме наеми, такси, сметки и т.н. Всички тези неща не са към една институция, ако не знаеш. Затова пише, че е плащано на различни институции.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2014 21:49

1982 написа:Самият факт, че се хващаш за това и питаш такъв прост въпрос, говори достатъчно.

Да, плащаме наеми, такси, сметки и т.н. Всички тези неща не са към една институция, ако не знаеш. Затова пише, че е плащано на различни институции.

Ми нали плащате наем бре, що плащате и режийни :mrgreen:

ТИТАН-АС, като сметосъбираща фирма-институция ли са? ЧЕЗ институция ли са? А полицията и армията (доколкото я имаме) институции ли са?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 дек 2014 22:02

Пак нищо не си вдянал ....

Плащаме много неща, на няколко места, дори не съм уточнил кои, ти току-що доказа колко си тъп и, че си тотално незапознат с цялата история и отношения по казуса, един злобен и нагъл лъжец.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2014 22:10

1982 написа:Пак нищо не си вдянал ....

Плащаме много неща, на няколко места, дори не съм уточнил кои, ти току-що доказа колко си тъп и, че си тотално незапознат с цялата история и отношения по казуса, един злобен и нагъл лъжец.

Ти нищо не си уточнявал, а и няма как да уточниш, защото пускаш мнение копи-пейст, в което някой е написал въпиюща глупост, но понеже поддържа тезата ти, е вярно и не подлежи на критика или коментар.

Институцията, по мое скромно мнение е учреждение, което извършва нетърговски услуги, та от какъв зор ще плащате на институцИИ, при това над 2 милиона-на полицията ли ги платихте, на армията ли, на кметството, отдел Местни данъци и такси ли..на кого... това към наема ви ли се брои?

ПП- ВиК, Чистота, Енергоснабдяване, Топлофикация-това не са институции и няма как да бъдат.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 дек 2014 22:16

Имат нужда от уточнение невежите, каквато очевадно си ти. Отново те хванах, че коментираш казус, по който нямаш почти никакви познания. Освен нагъл лъжец, ти си и пълен невежа.

Аз знам отлично какво съм цитирал, знам и какво пише. Знам и кое на кого принадлежи. Разбирам го. Защото не си лялям наизуст, като теб.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 дек 2014 22:19

А относно определението за институция, не че е по темата, ама ти и тук си невеж:

Институцията е установена форма на действие, организирано според общоприети принципи на поведение, която управлява важни области от обществения живот и която остава трайна във времето.

Върни се в “Архив”